Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 1x02 – Klementina

2018. február 27. 15:00 - szde

Zsófi és Fanni reggeliznek, nevetnek valamin, amit mi nem tudunk, hogy mi, és remélem, nem csak annyi, hogy uramisten, nyáron a Balatonon reggelizünk, Szőke ébred, tisztára ugyanazok a képsorok, mint az előző részben, Gáborka a lángosost nyitja ily korán.

vlcsnap-2018-02-22-15h08m19s510.png

Szőke most nem fürdik, hanem vécézik, hangosan ahh meg áhh meg uhh között, értsd: fáj neki, ez a tény Bencét sem hatja meg, megnézni sem hajlandó a problémát. Szőke szerint aki orvosnak készült, az csak ért hozzá, Bence szerint nem számít, hogy ez mind 12 évvel ezelőtt volt, és mindössze a boncolásig jutott. Miután Szőke nem hajlandó dokihoz fordulni a problémával, kivár, majd elmereng azon, hol szedhette össze (a bankett afteren), végül Bence lelkére köti, hogy erről senkinek egy szót se, különben megöli. Na, ez a mondat annyira volt hihető, mint Stohl Buci Koppány szerepében az István, a királyban.

A lányokhoz Dóra is csatlakozik, Szőkéről van szó, hogy most min akadhatott ki, majd amikor megérkeznek a fiúk, közlik, hogy szabadnaposak, és mennek a strandra. Bence lelkes, menni fog ő is, csak később. Szőkével mennek a partra, útközben a srác szenved, és Zsófira tereli a szót, hogy Bence belezúgott.

vlcsnap-2018-02-22-15h11m44s395.png

vlcsnap-2018-02-22-15h12m19s071.png

A lányok dettó ugyanerről beszélnek, csak fordítva, azaz Zsófinak jön be Bence, végül amikor a lánynak elege lesz ebből a témából, elmegy magának inni venni, azonban mögöttük egy random srác áll. Fanni ismeri, Dóra is, ő itt Krisz vagy Chris, ez ezen a ponton nem világos, és bocsánatot kérni jött a fővárosból egészen Balatonfüredig. Dóra nem akar beszélni az ex-szel, végszóra megjönnek a fiúk is, de a lány megoldja egyedül, és rögtön lecsap a lehetőségre, hogy Krisz/Chris hozzon nekik innivalót, majd sétálni indul.

Szőke Dóra után, ő nem érti a „sétálni megyek” jelentését, de a szituációt megérti, ugyanis Krisz/Chris a lány legjobb barátnőjével jött össze.

vlcsnap-2018-02-22-15h15m19s020.png

Fannit végre halljuk több összefüggő, összetett mondatot elszavalni, természetesen mi másról, mint Krisz/Chris és Dóra kapcsolatáról, ami röviden annyi: a gyerek elmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, kvázi nyitott kapcsolatban voltak Dórával. Zsófi szerint mekkora seggfej Krisz/Chris, Bence viszont korrektnek véli a srácot, majd mire két kedves pillantást kap, rögtön pincsikutyamódban bólogat, hogy igen, mekkora szararc ez a Krisztián.

Dóra visszaér, vizibicajozni akar, ahová perverzek nem jöhetnek – azaz Szőke –, így csak a 3 lány megy. Balázs 1200-ért adja nekik a szolgáltatást és kiderül, hogy már első nap szemet vetett Zsófira, akit randira is hívna éppen, amikor Bence beéri őket. Miután Balázs száma el lett mentve a telefonba, Bence is felszállna, de mostantól csak 3 fő szállhat fel egy csónakra, ez az új szabály.

Szeretném kiemelni a következő vágóképet, az ott a tihanyi apátság, amit anyukám minden alkalommal megmutat, amikor megyünk a Balaton felé:

vlcsnap-2018-02-22-15h19m41s706.png

vlcsnap-2018-02-22-15h19m55s831.png

A lányok a tó közepén napoznak, Dóra nem fogja visszafogadni a gyereket, csak hülyét csinál belőle, végszóra meg is jön a tag, hozza tálcán a 2 italt, majd farokcsóválva várja a következő megalázó feladatot. Megkapja a lakás kulcsait, és már mehet is takarítani, amit ugye az első részben Dóra nem akart elvégezni. Végezetül Dóra csalódottan felsóhajt, hogy amikor együtt voltak Krisszel, akkor nem volt ekkora csicska.

Bence és Szőke lángosoznak, közben a történteket hogyvoltozzák, megjelenik Gáborka, és elmondja, amit tud Balázsról. Szőke szerint Bencének be kéne csajoznia Zsófi orra előtt, pont jön egy 15 évesnek kinéző, de legalább 22-nek sminkelt csaj, Szőke le is szólítja, ő lenne Klementina. Szőke ezután elsprintel, de szerencsétlen elesik, mehetnek a kórházba.

vlcsnap-2018-02-22-15h23m14s195.png

A kórházban Bence szerint meg kéne mutatni a dokinak a másik problémát is, mert csak nem akarja a nyár végéig kényszerszabadságra küldeni azt, mert az a statisztikának is ártani fog. Itt idézném Churchillt: Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok, tehát aggodalomra ok nincs.

A lányok már haza is értek, Krisz nagyban takarít, Dóra szerint nem is rosszul, majd elküldi vásárolni és nekiállhat a vacsorának csak 2 főre, mert Zsófinak este randija lesz. Fanni és Zsófi már kellemetlenül érzik magukat, engem meg idegesít ez a Krisz gyerek, szóval Dóra végre kiadhatná az útját, de a lány szerint nem szenvedett még eleget a tag.

vlcsnap-2018-02-22-15h25m19s182.png

Szőke a szexi dokinőnek magyarázza, hogy csak rosszul lépett, semmi különös, a másik problémát nem fogja megmutatni, mert már elmúlt. Kint elújságolja Bencének, hogy a nő rámozdult, aki szerint csak beképzelte (nem), és vakarózzon csak tovább, vagy keressen rá a neten, mert Google a barátunk.

Krisz már visszaért a boltból, készülődik a vacsorával, amikor kiég az égő. Bence meg esti műszakos, Klementina hívja, hogy találkozni akar vele, majd eléggé csalódott lesz, hogy a srác nem ugrik egy parancsára. Érkeznek Zsófiék, nem máshová, mint Mucsi éttermébe, akit amúgy hiányolok ebből a részből, messze ő a legjobb, Balázs nem érti, a lány miért akarna máshova menni, még Bence sem riasztja vissza.

vlcsnap-2018-02-22-15h34m35s411.png

vlcsnap-2018-02-22-15h34m39s727.png

Gáborka érkezik haza, nem érti, miért nem ég a konyhában a villany, ki az az ismeretlen ember az étkezőasztal kellős közepén, majd amikor megvan a bemutatkozás, Gáborka közli, hogy kicsit sok az ételben a kapor, de jó lesz.

Bence Balázsra önti a kaját, Zsófi meg lelkesen törölgetni a srác nadrágját. Ennek hatására Bence telefonál Klementinának, hogy mégis találkozzanak, jöjjön az étterembe.

Szőke az elit szórakozóhelyen a bárpultnál keresi a nemibetegsegek.hu-n a baját, amikor belibben a dokinő, és meghívja a srácot egy italra, lévén, ez a forgatókönyvírók vesszőparipája sors, hogy egy nap kétszer is találkoztak.

Fanni a konyhában Kriszt és Gáborkát kapja rajta a főzésen, szerinte utóbbinak nincsen semmi keresnivalója itt, mert ez egyedül Krisz dolga lenne, aki tudja, hogy mit csinál, és Dóra meg fog neki bocsátani.

vlcsnap-2018-02-22-15h40m23s543.png

Az étterembe megérkezik Klementina, Zsófi arca pedig eléggé megnyúlik, amit nem értek. Egy klasszisokkal jobb pasival randizik, mint Bence, ráadásul szerintem szebb csaj is, mint Klementina, de tökmindegy, legyen csak féltékeny. Később Klemi szelfizget, hülyére unja magát, Zsófiék meg mennének, a lánynak pont van egy üveg bora a szobájában, azt megihatják a házban is. Teszi mindezt Bence füle hallatára.

Dóra eldönti, hogy a vacsora után elengedi Kriszt, a srác meg bevallja Gábornak, hogy őt még sosem dobták, és csak ezért van itt, hogy ő dobhassa Dórát. Gáborka arca egy tanulmány.

vlcsnap-2018-02-22-15h38m54s446.png

vlcsnap-2018-02-22-15h39m21s174.png

Szőke és dokinő tovább flörtölgetnek, lelkizgetnek, a srác eléggé viszket, és végre elszánja magát, hogy bevallja ezt a nőnek, aki rögtön megkérdezi az amúgy RÓZSASZÍN felsőt viselő srácot, hogy meleg-e.

Gáborkát nagyon érdekli, hogy milyen a vacsora, Dóra szerint előrelépés, de még mindig csak egy pöttöm-féle, most jöhet a mosogatás.

Zsófi nem nagyon akar hazamenni, inkább a padon ülve nézné a Balatont, és nem érti, hogy Balázs miért nincsen oda a látványért. Nos, mivel itt nőtt fel? Számára ez a mindennapos? De nem, ilyen fel sem merül Zsófika agyában. Ugyanez van Bencééknél, aki közben végzett, Klementina nem akar sétálni. A két kanos gyereket össze lehetne ereszteni.

Dóra szerint Krisz tökjó fej, hogy mindent megcsinál, lehet mégis inkább visszafogadja, aminek Fanni nem örül. Szőke és a dokinő mennek a kórházba, a nő szerint elmondhatta volna a problémát.

vlcsnap-2018-02-22-15h49m13s079.png

Zsófi most már nincsen annyira benne ebben az egészben, hangulata sincs, fáj a feje, megjött neki… majd amikor érkeznek Bencéék, és elindulnak a srác szobája felé, Zsófi mégis hangulatba kerül, Balázs nem is érti a viselkedését.

A dokinő felír valamit Szőkének, ami garantáltan gyorsan elmulasztja a baját, és mindenképpen figyeljen a védekezésre, bennem meg felmerül, hogy miért volt olyan idióta 19 évesen, hogy óvszer nélkül szexelt? És még lesz egy-két kellemetlen beszélgetése, és ezentúl barátok maradnak a dokinővel.

A házban Klemi nagyon be van indulva, Zsófiék  meg életük legkellemetlenebb élményét élik át, majd azért mégiscsak egymás mellé kerülnek.

vlcsnap-2018-02-22-15h51m20s465.png

vlcsnap-2018-02-22-15h51m53s491.png

vlcsnap-2018-02-22-15h52m05s680.png

vlcsnap-2018-02-22-15h52m23s112.png

Másnap Dóra eléggé ideges - de egy csavarhúzó van a kezében!!! -, érkezik Krisz egy csokor rózsával, betoppan Gáborka, és elszólja magát, hogy reméli, ennek az árát nem fogja visszakérni, mire a lány még jobban kiakad. Krisz próbálja menteni a helyzetet, de Gáborka mindent elmond. Adieu, Krisz.

Szőke roppant mód örül annak, hogy Bence végre szexelt, aki persze még 95%-ban alszik, és hiába mondja, hogy nem történt semmi, Szőke nagyon büszke rá. Zsófiék azonban csak csak aludtak, a lány szerint ezt nem kéne nagy dobra verni, Balázs szerint ez tök izgi, mert vele amúgy a lányok büszkélkedni szoktak, de hallgat, mint szűzlány a lucernásban.

vlcsnap-2018-02-22-15h59m29s954.png

Mindenki a nappaliban, amikor Zsófi próbálná kicsempészni Balázst, befutnak Bencéék is. Balázs búcsúcsókot akar adni, de Zsófi ellöki, Szőke egy szál törcsiben rohan végig a nappalin, Klementina is távozik, Gáborka pedig az egyik szál rózsát odaadja Dórának.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása