Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Korhatáros szerelem - 1x12 - A vég kezdete

2018. február 21. 13:00 - Sancho Panka

Eszternek rosszul indul a reggele, a gyerekek tényleg elhúznak 5 hétre Floridába, mondjuk, ennek én örülnék, de mit tudok én az anyaságról.

1.png

Eztán próbálnának a lakás több pontján is egymáséi lenni, bár ezt a szót utoljára a dugásra talán a Romana füzetek használták, viszont a családtagok még a távolból is akadályozzák őket, kivéve Júliát, mert ő közelről.2.pngDávidot meglepi az anyukája, mert elfelejtette mondani, hogy újra hazajön, Dávid pedig meglepi az anyukáját, mert elfelejtette mondani, hogy összeköltözött Eszterrel és új munkahelye van. Csupa lényegtelen apróság. Vemhes Vikit inkább aggasztja, hogy Dávid beállt dolgozni, mert most úgy néz ki, mintha felelősségteljes életet élne, pénzt keresne, párkapcsolata lenne, meg egyáltalán, felnőttként viselkedne, és ez egy anya számára minimum kétségbeejtő, elvégre még csak 24 éves. (irónia) Aztán kiderül, hogy valójában kivizsgálásra jött, mert talált egy csomót a mellében. Miért, Mallorcán nincs társadalombiztosítása?

Dóra és Bábi egy romantikus estét töltene együtt, amiről csak Dóra gondolja, hogy romantikus lesz, mert jön még Patrik is, továbbá egy nő, aki Patrik Dórája, csak őt Rezes Judit játssza és Edit, és halál idegesítő. Csatlakozik hozzájuk Eszter is, és így már hárman nem jutnak szóhoz Edittől. Próbálnának is fájdalommentesen olajra lépni, de az mindannyian Eszteréknél kötnek ki házibuli címszó alatt, még Dusán is.8.pngJúlia meglátogatja Istvánt, aki meglehetősen szét van esve, mármint magához képest. Alexnek ez egy átlagos hétköznap lenne.5.pngViki bemegy Dávidhoz a munkahelyére, csak azért, hogy lecsessze, amiért mindig hagyja, hogy a nők irányítsák. Dávid felhívja a figyelmét, arra a cseppet sem elhanyagolható tényre, hogy ő is pontosan ezt csinálja, de Viki szerint neki joga van ehhez, mivel ő az anyja. No komment.

Viki ezután Eszterhez is beállít, ebben a házban úgy közlekedik mindenki, mint egy metrómegállóban. Azért jött, hogy őt is nyomassza egy kicsit ezzel a kurva világkörüli úttal. Ha ennyire rá van erre kattanva, miért nem megy el ő?

Edit elővezeti Dórának ördögi tervét, miszerint, ha ők ketten összefognának, akkor sikerülne Bábit és Patrikot szétválasztani, figyelmen kívül azt a tényt, hogy ők melegek. Edit szerint ez csak egy legyőzendő akadály, ő bizony le akarja vadászni Patrikot. Dóra ezt a tervet már nem pártolja annyira, neki még talán maradt egy kis józan esze. Ez a rész komoly kihívások elé állít engem, mert csupa hülyeség történik, viszont abból jó sok. (Jósok?! Arra semmi szükségünk.)12.pngDávid gyanútlanul falatozza betevő hamburgerét az iroda előtt, amikor rátalál István, és felszólítja, hogy igyanak egy sört, aminek az lesz a vége, hogy István rettenetesen berúg, és kesereg, Dávid meg hallgatja, de sok okos tanáccsal azért nem tud szolgálni, majd eszkalálódik a helyzet, és Dávidnak kell összekaparnia Istvánt, aki ahelyett, hogy hazamenne, Bandeszhez viteti magát. Bandesz pechjére éppen hazaér a kocogásból, István ráugrik, és ahelyett, hogy összeverné, lehányja. Mesteri. András fel is hívja rögtön Júliát, hogy ezt elújságolja, és hogy megkérdezze, hogy mivel érdemelte ki ezt az egészet. Mondjuk ezt én sem teljesen értem, hogy miért csak András a hibás, tudtommal Júlia élt házasságban, mikor ez a kapcsolat szárba szökkent.9.png10.png11.pngEszter is meglátogatja Dávidot a munkahelyén, (De miért van nála egy ing?), és lelkiznek egy sort, -miért nem mondtad, hogy ez a meló fostalicska? – mert akkor nem szeretnél. Haladjunk. Ezek úgy jönnek-mennek egész nap, mintha muszáj lenne.

Júlia is elmegy a cuccaiért haza, ami némi veszekedésbe, majd békülős szexbe torkollik a nászajándék váza felett. Ez nem volt egy tartós dráma.

Mint ahogyan az sem, hogy miután Viki mindenkit végig nyomasztott egy egész részen keresztül ezzel a világkörüli úttal, végül megveszi a fiúknak, hogy biztos lehessen benne, hogy végre tönkremegy a gyereke kapcsolata. Lehet, hogy egy kicsit sok pénzbe kerül, mert ezt a szerencsétlen Alexet is keresztül kell utaztatni érte a világon, de semmi se drága.13.pngMásnapra Eszter beadja a derekát, és egy földgömb kíséretében elbocsátja Dávidot (ez sem világos, hogy egy pár hetes utazás miért vet törvényszerűen véget egy kapcsolatnak, de most ezt hagyjuk). De legalább ez a jelenet megható és életszerű, és mint ilyen teljesen egyedülálló a sorozat történelmében. A kövi részben már vége lesz, úgyhogy öveket bekapcsolni, visszaszámlálás.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2018.02.22. 09:28:32

A hv szuper, maga a sorozat viszont tényleg egyre szürreálisabb... :))))

Natura Qua 2018.02.22. 10:00:49

Köszi a hogyvoltot. :)

RobiLya 2018.02.23. 08:49:12

Ez egy nagyon összecsapott rész volt. Tulképpen az egész sorozat lezárása az.
süti beállítások módosítása