Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x67 - Veszedelmes viszonyok

2018. február 19. 14:00 - BBrigusz

Jancsika kanos, mint állat, de Hajni különleges keretek között szeretné megejteni az első légyottjukat. A nemrég lekoptatott Guszti visszajön Piroshoz, nagyon hűséges kis pincsi ez, én mondom. Kornélapu érkezik a kisfiához, de csak Csipkét találja otthon, aki megvallja bűneit az apósnak. Angéla folytatja a kamuinterjút, Béláról próbál puhatolózni, de Rebeka igazi megmentőként írja le a kedvenc mostohaapuját.
1.jpg

2.jpg
3.jpgPiros próbálja visszaszerezni a megbízást, amit Lehel elbukott, de nem jár sikerrel. Hajni nyilván nem tudja befogni a csőrét, és épp csak annyit pletykál el Kálmánnak Karola állapotáról, hogy a csávónak halvány lila fingja se legyen arról, hogy miről beszél. Guszti bekeményít, és visszaszerzi a kertépítő melót, hogy lenyűgözze kis szerelmét. Karolát aggasztja, hogy mi a kínja a kicsi fiacskájának, de nem szeretné, hogy Kálmán beszéljen vele. A pasi mégis megteszi, megakadályozva ezzel Hajni és Jani szerelmének beteljesülését.

4.jpg

5.jpgAngélának nem sikerül Vikit összekötnie Bélával, mert a csávó ezúttal is előtte járt egy lépéssel és elhallgattatta Rebekát. Kálmán közli Janival, hogy ő kussol a Hajnis viszonyról Márknál, ha Jani leszáll róla és Karoláról. Csipke bulikázni invitálja Kornélt, aki egyáltalán nem lelkesedik az ötletért, de belemegy. Márk felveti Janinak, hogy megint ráizgult Biancára Cével. Én emlékszem még arra az epizódra, amikor Márknál volt fergeteges társas-buli, de asszem ez a mostani még azon is túltesz. Csipke összehívta a régi bulibagázst, akik közül az egyik csávón túraszandál van Hawaii-inggel, a csajok mindegyike pedig hivatásosnak öltözött délután kettőkor, Kornél meg felveti a kérdést: -Fasznak kell ez? –Jó, lesz, ne fossál!- válaszol Csipke.

6.jpg

7.jpg

Piros az egész Kornél-mizériát elsírja Gusztinak, aki hű alattvaló lévén jó képet vág az egészhez, és bőszen hallgatja a sztorit. A munka mára befejezve, mert Gusztika megvágta az ujját, és hát úgy mégsem dukál a meló. Kálmán bocsánatot kér Biancától Cével, mert szerinte nagy jellemfejlődésen ment át.  AHA! Béla büszkén nyugtázza, hogy sikerült leszerelnie Angélát, és kiderül, hogy az újságcikket is ő dobta a csaj postaládájába. Mondjuk azt abszolút nem értem, hogy miért, de mindegy.

Nagyon fasza kis barátok ezek a gazdagék, akik még arról sem tudtak, hogy Csipke kómában volt. Kornél fel is húzza magát ezen. A statisztaként szolgáló kamionosok és kurvák is kapnak egy röpke mondatot, annyira gáz ez az egész, hogy nem is ér több mondatot. Piros elsírja Hajninak, hogy még vissza kell mennie a virágboltba, aki felajánlja, hogy bemegy helyette, annak reményében, hogy szexkriptát csinál a helyből Jancsival.

8.jpg

9.jpg

10.jpgAngéla meggyőzi magát, hogy tévúton jár, és le kellene állnia a Béla utáni nyomozással. Hajni bevallja Lehelnek, hogy szexelni akar a boltjában, aki nyilván rábólint a dologra. Bianca Cével következetes és felelősségteljes anyuka létére nemet mond a dílerének. Furulyás Béla naptárából rájön, hogy a csávó régebbről ismeri Vikit, mint amit mond. Kornél közli Csipkével, hogy tipli van, eddig tartott az összebútorozás. Janiék a virágboltban témázgatnak, amikor befut Márk, és tááádááám lelepleződnek.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása