Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x66 - A tragikus frizurák kihangsúlyozásának epizódja

2018. február 19. 10:00 - BBrigusz

Jani és Hajni egymásra találását Piros szakítja félbe, hatalmas a boldogság, nem úgy, mint Kornéléknál.  Csipke próbál kummantani, de Kornéllal ezúttal nem lehet kukoricázni, a csaj kénytelen bevallani az igazat. –Az anyád vót!- védekezik a lány. – Tudom, hogy anyám geci, de most te is az vagy Csipke!- Kornél el. Béla telója jelszóval van levédve, Angéla pedig mindjárt kiveti magát a díszletablakon, mert ismét szembesülnie kell vele, hogy a húgai segghülyék.1.jpg

2.jpgKálmánék összemelegedőben, amikor Márk kis családja hazaér, Karola lelép. Csipke szexszel próbálja engesztelni Kornélt, aki inkább a külön alvást választja. A lányok ezúttal egy közös fürdőszobai jelenetben dugják össze a fejüket, Piros nem lesz vizes zuhanyzás közben, Hajni pedig egy vadi új száraz fogkefével mos fogat fogkrém nélkül, de mindegy, elengedem. Bianca Cével és Márk is édelegnek kicsit, ront az összképen a csaj frizkója, mint mindig, illetve a tény, hogy kb. dupla annyi idősnek tűnik, mint a srác, de tudjátok mit, ezt is elengedem. Márk megállapítja a nyilvánvalót, hogy Karoláék randiztak. Vág az esze a csávónak, mindig is tudtam.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
Másnap Piros szájából elhangzik egy mondat, amit nem igazán tudok hova tenni. „ Meg kell csinálnom a hajamat.” Mi? Ez a megcsinált haj? Ő fésülködött valaha? Asszem közös a fodrászuk Biancával. (Cével!), ez tűnik az egyetlen ésszerű magyarázatnak. Karola elújságolja Hajninak az előző este történteket, de esküszöm, az előző résszel együtt körülbelül ötvenedszerre hangzik el a „paprikás krumpli”, és már eléggé unom. Hajnal is örömködik Jancsika miatt, de Karola jókedvét sikerül letörnie azért, biztos, ami tuti.

Lehelnek le kell mondania egy jól fizető megbízást, úgyhogy Piros felveti, hogy kérdezzék meg Gusztit, segítene-e. Anyu és Béla fut be Angélához, mert Anyunak ismét siránkozhatnékja van, de Angéla nem érzi át a bánatát. Annyira bosszantó ez a nő, hogy leírni sem tudom, elüthetné egy busz például, just saying. Márk számon kéri Kálmánt a randija miatt, szerinte ez bunkóság, mert neki ez ciki. Kornélanyu és Csipke a gondnoklakásban ebédelgetnek, amikor Kornélanyu felajánlja a kis menyének, hogy beajánlja a saját fodrászához. Na ne szopassatok már. Ez mi? Ha van katasztrofálisabb frizura Biancáénál ( Cével!) akkor az Kornélanyu csontos fején található. Uram atyám, remélem ez csak egy rossz vicc. Csipke elmondja, hogy Kornél tudja az igazat, és közli az anyóssal, hogy elege van a hazugságokból.
8.jpgTudósékhoz Furulyás és Angéla érkezik a laborba egy kis konzultációra, Piroshoz pedig Guszti jön, csak füttyentenie kellett. Gyorsan közli is a sráccal, hogy gáz a munkás gatyója, mert az igazi macsók farmergatyában és kigombolt kockás ingben tolják, kár, hogy a Son Goku frizit elfelejti említeni. Lehelnek már nem kell a help, mert más kapta a melót, úgyhogy közös progira küldi a fiatalokat. Márk jön Janihoz megdumálni a Kálmán-Karola issuet, aki nem érzi át kellőképp a tragédiát, így gyorsan ki is rakja a havert. Angéla a kis nyomi laboráns fiúval hackelteti meg Béla kódolt fájljait, siker.

Kornél bocsánatot kér Pirostól, sorry a történtekért, de mi már ezt megszokhattuk, mindig ez a forgatókönyv: Kornél félreért valamit, amit Piros nem tud megmagyarázni, mert balfasz, majd kiderül az igazság, és a srác bocsánatot kér. Megszoktuk. Angéla beavatja Furulyást a családi sztoriba, Kornél meg továbbra is Pirosnak sajnálkozik, amikor befut Csipke, és ő is beáll a bocsánatkérők sorába. Csóri Furulyás két percben megkapja az egész családi szennyest, pislog is nagyokat.

9.jpg

10.jpgJancsika otthon játszik, anyuci viszi tálcán a kis szendvicsét, már csak egy cumi hiányzik a szájából…Elmondja az anyjának, mennyire gáz, hogy Kálmánnal randizik. Bianca cével felvilágosítja Márkot, hogy kurvára semmi köze a Kálmános témához, a vén terminátor mindent hall. Anyu közbenjárásának köszönhetően Béla rájön, hogy Angéla nyomoz utána. Angéla Furulyás segítségével megszerzi a keresett kontakt adatait Béla névjegyzékében, és riporternek kiadva magát felkeresi a csajt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása