Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marvel's The Punisher 1x08 - Cold Steel

2018. február 19. 11:00 - Cserjés Pimpó

"Vedd fel a szép ruhád viszlek a bálba. Ma éjjel nem alszunk más se csinálja. Mindegyik herceg beteg akivel táncolsz máma. A szemük szépen csillog de a feketéje sárga."
Billy fiúval kezdünk. Kiöltözik mint szaros Pista Jézus nevenapján. Vajon hova mehet? Biztos valaki fontoshoz. A kérdésre a választ is megkapjuk igencsak hamar, mert drága B. az édesanyját látogatja meg. Mint megtudjuk, a fogai mosásáért külön fizet. Mármint az édesanyja szájápolásáért. Kicsit ellentmondásosnak tűnik a látogatás. Hiába, mindenkinek elbaszott a gyerekkora. Minderre azért merek következtetni, ahogy viselkedik vele. A nő karjába szúrt fecskendnő, amibe isten (melyik?) tudja mi van, na az volt a kiboltosulása a gyanúmnak. Nagy bölcsesség, de valószínű Csini ügynök randipartneréhez még nem jutott el, hogy a megbocsátás nagyon fontos, hiszen mindenki annyira szeret, amennyire képes rá, és ha mi úgy érezzük, hogy az nekünk nem elég, nem lehet a másikra haragudni, hiszen ő pont annyira szeretett amennyire tudott. Plusz a harag és a stressz minket betegít meg, és rohaszt el élve. Szar ügy, de tényleg így van. Pozitív gondolkodás félóra offolva. Inkább ugorjuk az eseményekre. Mielőtt még meglógnak, és futhatunk utánuk.

vlcsnap-2018-02-13-08h53m36s905.png

Hőseinket látjuk amint a már-már idillinek mondható mindennapjaikat élik. Fürtös kutakodik, Frank bütyköl. Aztán a fegyver célkeresztből nyert kép eredménye mindenki nagy meglepetésére William Rawlins. A CIA titkos műveleteinek igazgatója, Frank félszemű kandahari barátja. Akiről megtudjuk, hogy nem így lépett fel feljebb a ranglétrán, hanem a ranglétra tetején született. Mindíg mondom én, hogy vannak az egyenlők, és vannak az egyenlőbbek. Ugyanis a Rawlins csald három fontos ismérve, hogy régi, gazdag és befolyásos. Fürtös paranoiája csúcsra jár, de Hősünk  marad a praktikusságnál. Benett leölését jól megbeszélik. Véletlenek, mi?

vlcsnap-2018-02-13-08h55m25s297.png

A főhadiszállás kamerái nem működnek. Talán F. tényleg nem ok nélkül paranoiás? Franknek el kell mennie  Fürtös család nézőbe. Billy és Csini élvezik a fiatalságot. Most épp a zuhany alatt. A legendás utánban, ami mindenkinek más elfoglaltságot jelent, van aki alszik, van aki rágyújt, ők harci sérülések sebeit elemezgetik egymás testén. Közben szóba kerül sokminden. Többek között ki honnan érkezett. Dehát az Anima Sound System óta tudjuk, hogy  "Kit érdekel, honnan jöttél / Isten hozott nálunk, testvér". Ennek jegyében dughat/járhat egy középosztálybeli nő és egy nevelőotthonban nevelkedett férfi. Hiszen hiába a különböző társadalmi réteg, ők mégiscsak egyenlőek. Mert a nagy amerikai öntudat átjárja szívüket, és csordultig megtölti a lelküket. És most lóg bele a keze megint valakinek a szaros bilibe. Billy fiú ezt úgy fogalmazza meg, hogy nincs boldog befejezés Madani csak a mesekönyvekben. Ne legyen így.

vlcsnap-2018-02-13-08h55m54s242.png

Hősünk elmegy háztűznézőbe, egy csokor virággal a kezében. Fura szituáció, amit ivással próbálnak meg oldani. Mint megtudjuk nincs jobb egy a nap közepén elfogyasztott pohár rosénál. Aztán arról is informálódunk, hogy mennyire ki vannak éhezve az emberek a szociális kapcsolatok után. Bölcs gondolatok ezek. Nem tudok velük vitatkozni. Fürtös arca újra egy tanulmány. Közben Csiniéknél beindul az élet. Új nyom van Frankről.. Jack DeLeon fegyverkereskedő személyében. Aki lőszert akar eladni, vagy Hősünk venni. Mindegy az eredmény a lényeg. Tehát új nyom van. Ennek megbeszélése kis évődésbe csap át.

vlcsnap-2018-02-13-08h57m11s755.png

Hősünk férjüzemmódban van. Szerel rendületlenül. Fürtös persze féltékeny. Bár van egy olyan sejtésem, ha ő lenne otthon a kis kényelmében baszna bármilyen megoldandó szerelős feladatra, és elővenné a majd holnap jól ismert klasszikusát, amitől a feleségek általában először arcszínt váltanak, úgy négy hét várakozás, és hiábavaló könyörgés után, aztán hangnemet úgy nyolc héttel később, aztán vérmérséklettől függően van aki megcsinálja a feladatot, van aki a hatékony stresszkezelő módszert választva sírva üvölt, amit drága férjeink úgy értelmeznek, hogy már megint hiszti van. Meglátásom szerint a férfiakszótárában a hiszti az egy univerzális szó. Mindenre rá lehet húzni amit nem értenek/nem érdekli őket/ nem akarnak tudomásul venni. Természetesen mielőtt felesleges indulatokat korbácsolnék, itt kérek elnézést azon férfiaktól/férjektől, akik nem e szerint a metodika szerint működnek. Dehát tudjuk akinek nem inge ne vegye magára, mert nem fog passzolni a méret. Közben pörögnek az események. Fürtösfeleség nyíltan flörtöl Hősünkkel, amit lefojtanak egy kis csókolózással. Na ebből tuti balhé lesz. Hősünk magyarázza ugyan a bizonyítványát Fürtösnek, de aztán hagyják ennyiben. Ahogy látom a férfiak nem veszik ezt a megcsalós dolgot olyan komolyan. Megcsókoltad? Jól van. A lényeg hogy jó volt nektek... . Igenám, de amíg hőseink kedélyesen sztorizgatnak addig fondorlatos terveket szövöget Billy fiú, és mint a Punisher óta tudjuk minden fondorlatos terv lényege, hogy a végén valakinek kiegyenesedik az EKG görbéje. Manipulálás, átbaszás, hova lenne ezek nélkül a világ? Az emberiség valószínű kihalna érdektelenség hiányában. Kell az a kis izgalom.

vlcsnap-2018-02-13-08h58m35s275.png

Csini Ügynök eligazítást tart. Átbaszás folytatódik. Más van a mappákban, más a műveleti terv, mást töltünk fel a számítógépre, mást mondunk, és én itt vesztettem el a fonalat. Magam részéről a szembe babám ha szeretsz álláspontot preferálom, habár az sem mindíg kifizetődő. Na de elég a moralizálásból. Mindenki úgy éljen, ahogy neki könnyebb. A fiúknál közben újabb múltba révedés. Megismerjük Frank és Maria történetét hogy és miképp találkoztak. Gitár, napsütés, park. Aztán Fürtös következik és megtudjuk milyen az amikor az ember megtalálja az igazit. Férfiak egymás közötti örök témája is erőkerül, a hiányzik a szex? Ennél a résznél nem tudom eldönteni, hogy Fürtös felajánlkozik, vagy dicsekszik, amikor letolt gatyával szteppel Frank előtt, és közben megosztja azt az információt, hogy ő el van látva odalenn. Örüljél neki, és használd ésszel. Üzenem innen is útravalóul. Fürtönek sikeült érzékenyre innia magát. Ez az a nagyon vékony határvonal ami után az emberek elkezdik egymást sértegetni. Itt sincs ez másképp. De Frank problémamegoldása páratlan. Felkapja Fürtit és lefekteti aludni. Faszomat a játszmákba. Az a hülyéknek való gondolhatja Hősünk. Billy fiú szervezkedik, Fürtös meg ébredezik. Megy nála a dráma és a játszma egyszerre. Közben Fürtös felesége két kézzel borogatj a a szart a működő ventillátorba. Frankkel (ki mással) osztja meg a gyermeknevelés nehézségeit. Kisfürtös már túllépi a csíntalanság határát. De Frank ezt is megoldja.

vlcsnap-2018-02-13-09h00m46s644.png

Billy fiú osztaga készül a rajtaütésre. Hősünk a világ egyik legnehezebb dolgával próbálkozik. Kapcsolatot teremteni egy dühös kamasszal. Fürtös feszülten figyel. Amiket Frank a késről, és annak szakszerű használatáról mond (itt nem a hogyan vágjunk vele kenyeret részt taglalja, hanem a hogyan öljünket), nem csodálom, hogy anyát elküldte (na nem melegebb éghajlatra), hanem sétálni. Hősünk már már sztanyiszlavszkiji magasságokba érve kipréseli a gyermekből, mi a francért is hord ő magánál egy kurva vadászkést?!

Hogy legyen már végre egy jó kis lövöldözés, mert azért mégiscsak a Punishert nézem az alkotók megálmodták nekünk a következő jelentsort. Elhagyott raktárépület Csini és Padavan lesben plusz a katonáik. Mindenki lő mindenkit, aminek eredménye jelentős emberveszteség mind a két oldalon. A nap vesztese viszont Padavan lesz aki a szökevény után ered. Ki más lehetne a szökevény mint Billy fiú. Azonban ezt ő nem óhajtja nyilvánosságra hozni és harcol az utolsó vérig. Szétszabdalja Padavan torkát. Csóringernek esélye sincs. Madani talán jobban szerette hű társát mint azt kimutatta, vagy csak a sokk miatt, de egészen belerendül az eseményekbe. Drága jó B. fiú készségesen törölgeti a vért a hátáról a fürdőkádban. Ennyi fért a mai részbe. Örömmel konstatálom így a végén, hogy a sok szörnyűség ellenére amivel megajándékoztak a mai részben az alkotók minket, drága dús bundájú szerelmetes angyalmacska kiskutyám olyannyira alszik, hogy még a lába is beleremeg. Hiába na, van akit nem olyan egyszerű kizökkenteni az alfa állapotából.

vlcsnap-2018-02-13-09h01m07s453.png

Címkék: Punisher
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása