Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x63 - Most akkor Fehér az a Rózsa, vagy Csipke?!

2018. február 18. 10:27 - BBrigusz

-Szilvia szarba se’ vesz téged- folytatja Angéla Furulyás presszionálását. -Ha átállsz hozzám, visszakapod az órád. –Én nem olyan legény vagyok. –Ok, itt az órád, gyökér vagy, az is maradsz.
Bianka követeli a dalt, Márk részéről okés, csak a producer vagy tökömtudja ki/ atyaúristen /kiadós csávó is adja rá áldását. Gazdagék ablakát bedobják egy téglával.Tamara te vagy az? ( kis Válótársak átkötés, szép) Béla a téli álomból felébredve szembesül vele, hogy Anyu volt olyan cuki, hogy minden titkos top secret doksit odaadott Vikinek. Furulyás jön Szilviához professzionális szakmai beszélgetés céljából, de nem sok jóra számíthat: a nagyasszony leszerződött a konkurensével.
1.jpg

Béla dühöng, még az is benne van a szituációban, hogy lekever Anyunak egyet, de nem. Anyu viszont nem hagyja ennyiben, ideje színt vallani. Kornél és Csipke összefut az utcán Andrással. MI MI MI? ÁLLJ, MINDENKI ÁLLJ! STOP! Fehér Rózsa? Mi van? A múltkor még Csipke volt. Mi a pitypang folyik itt? Azért ez kicsit cink. Hát most teljesen összetörtem. Nekem azért marad Csipke, még ha amúgy Fehér is. Kornél rögtön szeretné felmelegíteni a gyönyörű barátság nemrég kioltott tüzét, és kávéra invitálja Bandit.
2.jpgMárk leszereli a pincérlányt egy kamubetegséggel, Jani és Viki pedig az általános iskolai Tűz-és balesetvédelmi oktatás minden pontját figyelmen kívül hagyva Karoláék konyhájában égeti el a Béla-féle dokumentumokat. Flashback arról, hogy is vót pontosan Béla genyáskodása, ez egy igazi geci, születik meg a konklúzió. Bianka is vad visszaemlékezésekbe kezd, és az össznépi okítások hatására inkább most félreteszi a kokót.

Jani biztosítja Vikit a támogatásáról, Angéla pedig a Büróban kávézgat, amikor Furulyás fut be hozzá. -Meggondoltam magam, álljunk össze, mint két kicsi legó. Viki összefut Bélával és a láthatóan zabos Ildikóval. Márk bemutatja a producert és Biankát egymásnak, én meg ezt is elbasztam, mert a Bianka C-vel helyes. Bianca. CÉVEL. BianCa gyorsan fel is szippant egy csíkot, csak hogy a maximumot tudja hozni. Béla Vikibe folytja a szót, Anyu meg persze ezúttal is okosabb annál, mint hogy meghallgassa a másik felet, és lebassza a csajt. Az a Béla-féle sztori, hogy Viki a magánnyomozóval szövetkezve játszotta a kamuszerepet, úgyhogy ki is penderítik gyorsan. Béla-Viki: 1-0
3.jpg
-Oszt' András, akkor te most tuti piás vagy? – érdeklődik Kornél naivan. –Hát igen, ezt már buktuk, ez így marad.

A producer le van nyűgözve Biancától Cével, zseniális, ahogy énekel, boldogság. Megalakul az Angéla-Furulyás koalíció a nagyasszony kinyírásának céljából. Piros és Hajni frissen értesülnek a hírről, hogy Viki hivatalosan is egy rohadék. Kornélanyu Csipkének (én továbbra is így fogom hívni) köszönhetően megtudja, hogy Bandi is back, így gyorsan fel is tűnik a színen. A nagy rohanásban még vagy öt zsák ruhát is bevásárolt a rég nem látott barátnak. -Ideje inni a meglepő találkozásra- javasolja nagysága.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpgSzilvia titkos fegyvere egy szuperszónikus új fejlesztésű körömlakk, és hála Furulyásnak, Angéla is rááll erre a csodacuccra.  Kornélanyu faggatja Andrást, és meggyanúsítja a tégladobálással. Pechjére épp Kornélapu hívja, hogy egy környékbeli vandál volt a tettes, hoppá. Angéla és Furulyás megérkezik a laborba, ahol a titkos körömlakk készül. Márknál folyik az ünneplés pezsőgvel, amit Dóra csengetése szakít félbe. Kiakad, elviharzik, tök mindegy, úgyis jelentéktelen volt. Béla jön tisztázni a dolgokat Jancsikával, őt is behülyíti.  Angéláék próbálnak egyezkedni a kutató nőcivel, de az kirakja őket.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása