Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Korhatáros szerelem - 1x10 - Két prímás egy csárdában

2018. február 14. 11:00 - Sancho Panka

Kellemes reggeli jelenet, Anya mosdik, Apa fürdik, Dávid meg betoppan a fürdőszobába…együtt lenni jó. Így legalább alkalmunk nyílik megfigyelni minden jelentkező testfelépítését. Szívesen.

2.png

1.png

Viktor nevéhez méltón jött, látott, beköltözött, és a család élete megy tovább, mintha mi sem történt volna. Csak nekem kurva furcsa, hogy mindenki úgy tesz, mintha a napnál természetesebb lenne, hogy Apa beállít, és mától velünk él? Félek, hogy ez gondolatmenet még többször elő fog kerülni, mert nem tudok napirendre térni felette. Egyedül Hanna mutat némi hasonlóságot egy normális emberi reakcióval, viszont őt meg mindenki lehurrogja. Alex persze megragadja a lényeget: „Jól tartja magát? – Borotválja? –Méretek?” Dóra úgy oson hazafelé a Bábival közös lakásba, mintha csak Andy Vajna titkos szeretője volna, úgy látszik, nem lehet bevallani, hogy ő nem egy olyan kapcsolatban képzeli el a jövőjét, amire a modern társadalomtudománynak még szava sincsen.

Viktor közben mindenféle ajándékokkal próbálja megvenni a gyerekeket, és látszólag igen szép részeredményeket tud e körben felmutatni. Eszter most először mutatja bármi jelét annak, hogy zavarja az ex férje jelenléte, illetve, hogy van benne némi indulat amiatt, hogy őt ez a faszi 8 évvel ezelőtt szó nélkül elhagyta három darab kicsi gyerekkel úgy, hogy azóta feléjük sem nézett.

4.png

Viktor szerint nincs itt semmi látnivaló, ő csak azt szeretné, ha bódogok lennének a kölkök, különben is, Eszter miért veszekszik állandóan? De ez sem tart tovább másfél percnél, már mennek is kosarazni Dáviddal és Öcsivel. Nem is értem, komolyan. Dórának és Eszternek 418.615 forint adótartozása keletkezett a hasító kozmetikai biznisz nyomán. Lehet, ha kevesebbet borozgatnának munkaidőben, és több vendéget fogadnának jobban haladna ez az ipar, de mi vagyok én, adószakértő? Ezen búsonganak egy keveset, nyilván Dávid rögtön felajánlja, hogy kifizeti a tartozást, de a büszke NŐ ezt nem fogadhatja el. Hogyan is festene, ha egy 24 éves pultosnak több jövedelme lenne, mint nekik? Cserébe gyorsan inkább vesznek valami ronda nyakláncot, csakhogy éppen Bandesszal futnak össze a boltban, akiről még a hülye is tudja a történetnek ezen a pontján, hogy Júliának vesz valamit, amivel Júlia majd később lebukik. Haladjunk.

6.png

Júlia egy kis cukiskodásnak álcázott baszogatásnak veti alá Viktort, akire azért ráfér az arcára, amin megint csak Hanna akad ki, miszerint Júlia csak ne vidámkodjon itt, amikor közben a Bőgőssel kufircol. Hannára rájár a rúd mostanában, és mindenki az ő mentális épségéért aggódik, holott ő az egyetlen ebben a sorozatban, aki felmutat bármi kapcsolatot a valódi élettel, még úgyis, ha naphosszat tünde gúnyában grasszál. Ellenben anyjától megkapja, hogy ez a felnőttek dolga, és ne is törődjön vele. De a legjobb: Júlia szerint, mikor Viktor elment, Eszter nagyon magányos volt, és Dávid pedig kihasználta ezt. Hahó, eltelt közben nyolc év, ez senkit nem érdekel? De úgy tűnik, egyedól maradok a véleményemmel, mert kezdetét veszi a sorozat eddig legszürreálisabb jelenete, mikor Eszter és Viktor 2.5 (!) perc alatt tisztázzák a zelmúltnyócév minden búját-baját, majd boldogan kibékülnek. No comment.

8.png

Dávid még azért összevész Eszterrel a biztonság kedvéért, Júlia pedig Eszter húgává avanzsál, pedig eddig a nővére volt, de ahogy mennek a dolgok, én már ezt is el tudom képzelni. Viktornak eszébe jut, hogy ha a gyerekek szeretetét meg tudta vásárolni, akkor valószínű ez a taktika Eszternél is működhet, így felajánl neki egy szabad szemmel is jól látható összeget, hátha akkor jobban megy a békülés (hello, adótartozás). De Eszter persze ezt sem fogadhatja el, mert az mégiscsak durva lenne, ha valakitől segítséget fogadna el, mikor amúgy annyira önállóan boldogul az életben. (NEM) Közben mintegy mellékesen Eszter rákérdez Júliánál a liezonra, majd gyorsan meg is esketi a húgát(!), hogy azonnal véget vet ennek a bűnös viszonynak.

9.png

Bábi bevallja Dórának, hogy újra együtt vannak Patrikkal, de ezt olyan trükkösen teszi ám, hogy Dóra mindjárt arra gondol, hogy itten Norbi kitért a homoszexualitásból, és egy röpke pillanatra még én is ezt gondoltam, hiszen itt bármi megtörténhet. De nem, ez nem történik meg. (Még.) Márta magára hagyja Viktort Eszterrel, hadd legyenek kettesben (Dávid hova lett, az előbb még lasagnát főzött a családnak), majd végül csak elfogad némi pénzt Viktortól, de csak a gyerekek kedvéért. (Az adótartozás meg közben befizeti magát). Dávid, mint kiderül elment dolgozni, de a pultban rádöbben, hogy bizony jólkeresőnek kell lenni, ha el akarja tartani újdonsült családját, így István befolyását felhasználva elszegődik multikatonának. (Csak azt a hátizsákot felejtené el a picsába, nincs a robogón valami tartó?)

11.png

Éjjel hímtalálkozó van a hűtőszekrénynél, ami egy laza kis faszméregetésbe torkollik a zsíroskenyér felett, Viktor nem szándékozik csak úgy elhagyni a terepet.

13.png

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobiLya 2018.02.14. 11:28:31

Már az évadzáró jön, kicsit el van maradva a HV, de azért király visszaolvasni a hetekkel ezelőtti részek tartalmát. :)

Sancho Panka 2018.02.14. 13:49:00

@RobiLya: Igen, pótolom. :) Az évadzárót így majd frissen olvashatjátok.
süti beállítások módosítása