Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x62 - Bianka vs. mindenki más

2018. február 13. 12:00 - BBrigusz

Bianka és Furulyás egy kis kokóval spékeli fel a már amúgy is rendkívül romantikus légyottot, ami Furulyás legénylakásán teljesedik be. Bélához Jani és Viki érkezik váratlanul látogatóba, Angéla még mindig morcos hangulatában van, bánja már a döntését, hagyni kellett volna Noémit a picsába,  és Piros látványa és dumája is ráébreszti arra, hogy undorodik a gyerekektől. Viki ismét közli Bélával, hogy kiszáll a kamuvonatból, aki megvillant egy fotót bizonyíték gyanánt, úgyhogy ismét leszereli a csajt.

1.jpg

Márk hiába próbálja elérni Biankát telón, így rá vár a feladat, hogy Noémivel menjen kutyajátékot venni. A kislány persze keresi az anyját, akit Márk fedez. Az újdonsült kúrópajtik szerelmesek Furulyás lakásán ébredeznek, amíg a csávó szenved egy kicsit a Szilvia-témán, Bianka lenyúlja az óráját. Kálmán Karolánál takarít, amíg az lábat lógat, nem értem, hogy miért, de gondolom, majd kiderül. Jön is Hajni, aki hozzám hasonlóan értetlenül áll a történtek előtt, aztán megtudjuk gyorsan, hogy Kálmán bá’-t a bűntudat hajtja, azt hiszi a falmászás az oka Karola kamusérvének.

2.jpg

3.jpgViki és Jani látogatásának is megvan ám az oka, valami sumákságot sejtek. Márk és a felfedezettje munkálkodását Bianka szakítja félbe, ismét tombol a veszekedés, Márk leosztja az exét. Angéla érkezik Szilviához a szalonba, végkielégítést szeretne, amit a nagysága nem hajlandó kifizetni. Béla kidől, mivel Viki tett valami mannát az italába. Flashback, a csaj mindent bevallott Janinak, és most jöttek elcsórni Bélától a bizonyítékot. Már csak a titkos fiókot nyitó kulcsot kellene megtalálni. Furulyás jön Angélához, hogy segítsen visszaszerezni az óráját, aki felismerve a lehetőséget beinvitálja a szerencsétlent. Nála már csak Noémi elkeseredettebb, aki üresen találja a perselyét, Márk ismét falaz a mintaanyának.
4.jpg
A kulcskereső-küldetés kudarcba fullad, és még Anyu is hazaér, aki simán bekajálja, hogy a férje csak elfáradt, és kidőlt. Szerencsére segítőkész, így megosztja a fiatalokkal, hol van a kulcs. Angéla a Büróba hívja talira Biankát, és a „jön a Gyámügy”-kártyát kijátszva visszaszerzi Furulyás óráját. Anyu odaadja Vikinek a keresett dokumentumokat, aki már távozik is. Márk szembesíti Biankát a persely-issue-val, aki visszatámad és tagad mindent.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Kálmán vacsorázni hívja Karolát, ez randi azt hiszem. Bianka csomagolni kezd, a hazaérő Noémi ismét kereszttűzben. Angéla visszaadja Furulyás óráját, ha az mellé áll a Szilvia ellen folytatott hadjáratban. Márk számomra érthetetlen módon Bianka marasztalásán fáradozik, aki játssza tovább a drámakirálynőt, akit mindig mindenki indokolatlanul bánt. –Maradunk, ha nekem adod Dóra számát.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása