Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x61 - Fúj!

2018. február 12. 16:57 - BBrigusz

Angéla jön Szilviához, nem fogok felmondani, úgyhogy, bumm, szívtál. Engem nem érdekel a pulya, sem a drogos anyja, csak a szalon- mondja Angéla kőkeményen.A kékacél-üzemmód egészen addig működik is, amíg a Nagyasszony a Gyámügyet tárcsázza, ekkor a csaj megadja magát, Szilvia- Angéla: 1-0. Hajni Karola orvosánál érdeklődik a nő állapotáról, és elmondja neki, hogy már nem szedi a gyógyszereit, csak a csodabogyót.

1.jpg

2.jpgViki el van tűnve, Jancsika nem tudja elérni, ezért szomi. Márk és a pultosból lett énekescsaj, akinek sosem tudom a nevét, mert a színésznő és a karakter is jelentéktelen a közös dalukra izgulnak, amikor befut Bianka és leszarozza az egészet, és felénekli ő. Kérdés: Márk összenőtt szemöldöke nem zavar senkit? Jani Bélánál érdeklődik Vikiről, aki rögtön zabos lesz. Hajni felhívja Janit, és elmondja neki, hogy Karola kórházban van. Dóra( köszi az emlékeztetőt), a lófejű énekespalánta morci, és elviharzik.
3.jpg
4.jpgKarola azt hazudja Janinak, hogy sérve van, semmi komoly, csak Hajni túldrámázza a dolgokat, mint mindig. Janit érthető módon az utóbbiról nem kell sokáig győzködni, így máris elhiszi az anyja kamuját. Béla felkeresi Vikit, aki nem akar tovább hazudozni, de Béla tovább zsarolja. Viki hamisan tanúzott a barátnője érdekében anno, így Béla kezében az adu. Az egész elveszett negyedik lány-szerep csak mese habbal, amit a csaj nem akar tovább folytatni, de nem igazán van más választása, Don Corleone Béla diktál.

5.jpg

6.jpgFurulyás és Szilvia esti ünneplést tervez, de a nő rövid pórázon tartja a csávót,és szívózik vele ezerrel. Jani elhogyvoltozza Márknak Karola esetét, aki azt javasolja, ezzel édesgesse magához Vikit. Bejön a kis tipp, Viki rohan is Janihoz, nem értem ezt a párost, semmi kémia közöttük, a csaj magasabb is másfél fejjel, de az alkotók biztos láttak köztük valamit, amit én nem.

7.jpg

8.jpgAngéla otthon bőgve tombol, Furulyás és Szilvia az EXKLUZÍV bárban koktéloznak. Piros próbálja Angélát vigasztalni, Szilvia be van csiccsentve, úgyhogy Furulyás kap is az alkalmon és bepróbálkozik nála. Az Asszonyság leoltja a picsába és ott hagyja egy diszkrét fújolás tekintetében, amin én azért röhögök egyet. Jancsika ismét megvillantja, hogy egy igazi Humor Herold, Viki el is alél tőle, de úgy érzem nem ér ez a jelenet több karaktert. Furulyás az EXKLUZÍV bárban összefut Biankával, akinek ezúttal volt ideje fésülködni, viszont olyan idegesítően rángatja a fejét még mindig, hogy egy hólapáttal kellene helyreigazítani leginkább. Nem szaporítom a szót, dugás lesz. Janiéknál nem, Viki ugyanis lelép.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása