Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x07 - Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?

2018. február 04. 12:00 - Dzsudibí

Előjátékban a 3 kan szokás szerint otthon sörözget - Na mivan, megoldódott? - kérdik Dávidot, majd röfögve röhögés, de egyelőre nem derül ki, hogy mi, mert üvegcsörömpölés, majd mindhárom kan arcán döbbenet. Bár úgyis megtudjuk majd, mi történt, de azért pár teória, ami hirtelen eszembe jutott:

1. Csülök (hol van Csülök?) is rá akart durrantani egy üveg sörre, de a kis patáival túl erősen feszegette az üveg nyakát, és az  belerobbant buta kis malac ábrázatába.

2. Balázs bedobott egy féltéglát az ablakon, mert dühös Bucira, amiért nemcsak elvállalta a Piramist, de verik is vele az RTL-t rendesen. 

3. Az ikrek üvegből készült sakk készletet kaptak felelős anyjuktól, hogy azzal kössék le magukat, amíg az bokros teendőit végzi, de a kis Kleó dühében - Kisjoci parasztja kiütötte a királynőjét - a sakktáblát Kisjoci arcába baszarintotta apró kezecskéivel. 

1.png

36 órával korábban indítunk, Szonja az ökopelust pakolja épp az ikrek táskájába - Igen, kicsit drágább, de nincs mit tenni, talán ne legyünk környezettudatosak? - válaszolja Joci kérdésére, amikor az érdeklődik, hogy havi százezerért miért nem fér bele a bölcsi büdzséjébe a pelenka, és miért kell sajátot vinni. Szegény Joci amúgyis szopóágon, bölipénzt kell befizetni, pedig most fizettett, de az a múlt havi volt, most meg az ehavit kell kiperkálni, neki meg az egész keresete erre ment rá. Tudom, ez csak egy sorozat, de akkor is cseppet felbaszom magam rajta, hogy Joci miért nem küldi el a véreres kurva anyjába Szonját, amikor az kioktatja Jocit arról, hogy a gyerekek érdekében áldozatokat kell hozni, és hogy dolgozzon többet, ha nem tudja kifizetni a bölcsit, ami tulajdonképpen csak azt a nemes célt szolgálja, hogy Szonja minden délelőtt szabadon vakarászhassa narancsbőrös seggpofáit. Hogy ezek után még Jocinak kell a bölcsibe is leszállítani a gyerekeket, már meg sem említem, de hát az áldozatok, ugye. Jocikám, töröld meg a homlokod, valami van rajta. Ja, bocs, hagyd a picsába, csak egy nagy neonrózsaszín L betű.

2.png

Buci viszi focizni a kölkeit, az ajtóban még jut idő egy kis small talkra Zsófival - Szép smukk - bök az orra hegyivel Zsófi nyakában lengő randaságra - Pétertől kaptam - pirul el szemlesütve Zsófi - De azért a te ajándékod se volt ám annyira szar! - röhög Zsófi, és röhög vele Buci is, mert azért ennyi önkritikája még neki is van. Dávidnak sem könnyebb, az ügyvéddel beszélné meg éppen a válás részleteit, amikor Aranka akcióba lendül az asztal alatt, reméljük ezúttal nem fog fogazni. A legnehezebb azért mégiscsak Vircsinek, akit nem ért meg senki, új ruha kéne neki valami parádéra, mert a másik már háromszor is volt rajta - Váljatok már el, akkor legalább a tartásdíjból lesz pénzem rendesen felöltözni! - mondja a sebzett kiskamasz szívével, Pintér Tibi meg valahol megvonja a vállát, hogy neki ugyan mindegy, mit visel Vircsi, akkor is ő az igazi számára.

4.png

5.png

3.png

6.png

8.png

7.png

Dávid beugrik Bucihoz a melóba, hogy Aranka orális skilljeit méltassa, Buci odáig van meg vissza, ezért rögtön rá is repül a titkárnőjére ő is, aki annyira azért nem ellenkezik. Joci eközben az egyik melós pajtásása ajánlására a nagyfőnöknél jelentkezik másodállásra. A nagyfőnök rendkívül szimpatikus, bizalomgerjesztő nagy szemekkel megáldott egyén, aki úgy eszi a csokitortát, mint Csülök a kukoricamálét. Mindenesetre a meló teljesen egyszerűnek és főleg maximálisan legálisnak tűnik, a főnök - akit már a szülei is rühelltek, ezért Rönének keresztelték - különböző ingatlanjaiból kell beszedni a bérleti pénzt, Joci már azért kap 60 ropi előleget, hogy eljött. Édes Jocink, aki egyszerű mint a faék, örül nagyon, hogy ilyen naccerű melót sikerült szereznie.

11.png

Buci még mindig a titkárnőt fűzi, kellemetlen beszélgetés arról, hogy a titkárnő mellesleg pszichológiát is tanul (ami Buci szerint egyenlő a gondolatolvasással), és nem mellesleg már előrelapozott a könyvben odáig, hogy miújsi a melós kapcsolatokkal. Merthogy amikor idekerült, vonzódott Bucihoz, mert aranyos volt, meg a szaga se volt rossz. Romantikus nyomtatójavítás együttes erővel - A mellemet nézted! - háborodik fel hirtelen a titkárnő - Há valahova néznem kellett - mondja Buci, és ezzel nem is lehet vitatkozni. Váltás, hirtelen Bucek már Zsófinál teszi a szépet, és az a gyanúm, hogy Zsófi és Vircsi nagyon jól megértenék egymást, mert már Zsófin is legalább másodszor van ez a bőrpántos piros felső. Buci nagyon szerelmesen nézi Zsófit, aki viszont a faroklohasztás nagymestereként ezúttal sem okoz csalódást - Te, Bucikám, kicsit siessél azzal a kávéval mán, Petibá nemsokára hazaér. Puff neki, marad a titkárnő. 

9.png

10.png

Joci bedobja a pénzt Szonjához, akinek új faszija van, JORGOSZ. Jorgoszról azt kell tudni, hogy nagyon aranyos hormonbajuszkája van, illetve kellemesen lágy, enyhén buzis hanghordozása. Sajnos Jociban ennek ellenére sem kelt túl jó benyomást, Szonja nehezen palástolja elégedettségét. Dávid a kanok javaslatára átugrik Kettyóshoz szakítani, de a nő eszelős tekintetéből úgy sejtem, hogy véleménye szerint nincs még lejátszva ez a téma. A kanlakban aztán összegyűlnek estére a kanok, és hogy teljes legyen a kép, megjelenik Aranka is, fekete neglizsében, merthogy benne van ő ebben a szakítósdiban, de neki is vannak feltételei. Például egy búcsúdugás, hogy ne maradjon feszültség a felek között, Dávid meg balfasz, persze hogy belemegy a dologba. - Na mi van, megoldódott? - kérdi Aranka távozása után Buci röhögve megint Dávidot. - Persze, megoldottuk - mondja Dávid, a kis naiv. Ebben a pillanatban üvegcsörömpölés, valaki bebaszta egy féltéglával az ablakot (Balázs, te kis huncut bogár). A 3 kan döbbent arccal közelít, a kertben Tamara áll, és üvölt, mint a fába szolult féreg, hogy Dávid mégsem hajlandó a feltételeit elfogadni, így most Gucci ruha helyett be kell érnie Zarás rongyokkal. Komolyan mondom, őrölten kíváncsivagyok, hogy mit tudnak még ebből kihozni 3 rész alatt.

12.png

13.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2018.02.04. 14:04:56

Ennek az évadnak nagy gyengesége, hogy Tamara ilyen kevés szerepet kap. Messze a legjobb epizód volt a második, amikor Alföldinél "káucsingoltak", meg utána egymás hibáit taglalták.
Arankától a hideg ráz amúgy, komolyan félelmetes a nő.

BBrigusz 2018.02.04. 16:47:57

Amúgy az most akkor wtf, hogy Szonja már többhavi bölcsizséről csiripel, (miközben ez a bölcsi-téma az előző részben merült fel úgy egyáltalán),a fiúk meg Zsófi előző esti(!!) bulikájáról?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.04. 18:25:01

@BBrigusz: lehet hogy Szonja már hónapok óta titokban járatja az ikreket?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.05. 14:05:28

Én az ilyen Szonja féléknél engedélyezném a családon belüli erőszakot, hihetetlen hogy kitudják maxolni a parasztságot ennél a sorozatnál, ez rosszabb mint egy brazil szappanopera.
Ilyen Lengyeltomik sincsenek az életben, ekkora lúzer nem létezik , ezt túltolta az RTL, fikció a köbön.

szde 2018.02.05. 16:58:21

@szociál: Én már akkor bepereltem volna Joci helyében Szonját, amikor az engedélye nélkül ültette be a petesejteket.
Nyilván nincsen ilyen munkásember, ilyen kocsival, ilyen ruhákban, akit munka közben is enni meg Szonjával veszekedni láttunk.

Szerintem az egész sorozatot eléggé eltúlozták karakterügyileg, nekem mindenki túl sok (Dávid túl papucs, Bálint túl paraszt, Tamara túl sznob stb.), talán egyedül Zsófi az, aki valamennyire reálisan viselkedik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.05. 17:19:16

@szde:

Pont ez a lényege a sorozatnak, hogy mindenki kiverje a biztosítékot, de azt nem értem ez miért jó, ha senkivel se tudsz azonosulni ?
Stohl minden nőt megdugna, vele senki se azonosulna.
Lengyeltomi papucs, de durván, rajta a világ röhög, mert a való életben ezt a nőt és a palikat is akiket felvisz a lakásra nagyon komolyan elkalapált volna.
Bálint a Scheirerpéter ? ő is papucs, néha megemeli a hangját de annyit nem tud mondani hogy mostantól takarék van, nincs új ruha, új cipő, öltözködj a gardróbból, az is tele van.
Gondolom Tamarát is utálja mindenki mert egy frigid pénzéhes nő.....túl sok ez.
Ez a sorozat európában kuka, esetleg a törökök megveszik, meg az albánok.

szde 2018.02.05. 18:08:03

@szociál:
Én személy szerint a képminőségért nézem, nagyon szépen van filmezve az egész, valamint Lengyel Tomi miatt (és nem a színészi játéka miatt, nőből vagyok, nagy kedvenc - amióta van Petibá (Nagy Ervin) az is sokat dobott a sorozaton).
Bálint a Stohl, Dávid a Scherer Péter.
Azért én Tamarára nem mondanám, hogy frigid, pénzéhes meg nem tudom hirtelen miért lett, az első évadban még úgy volt, hogy bankárgyerek...

Kíváncsi lennék az eredeti holland verzióra, hogy az milyen, mennyit vittek át a magyar környezetbe az alkotók.

Amúgy szerintem sok sorozat van, amiben senkivel sem tud azonosulni az ember, mégis nézi, mert valami leköti.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.05. 20:32:08

@szde:

Hiába szépek a képek az UHD tévéden ha maga produkció egy kalap xar, olyan mint ha gourmet étteremben felszolgálnának egy sajtos vajas szendót.
Stohl ritka nagy ripacs, Nagy Ervin a Kaméleonnal a szakma előtt is leírta magát, most próbál visszaevezni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.05. 21:18:18

@szde: Tamara jó, igazi úri paraszt.imádom

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.05. 21:37:02

@szde: a neveket biztos átvitték,amit tudtak: Bálint a hollandban Boudewijn,és mintha bróker lenne,de a felesége Sophie-Zsófi. 2 fiúk van ez is stimmel,és ez a figura is mindenkit megdug aki nő. Joris-Joci, Joyce-Szonja, nem jön össze nekik a gyerek, a csaj a hormonkezelésektől megváltozik. David-Dávid, (a holland színésznek is olyan haja van mint Schrerenek) Tamar-Tamara, Naomi-Noémi. Pieter-Péter. az alapsztori ugyanaz. abban is ikrek vannak, meg David és a kardiológusnő..

szde 2018.02.06. 08:15:50

@szociál:
Szerintem pont ez a szép a filmművészetben, hogy mindenkinek más fog bejönni. Személy szerint én a minden másodpercben minimum 8x felrobbanunk és mindent túlélünk meg megmentjük a Földet és közben tönkreteszünk mindent típusú akciófilmek a feleslegesek, nulla tartalommal, de azt is szereti a nép egy rétege, ezért készül.
Stohl-ban egyetértek, Nagy Ervint meg még nem láttam annyi mindenben, hogy megítéljem, tetszik-e a játéka, de nem véletlen, hogy külön műfaj a színpad és a kamera is. Ha kevésbé népszerű, de tehetségesebb arcokat tettek volna be a sorozatba, szerintem ennyien se néznék, mint most.

szde 2018.02.06. 08:19:06

@PeniValdes: Tamarát én is bírom, és Balsai Móni nagy kedvenc szinkronhangként is (Profilozókban ő volt Chloe, a pszichopata pszichológus hangja).

De legalább a holland Buci jobb pasi, mint Stohl, én ezt (sem) tudom felfogni a sorozatban, hogy anno Zsófi mit evett rajta, meg most mit esznek rajta a nők.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.06. 09:27:39

@szde: szerintem Bálintbuci a lazaságával fogta meg Zsófit,legalábbis nekem a koncertje után úgy tünt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.06. 11:56:33

@szde:

Az a baj hogy sok szemét készül, transformersek, meg halálosabb iramok és megannyi szemét, nagyritkán belefutunk jó filmekbe is, de sajnos nagyritkán.
El kellene engedni már ezt a Stohlbucit, meg a Szabógyőzőt ha már a mi kis falunk is szépen van fényképezve csak ugye az sem egy Emmy díjas alkotás.
A Nagy Zsolt elég jó lenne, de sanszos hogy ő nem vállal el ilyesmit, meg a Kurta Niké se égetné magát az ilyen kommersz szeméttel, pedig ők elég jók.
Mondanám hogy adjunk teret a fiataloknak, de az ilyen költségvetésű sorozatok nem merik megkockáztatni, bár ellenpélda a Kovácspatríciás milfes sorozat (nemtommiacíme) abban vannak fiatalok de azt meg nem nézem mert az a tiniknek való, annyira gagyi, talán az a vörös csaj akinek persze nem tudom a nevét elég jó benne, szóval 10 fiatal tehetségből 2 legalább hozza a szintet.
Thúróczy Szabolcs mekkora lenne a Válótársakban, imádnám, de ő is elvan halmozva melóval.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.06. 13:19:45

@szociál: A Kovácspatriciás nemmilfes sorozatban a DobóKata vörös, meg az ÓnodiEszter,meg talán a SzilágyiCsenge.

nekem tetszenek ezek a sorozatok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.06. 13:28:06

@PeniValdes:

MILF = középkorú nő akinek van gyereke, Patrícia karaktere MILF
Dobókata a Stohlbuci női megfelelője, hihetetlenül pocsék a kamerák előtt, ez nem nekik való, a színház lehet, de a kamera csak összezavarja őket.
Nah rákerestem Rujder Vivien, ő jó benne, már amikor láttam őt játszani.
www.google.hu/search?q=rujder+vivien&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiXzcffpJHZAhXKmLQKHZKQC0UQsAQILA&biw=1920&bih=949

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.06. 14:19:55

@szociál: nekem nem milf. ugyanis az én értelmezésemben nem egyszerűen annyi a milf,hogy középkorú jól kinéző nő gyerekkel, hanem középkorú,csinos,és nem kicsi gyereke van. Patriciakaraktere a 8 éves fiával, meg a kamaszodó lányaival nem az. Ellenben Kovácstamáskarakterének anyja viszont az,és ez tök jól meg lehetett figyelni.

szde 2018.02.06. 19:03:12

@PeniValdes: Nyilván igen, ezen gondolkoztam én is.

szde 2018.02.06. 19:12:29

@szociál:

A mi kis falunk szerintem rém idegesítő, semmi vicces nincsen benne, nekem a fényképezése sem jön be, szerintem nem szebb, mint egy átlag magyar sorozaté.

De abban igazad van, hogy el kéne engedni már őket, és ahogy mondod, nem mernek kockáztatni a fiatalokkal. Pedig szerintem pl. az Egynyári kaland egész jól hozza a könnyed, nyári hangulatú sorozatot a fiatal főszereplőkkel.

Szerintem a Kovács Patríciás sorozatban Dobó Kata meglepően jól hozza a szerepét, Seress Zoltánnal nagyon nagyot alakítanak, nekem ők a sorozat fénypontjai, a többek eléggé rosszak. Én pl Rujder Vivientől a falra tudok mászni és roppant mód remélem, hogy a való életben nem ilyen paraszt. A srác, aki a főszereplő, a pultos, ő nagyot alakított az Aranyélet utolsó évadában, mint fiatal Hollós, de most valahogy szerintem nem találta meg a hangot, meg a kémia sincsen meg a két főszereplő között.

Amúgy nekem is bejövősek ezek a sorozatok, aranyosan, kikapcsolják az embert, kell ilyen is az ember életébe.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.02.06. 19:23:06

@szde:

Rujder Vivi a szerepe miatt parej, ahogy Földes Eszter is a valotarsakban.
Egyébként tök korrekt kis csaj, jutubon van vele riport.
Egyébként a főszereplő csavoval jár Vivike :)

szde 2018.02.07. 07:53:49

@szociál:

Igen, azt láttam, hogy vele jár, barátnőm már mondta hónapokkal azelőtt, hogy kiderült volna :D Örült is nagyon, hetekig hallgattam, hogy "Én megmondtam, ugye? Én megmondtam!" :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.07. 09:57:45

@szociál: Rujder Vivien nevével kb 3-4 éve találkoztam először,és akkor is már nagy tehetségként emlegették.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.07. 10:02:31

@szde: Seress Zoltán tényleg jól adja a szerepét. Kovácstominak meg egyszerre kéne pótapát és a szeretőt adni,és érthetően bénázik...úgyhogy én vele is megvagyok elégedve,még szavaztam is rá.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.07. 10:06:06

@szde: Igen Vecsei H Miklóst szeretném több filmben,sorozatban látni,mert szexuális a srác.

szde 2018.02.07. 10:47:08

@PeniValdes: Nem tudom, nekem kicsit olyan fura ebben a szerepben Kovács Tomi.

Jajj, ne is mondd, én színházba viszem a húgomat, hogy lássa Miklóst. :D
Én mondjuk annak jobban örülnék, ha Wunderlich Józsefet látnánk több filmben/sorozatban, most utoljára az Északi fényben volt egy közepes szerepe, meg az Egynyári kaland második évadjában az egyik részben.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.07. 13:10:20

@szde: nekem nem fura,és igazából rájöttem,hogy mi a bajom az egésszel. Nem arról van szó,hogy akár Kovács Tomi, akár Kovács Patricia rosszul játszaná a szerepét. Nem,jól játszák.
A baj az,hogy nem tudom elhinni,hogy a helyes, jóképű srác összejön a fáradt,leharcolt anyukával. Mert sajnos Patricia ilyen,és nem szinészileg értem,hanem a sminkkel van nagy bajom,olyan szürke szegény nő..

szde 2018.02.07. 16:30:20

@PeniValdes: Igen, ez mondjuk igaz, amikor én először megláttam a plakátokat, furcsállottam, hogy eléggé elsminkelték. Lehet ennyire jól néz ki, hogy nem lenne hihető a 15+, vagy Kovács Tominak van eléggé idős feje 24 éves létére.

szde 2018.02.07. 16:30:56

@PeniValdes: Jajj, ne is mondd :) Én nagyon bírom, már a Társulatban is nagyon tetszett 10 éve (a hangja is).

szde 2018.02.09. 16:25:21

@PeniValdes: Én akkor voltam 12, szóval nekem pont a nem túl fiatal és nem túl öreg határán mozgott.

szde 2018.02.09. 16:48:28

@PeniValdes: Be is jött Alföldinek a válogatáson

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2018.02.09. 16:59:51

@szde: igen de külsőre olyan kiforratlan volt még

szde 2018.02.10. 09:55:29

@PeniValdes: Kb még gyerek volt akkor, azóta kikupálódott

szde 2018.02.10. 09:55:49

@PeniValdes: Kb gyerek volt még akkor, de azóta kikupálódott
süti beállítások módosítása