Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8723-8732 rész

2018. február 02. 17:13 - Gillotte

Nóra még mindig nem tudta megszerezni a pénzt, ami a Gedeonnal való közös irodához kell, Gedeont pedig sürgeti az idő, úgyhogy egy napot ad Nórának, különben társul mással. Nóra jelzálog-hitelen gondolkozik, a Berényieknek meg nagyon lelkiismeret furdalása van, amiért a Herr elhantolására költötték a pénzt, így nem tudnak segíteni Nórán. Gedeon felajánlja Nórának, hogy amíg a Kft ki nem tudja segíteni az ügyvédnőt, Gedeon kölcsönadja neki a ráeső részt, ami a cégalapításhoz kell. Értem, de ha Gedeonnak van annyi pénze, hogy egyedül is megnyissa az ügyvédi irodát, mi szüksége van Nórára? Na mindegy, mivel a Berényiéket annyira zavarja, hogy nem tudják kisegíteni Nórát, odahívják Lacit és Vilit, aki bizonyára sokat hozzá tud tenni az ügyhöz. Mivel Nóra sokszor segített nekik ingyen jogi ügyekben, összedobnak neki 10 millió forintot kölcsönbe. Nórát unszolni kell kicsit, hogy elfogadja a pénzt, de végül rábólint, és le is foglalja a két szoba közül a jobbat, de Gedeon nem harapja le a fejét érte, hanem örül, hogy végre társulnak. Milyen megható!

bk_jan8_12_1.jpg

Peti ugyebár találkozott egy producer csajjal, aki kéri Petit, hogy írja át a dokumentumfilmet amit csinált, romantikus vígjátékra. Petinek ez teszi ki éjjelét és nappalát, rögtön belevág a párbeszédek írásába, és Hanna azt javasolja, hogy először körvonalakban kéne tán a jeleneteket, de Peti szerint ez nem így megy. Hát sajnos de, a producer csaj is ezt mondja, hogy először ki kéne dolgozni a jeleneteket, aztán ráér írni a párbeszédeket. Hanna persze pont meghallja, amint Peti kutya módjára helyesel a producer csajnak. A producer csaj amúgy elszólja magát Peti előtt, hogy Hanna felajánlotta, hogy finanszírozza a filmjüket, úgyhogy Peti felcsörtet a lányhoz megkérdezni, hogy miért akarja finanszírozni. Hanna elmondja Petinek, hogy azért szeretne segíteni, mert még mindig szereti. Az ifjú Spielberg nem tud mit kezdeni a helyzettel, úgyhogy inkább elmegy este a Fittlaborba zárni, ahol talál egy hajléktalan lányt, akit elvisz Hannához, hogy szállásolja el. Deja vu, volt már valami ilyen csaj. Hanna mit tud tenni, befogadja egy éjszakára a lányt, de nagyon pipás Petire amiért megint kész helyzet elé állítja. Nyilván ez a szál sem jött volna be cél nélkül, és Peti kitalálja, hogy mekkora filmet lehetne már forgatni arról, hogy a Homeless Hedviget minden boltból elzavarják, ők kiöltöztetik, majd visszaküldik ugyanabba a boltba. Egyébként ez a Hedvig terhes, de még nem látszik rajta, és ez az infó egyelőre nem jut el Gigi fülébe, aki továbbra sincs túl a gyerek-dolgon. Vissza Petihez. Megmutatja a forgatókönyvet, amit az előző filmjéről írt, tök lelkes, de a producer csaj a következőket mondja: ,,első változatnak elmegy”. Peti nem viseli jól a kritikát, és azt sem, hogy a producer csaj emlékezteti, hogy két hete van Petinek megírni a forgatókönyvet, mert be kell adni a pályázatot. Peti úgy dönt, hogy neki nincs szüksége erre a stresszre, úgyhogy elválnak útjai a producer csajtól, s ezután visszakullog Hannához, hogy mégis ő finanszírozza a filmjét, de egy új filmet Homeless Hedvigről.

bk_jan8_12_2.jpg

Zsolt búcsúlevet ír Krisztiánnak, és elhúz. Nem is csodálom, én sem bírnám elviselni ezt a fiatalos lendületet, ami ott van. Már este van, amikor Zsolt a parkban telefonál ismerősöknek, de bánatára senki nem tud neki szállást biztosítani. Szerencséjére Emília arra jár, és addig noszogatja, hogy lakjon nála, míg Zsolt be nem látja, hogy jobb, mint a parkban. Emíliával a kártérítés lehetőségéről beszélnek, úgyhogy Zsolt némi gondolkodás után átbiceg Nórához. Azzal kezdi, hogy a legjobb ügyvédhez fordul, akit ismer. Hát akkor nem ismerhetsz túl sokat… Kicsit idegesítő, hogy mindenki az egekig magasztalja Nórát, aki igazából azzal maxolja ki az ügyvédség fogalmát, hogy szerződéseket ellenőriz a Berényi Kft-nek, majd amikor igazi tárgyalásra kerül a sor, akkor sírva könyörög a bírónak, hogy ejtse a vádat, mert mivel ő lefeküdt a másik ügyvéddel, nem volt ideje készülni. De jaaa, profi! Szóval Zsolt kéri Nórát, hogy jelentsék fel a börtönőrt aki úgy elverte, hogy tönkrement a lába, hátha kap valami kártérítést (ami meg ki tudja, mire kell neki ilyen hirtelen).

bk_jan8_12_3.jpg

Tóbiás továbbra is nyűglődik Kristóf miatt. Meghallja, amint a barátai arról beszélnek egymás közt, hogy hülyeség amit csinál. Erre fogja és a Kristóffal ültetett virágokat kidobja a közösségi kukába, amit Bözsi fájó szívvel néz végig, hiszen kinek ártottak azok a virágok? Bözsi elmeséli Alíznak, mit látott, és a lány kimenekíti a virágokat a kukából azzal a célzattal, hogy Tóbiás úgyis vissza akarja még kapni Kristófot, akkor pedig jól fognak jönni. Tóbiás nagy nehezen felhívja Kristófot, de amint kicsöng, belevágja a mobilt a mosogatólébe, hogy nehogy a másik felvegye. Ezután leviszi a Rózsába Rudinak rendbe tenni a telefont, ahol megjelenik Kristóf, érdeklővén, hogy Tóbiás, miért hívtál, és miért nem vetted fel utána? Tóbiás jön a Tóbiásos baromsággal hogy áá, beszart a telefonom, bocsi, Rudit is hívta párszor, ugye Rudi? – Ja, ja, hívta – vágja rá Rudi értetlenül. Kristóf és Tóbiás elbeszélgetnek, majd miután Kristóf elvonul, Rudi jelzi Tóbiásnak, hogy ez a nyűglődés csak ez elején volt poén, úgyhogy ideje felnőttként viselkedni, nem hülye tiniként. Mindannyiunk nevében beszélt. Szerencsére Tóbiás ért a szóból, és nyilván fél a nézők lincselésétől (legalábbis az enyémtől félhet!) úgyhogy elmondja Kristófnak, hogy újra szeretné kezdeni a kapcsolatukat. Ja, és hogy ne legyen lezáratlan a szál: a virágaiért is visszamegy Bözsihez.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása