Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x52 - A botox-issue

2018. január 29. 10:00 - BBrigusz

Kornél kétségbeesett, fasz se’ tudja , mi legyen, mondja Kornélapunak. Legyél tisztességes, döntsél minél hamarabb, hangzik el az atyai intelem. Másnap irány is Piroshoz, az van, hogy Csipke felébredt, Piros fején ott az összes kurvaéletbe, amit csak el tudunk képzelni.

1.jpg

2.jpgAnyu ismét erőszakolja magát Vikire lassan de biztosan, Viki a lányok miatt aggódik. Anyu mondja no para, Angéla úgyis leszar, úgyhogy menjél is el hozzá a szalonba időpontot kérni anya-lánya programra. Na, ebből biztosan sok jó fog kisülni.

Oszt’ akkor mi lesz velünk?- faggatózik Piros, majd sértődve elrohan, amiért Kornél nem nem szereti Csipkét. (asszem ez a helyzetállás, de nem biztos persze) Csipke már most Kornélék nagy kecójára izgul, milyen jó lesz ott nekünk együtt, csak úszunk meg lebarnulunk, meg vitorlázunk. Hajni épp idegesítően dobálja ismét a ruháit össze-vissza (ilyen jelenetből láttunk már vagy harmincat), és mindezt pakolásnak titulálja, költözik ugyanis vissza Angihoz.  Közben jár a szája, nyomja a süketdumát, még az sem tűnik fel neki, hogy Piros mellette bőg, aki emiatt kiakad és lelép a picsába.

Furulyás látványosan csicskáztatja Angélát, valami riporter is érkezik, ki a szart érdekel ez az egész szalonosdi amúgy? Lehel megszokott tevékenységét űzi, azaz Pirost vigasztalja a virágboltban. Kész szerencse, hogy az alkalmazottja, így még fizeti is amiért napi 8 órát bőg. Jani nem örül, hogy Hajni elköltözik, de legalább Viki jófej csaj szerinte. Az fasza, mondja Hajni, mert a tesám.
3.jpgNagyon zajlik az interjú, dögunalom ez a rész, és még csak 14 percnél tartunk. A riporter csipkelődik, Szilvia zabos, a pasi ezért Angélánál puhatolózik. Viki is befut, de Angéla a legrosszabb ember, akinél barizással próbálkozhat, úgyhogy gyorsan tipli van. Kornélnak épp az a kínja, hogy Kornélanyu a villába akarja vinni Csipkét, pedig ő már új ember bla bla bla. Viki a lepattanó után Hajnihoz érkezik, de itt is rossz ajtón kopogtat. Hívja is gyorsan Bélát, hogy nyígjon neki egy kicsit, aki arra ösztönzi, hogy nyomuljon Pirosnál.
4.jpg
5.jpgKornélanyu kiakad, amiért a fia a kis barlangjába akarja vinni Csipkét, Furulyás meg azon, hogy Szilvia bunkózik a „first class” riporterrel. Kornélapu megfűzi becses nejét, hogy engedje, hogy a szerelmes pár a gondnoki lakásba költözzön. Anyu boldog, amiért a lányok megszerették Vikit, asszem ő másik csatornát néz. A virágboltban bőgő Piroshoz Kornélanyu érkezik, kicsit odapirít még az amúgy is picsogó kislánynak.

6.jpg

7.jpgAnyu telón lebassza Angélát Viki miatt, ez a nő még telefonon keresztül is fárasztó, közben Angéla rájön, hogy Szilvia machinált a kencijével a minap. Vikit Piros is koccoltatja, de azért biztosítja arról, hogy ő majd segít neki beilleszkedni. Kornél szembesül vele, hogy az anyja teleaggatta a kecóját virágokkal, amiket Pirossal pakoltatott össze, ezért kibukik és számon kéri a nőt, akit nem igazán rendít meg a fia kirohanása. Angéla Szilvia cuccai között matat, amikor Furulyás rajta kapja, így produkál egy kamu-nyomulást.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása