Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8715-8722 rész

2018. január 27. 12:00 - Gillotte

Ott hagytuk abba a múlt évben, hogy egy rendőr épp érdeklődik a Berényiék földterületén arról, hogy mi a felforgás. Hát a Herr fordult fel. Nem tudhatja nyomorult, hogy épp a Herr bezacskózott teste mellett áll. Attila kész megmutatni a telek tulajdoni lapját, és az építési engedélyt. Úgy tűnik, ez olyan, mint a forgalmi, mindig magadnál kell hordanod. A rendkívül rosszul hangsúlyozó rendőr minden jót kívánva távozik, Ági még beszúr egy keresztet a földbe, mert ennyit érdemel a Herr (függetlenül attól, hogy csak a jó Isten tudja, hogy hova vitték a kiásó-szakemberek a testét). Attila pár hete azt is elintézte, hogy a fegyvert, amit Ági használt a Herrt telibe találandó, beolvasszák, úgyhogy elvileg tényleg vége a Herr-dolognak, így Ágit végleg kiírhatják, ugyanis visszamegy Berlinbe.

bk_jan2_5_1.jpg

Nóra előleget kér a Berényi Kft-s osztalékából, hogy betársulhasson Gedeonhoz a közös ügyvédi irodába. Mivel a pénz elúszott arra, hogy a Herrt kiássák (és amiről Nóra nem tud) Miki kamuzik össze-vissza, hogy épp miért nincs pénz. Miki menne az irodába a fogolyhoz, de Nóra még feltartja valami szerződéssel. Sebaj, ott van Tóbiás, akit ugyebár elküldték a saját szülinapi bulijáról a Berényi irodába, hogy szerezzen egy kis whiskeyt. Minderre azért volt szükség, hogy Kristóf közben odacsempésződjön a buliba. Kristóf meg is érkezik, de Tóbiás sehol, ugyanis az irodában ücsörög lekötözve, Barna fogságában. Még jó, hogy érkezik Kristóf, aki meglepetten tapasztalja, hogy helyzet van, de gyorsan gondolkodik és egy jól irányzott mozdulattal tökön rúgja Barnát, aki összegörnyedve fekszik a továbbiakban a padlón. Tóbiás kiszabadul, és végre Miki is megérkezik. Barnát újra lekötözik, és amint Attila jelez, hogy le van zsírozva a Herr ügye, Miki kihívja a rendőröket, akik elviszik Barnát.

bk_jan2_5_2.jpg

Zsolt a Mátyás király téren is feltűnik amolyan Dr House-style bottal, és kiderül, hogy egy hotelben lakik, de Krisztián nyilván rádumálja, hogy költözzön oda hozzájuk – mintha még nem lennének elegen. Azért hamar kiderül, hogy nem csak a honvágy csábította haza Zsoltunkat Mexikóból ugyanis amint egyedül van, rögtön elkezdi iszonyúan fájlalni a lábát. Megejt egy telefont, amikor is azt mondja egy ismeretlennek, hogy megérkezett Magyarországra, és meglesz a pénz. Már megint a pénz... Zsolt régi lakásba költözése nem megy zökkenőmentesen, mindenre ugrik, és lebarmolja Rudit mikor a botjával játszik. Ja, mert csak mi tudjuk, hogy a botban üreg rejtőzik, amiben valami tablettát tart Zsolt, amit hatalmas kéjjel az arcán vesz be a fájó lábára – természetesen titokban. Biztos Vicodin, tényleg eldrhouseasodik itt Zsolt! Emília azt mondja Natasának, hogy legyenek türelmesek Zsolttal, amíg ő kideríti, hogy milyen trauma érhette Zsoltot Mexikóban. Zsolt eközben újra telefonál, nyugtat valakit, hogy meglesz a pénz, nem kell fosni. Hazafelé tartva belebotlik a lakótársaiba, s amikor Zsolt belép az ajtón, fájó lába miatt megbotlik, a többiek utánakapnak, és Zsolt nekikront, hogy neki ugyan a világon ne segítsen senki! Másnap bocsánatot kér, amiért leüvöltötte a lakótársak fejét, és még abba is belemegy, hogy a többiek welcome partit szervezzenek neki. Zsolt Emíliát is elhívja, mert egyáltalán nincs kedve, és Emília jelenlétével talán elviselhetőbb lenne a dolog. A mexikói buli a Rózsában van, mert hol máshol. Egy ún. piñátát is szereznek, ami úgy néz ki, mint egy játék szamár, amit szét kell verni, hogy hozzáférjen az ember a benne rejlő édességekhez. Zsoltot ez bizonyára rendkívüli mértékben fogja motiválni, hogy cukorkaeső fog a fejére zúdulni… A szétverés persze úgy kezdődik, hogy Zsolt megtántorodik, a többiek rohannának a segítségére amitől ő begőzöl és szarrá veri a szerencsétlen piñátát.

bk_jan2_5_3.jpg

Gizi és Laci Emília javaslatára közös programot tervez. Gizi belemegy, hogy egy szabaduló szobába menjenek, de a végén a munka miatt nem lesz belőle semmi – hiszik ők. Este elmennek meglátogatni Zsoltot, hogy Gizi képeket mutogasson a közös unokáról. Amikor mennek lefelé a lifttel már lehet rá számítani, mi fog következni: a lift beadja az unalmast, és megáll. Őrült módjára elkezdenek dörömbölni, még jó, hogy Miki meghallja, és intézkedik. Igen ám, de aznap már nem tudják értesíteni a szerelőt, úgyhogy Giziék egész éjjel a liftben rostokolnak. Laci szexszel múlatná az időt, de Gizinek nincs kedve, sík ideg, úgyhogy a Mackókája ölelésében próbál meg elaludni a padlón. Reggelre természetesen kiszabadulnak, és igen jó párterápiának bizonyul ez a kis bezártság. Gizi iszonyú fáradt, úgyhogy képtelen bemenni dolgozni. Laci kéri el Gizit a munkából, de Krisztiánt nem érdekli semmi fáradtság, mert céges ebédet kell lebonyolítaniuk. Laci azt javasolja, hogy majd ő beugrik Gizi helyett. Kérdem én: eközben ki van a kisboltban? Erre nem kapunk választ, viszont az iskolabüfében Vili és Bözsi volt, épp onnan jönnek haza, és elmondják Lacinak hogy a suliban nem nagy az öröm, hogy folyton más ad el, hiszen az volt a megállapodás, hogy Novákék fogják vezetni. Nem tudnak tehát háromfelé szakadni, meglepő. Viszont Gizi teljesen el van ájulva Laci önfeláldozásától, úgyhogy valószínűleg nem lesz válás a dologból.

bk_jan2_5_4.jpg

Miki és Juli tárgyal a svájci befektetővel, és Miki felveti, hogy dobozban kéne árulni a vizet, mert az milyen menő. Juli nem ért ezzel egyet, de Miki ráparancsol, hogy márpedig ez lesz. A tárgyalás alatt a svájci szerint is elég lenne palackokkal indítani, és meglátni, hogy megy, úgyhogy Juli rámondja, hogy legyen ez. Miki úgy meglepődik, hogy így kinyílt a csipája a háziasszonynak, nem is tud mit mondani, csak azután balhézik, hogy a svájci elmegy, de Juli leszereli: addig is én vezettem a céget drága barátom, amíg Te játszottad az amnéziásat, úgyhogy ne csinálj úgy, mintha miattam bukna minden. Miki dühösen megy haza, Bandit is jól lebaszarintja pár széthagyott tányér miatt, aki Julihoz megy panaszkodni, hogy milyen a nagybátyja. Juli persze Mikihez rohan, hogy szegény Bandit cseszegeti, és Mikiből kibukik, hogy az ártatlan kis unokaöcsi ledobta őt a tetőről, úgyhogy nem kell sajnálni. Juli és Attila rákérdeznek Bandinál, aki drámai zene kíséretében mindent bevall. Szerencséjére minden el van sikálva, hiszen mindenkinek jár egy második esély. Bandi viszont nem így gondolja, szerinte nem tehető jóvá amit tett, úgyhogy az a terve, hogy amint ledolgozza Mikinek az adósságát, visszamegy az anyjához. Miki ebbe nem akar beletörődni, és ki tudja, kapcsolódik-e a Bandis szálhoz, de titokban felhív valaki régi ismerőst, hogy jöjjön dolgozni a céghez üzletkötőként. Jaj, de izgi szál ez is…(nem).

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása