Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x13 - A napfogyatkozással megtolt egymilliószoros nap és a szerencsét hozó macskás gif adjon aranyban gazdag földet

2018. január 25. 11:00 - Chat Géza

Ebben bízik Hoffman. Ezért állítja le a munkát és hívja össze a munkásokat, hogy tátott szájjal bámulják a Napot kitakaró Holdat. Lement a fél szezon, és az elvárt 2500 uncia helyett ippen hogy összejött egy 800. Hiába fohászkodik az aranyásók védőszentjéhez, az aranyrögök nem potyognak csak úgy az égből. Bezzeg a böszme nagy sziklák úgy zuhognak a rosta rácsára, hogy tropára is vágta azt. Jőni is a főni, hogy na mi van, miért áll a munka... Mert ez egy szar, és kéne új rosta, de pénz, az említett 800 unciás gyászteljesítmény miatt rohadtul nincs, úgyhogy jöhet a sufni tuning, hogy szépen meghegesztik, aztán viszlát. Még egyszer megismétlődik ez a hiszti, hogy a szétcsesződött rostát nem foltozgatni, hanem cserélni kellene, de még így is sikerült 100 unciát összekaparniuk. Ezzel megint versenyben vannak. Nem ugyanabban a ligában, mint Parker, de az már más tészta .Hoffmannak már ez is valami.

Parkernek Rick nélkül kell dolgoznia, mert a művezető haverjának az anyukájának kiújult a rákbetegsége és a családjával akar lenni. Lehet, hogy az 5000 unciás cél rohadt fontos, de a család mindennél fontosabb, úgyhogy Ricknek nem kell sokat könyörögnie az eltávért. Parker nem is bánja annyira, mert így minden gond nélkül megdumálhatja az ideiglenes művezetőnek kinevezett Brennent, hogy hagyják már ezt az ovis szintű dömperezést, és csináljanak egy olyan penge futószalag rendszert, mint az övé. Szétkapják, aztán összeszerelik a cumót. Igaz, hogy a matekkal volt némi gond, de végül kicentizték, hogy mi hova menjen, és működik is, mint az álom. Viszont ez a masina nem számít bele a heti mérlegelésbe, de hálistennek a Mosátán kitermelte a maga kis 289 unciáját.

Tony Beets rájött, hogy van még egy hely, ahol megfoghatja a pénzt. Kitanítja hajós kapitánynak Mike-ot, hogy aztán ne kelljen mást felbérelnie. Zseni. Csakhogy a csávó akkora zátonyra fut, mint egy hegy. Meg is sérül a hajócsavar felfüggesztése, ami minimum hetekre veti vissza a kicseszett Kotró 2.0 költöztetését. Tony ugyan nem örül ennek, de gondolom a jó történetszál lesz a 9. évadban, hogy csak akkor áll munkába az a másik őskövület. Visszatérve a jelenbe, inkább beül a vidám vasárnapra, amikor kiderül, hogy mennyire voltak ügyesek a kis lurkók a működő aranyásó gépeknél. Nagyon, ketten együtt több mint 500 unciát termeltek. Az derék.

A következő részben persze lesz gond bőven. Például Rick kiakad, hogy elvették tőle a dömpereket, Beetséknél befagy a föld, Hoffmanéknál meg kiderül, hogy újra beröffenthetik-e azt a bányát, amit a közgyűlés lestoppolt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása