Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Korhatáros szerelem - 1x07 - Winterino és Holle Apó a házban

2018. január 23. 09:00 - Sancho Panka

Kedves Emberek, mikor is már kevesebb van hátra, mint előre, tehát lássuk, hogy volt a hetedik rész.

1.png

Dusán, aki végeredményben egész nagy tahó, viszont párkapcsolati expert, ismét megszakérti Dávid és Eszter kapcsolatát, és megállapítja, hogy Eszter bizonyára ráunt Dávidra, csak arra kellett a fiú, hogy lepókhálózza a régen használt részeket, és most inkább visszatérne példás, nagy magyar Anyának, holott inkább arról van szó, -mert én valószínűleg párkapcsolati expert vagyok-, hogy Eszter valószínű kicsit megakadt Dávid anyjának szavain.

Júlia megérkezik a szalonba, és mivel hétvégén ruhákat vásárolt Londonban, ezért a felesleget jószolgálati alapon behozza Eszternek, ami szerintem kedves, nem tudom, mit kell ezen így kiakadni. Dóra viszont jól elaludt, mert az előző esti ismételt piálás egy kor után már nem múlik el nyomtalanul, és felmerül a kérdés, hogy nem szeretett –e véletlenül bele Bábiba. Ezt az eshetőséget nem zárnám ki, Dóra viszont ki van akadva a szexmentes szingli élettől, (ami első hallásra azért paradoxonnak tűnik) és erre vezeti vissza az érzelmi problémáit. De erről mindjárt el is felejtkezünk, mert Júlia belehány a pedikűrös vödörbe, amit ő az etióp étteremre vezet vissza (mit esznek az etióp étteremben? homokot?) , Dóra viszont terhességre gyanakszik. Én arra gondolok, megette a maradék csokit, amit Öcsi meghagyott. István, mint azt a mellékelt ábra mutatja, igen megörül a lehetőségnek, hogy esetleg apa legyen, de aztán kiderül, hogy csak ételmérgezés.

3.png

Dóra viszont egy ennél kellemesebb meglepetésben részesül, mert hazaérve négy félmeztelen férfi fest a lakásában, de nem ám olyan jómunkásember félék, hanem csinos meleg srácok. Ezt egy flash keretében ábrázolják, szerintem nagyon vicces. Ha tudnék gifet beszúrni a blogba, ide biztos beszúrnék egyet illusztrációképpen, de sajnos nem megy. (lsd. 3. rész)

4.png

Dóra kiborul, és kínjában Dávid haverjait akarja összeszedni, Alexre esik a választásuk, pedig nem hiszem el, hogy nem lett volna valami jobb ötletük. Alex viszont elfelejti a randit, úgyhogy ebből hála istennek egyelőre nem lesz semmi. Másik hatalmas problémával is szembe kell nézni ugyanakkor, Skorpióember nem tud eljönni Gergő zsúrjára. Értem én, hogy hetedik rész, meg ki kellett valamivel tölteni az adásidőt, nade Skorpióember?!

István viszont meglehetősen drasztikus választ ad a terhesség kérdésre, mivel egyik délután mintegy mellékesen úgy jön haza, hogy sterilizáltatta magát. Demokratikus döntés volt, Júlia le is hidal. Majd ezt követően kezdik el tárgyalni, hogy jé, te tényleg akartál volna gyereket? Esetleg ezen ezt megelőzően kellett volna polemizálni.

6.png

Júlia erre válaszul ismét elrángatja Esztert ebédelni Bandival (Bőgős, de ezt nem akarom leírni, legyen inkább prímás, vagy bármi), de Eszter kiborul, mondjuk már vagy háromszor elmondta, hogy nem akar a férfival randizni, de Júlia nem adja fel, különben is, ha 1993-ban összejött volna Kovács Sára bátyjával, akkor most övé lehetne a fél belváros. Ennek megfelelően Eszter ott is hagyja őket a p.ba, mondhatni faképnél, így Júlia kénytelen Bandival randizni. Aminek az lesz a vége, hogy… hát ez:

7.png

Ez mondjuk váratlan fordulat, eddig úgy tűnt, Júlia és István házassága biztos alapokon áll, először úgy is tűnik, hogy magára hagyja Bandit, de aztán kiderül, hogy mégsem, hanem a kocsiban szexelnek.

Dóra közben mégis randizik Alexszel, innen látszik, hogy tényleg nagyon kétségbe van esve. Olyan, mintha most találkoznának először, pedig egyszer már minimum találkoztak, de lehet, hogy többször is. Sebaj. Ugyan Dóra javasolja, hogy lépjenek le, mert a beszélgetés amúgy sem nagyon megy közöttük, mert Alex megint csak a Bettivel kapcsolatos sérelmeit tudja hangoztatni. De Dóra még mindig nem adja fel, így nagy nehezen csak kikötnek Alexnél, bár arra a beszélgetésre kíváncsi lettem volna, ami lezajlott köztük mondjuk a taxiban. Cserébe Alex leül kukás rallyt (wtf?!?!) játszani, ahelyett, hogy megcsinálná a lányt, én ezt nem tudom szebben mondani. Őrület.

2.png

Gergő nyolcéves szülinapjával zárjuk az epizódot, megkapja az áhított Skorpiómobilt, amit a nagymamája vesz meg neki, de úgy tesz, mintha az apja küldte volna. Vicces, hogy Márta még így nyolc év elteltével sem tudja megemészteni, hogy a fia egy barom. Nemárti! Eszter meg úgy tesz, mint aki ezt nem tudja, de Dávid felvilágosítja, mivel látta Mártát, mikor megvette a cuccot.

A gyermekzsúron végül találkozik a kereslet a kínálattal, Dóra közli Júliával, hogy neki igazán lepasszolhatná Bandit, hamár Eszter érdemben nem foglalkozik vele, de Júliát még a gondolat is kiborítja, hogy lepasszolja a fickót. Júlia és István közben megbeszélik a dolgot, és István előadja, hogy valójában ő retteg attól, hogy gyerekük legyen.

Az este, de az egész rész fénypontja mikor megjelenik Winterino és Holle Apó, azaz Dávid és Alex talpig alufóliában, és párna csatáznak a gyerekekkel.

9.png

Dóra búcsúzóul még ad egy jótanácsot Alexnek, hogy szedje össze magát, húzzon Bettihez, és ismerje már be magának is, hogy mivan. Ezt Alex meg is fogadja, és egy nagy boldog kukás rallyzásban teljesedik be a szerelmük.

Eszterben ismét feltámad, a problémázhatnék, hogy de mi lesz, ha Dávid majd saját gyereket akar, meg saját családot, és ezek jogos felvetések, de Dávid lerázza őket, nem akar ő még ilyen nagyon előre gondolkodni.

10.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása