Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x49 - Kis ember nagy bottal jár

2018. január 22. 12:00 - BBrigusz

Anyu irtózatosan happy Viki láttán, persze azért gyorsan belekezd a magyarázkodásba, mi miért történt anno. Eközben a látványosan ittas frissen kibékült tesó-trió a szalonba megy, azt nem tudjuk, hogy mi céllal, de ez a túljátszott részegség nagyon gáz, ez is csak Angéla részéről hiteles. Szilvia jelenik meg tüzet okádó sárkány képében, és elküldi az alkoholmámoros csajokat a picsába. Anyu nagyon modern felfogású ugyebár, így az első dolga a nagy egymásra találás közepette az, hogy tökéletes fotó készüljön Vikiről és róla. Azt azért megnézném milyen képcímmel nyomatja fel a képet a Facebookra. Anyu nagyon nyomul, Viki tartozkodó, de Béla nagy erőkkel ösztönzi.  Kíváncsi leszek kijátsszák-e az alkotók a „pénzért felbérelt családtagot eljátszó vadidegen”-kártyát, de hát adjunk egy esélyt Béla báttyánknak, na, csak nem ennyire szarfej. (szerintem de)
1.jpg

Márk az Angéla-témán szenved még mindig, megtudjuk, hogy Janinak korábban már volt alkalma jól megfigyelni a haverja pöcsét, és stabilan kialakult átfogó képe van arról, de nincs lenyűgözve a látottaktól. Márk azzal vigasztalja magát, hogy cserébe valószínűleg Mani férfiassága egyenesen aránylik a testmagasságához, ám János, a true friend, emlékezteti a több százévnyi kutatómunka árán megállapított ógörög bölcseletre: „kis ember nagy bottal jár”. Dumb & Dumber így arra jut, hogy ideje vájkálni egy kicsit Mani piszkos múltjában, mert biztos van valami turpiszság, amit titkol.
2.jpgA másnapos Angélát hívja is a drága udvarlója, romantikusnak nem nevezhető csevej.  Anyu faggatja Bélát, ugye nem voltam túl nyomulós? Ááááá, dehogy. Szilviának kezd leesni a tantusz, hogy Angéla csúnyán el fogja picsázni a szavazáson. Márk megtudja Dórától ( segítségképp: a lófejű új tálentum), hogy Mani még sincs Szlovákiában, annak ellenére, amit Angélának mondott, és már habzik is a szája a friss infotól.  Közben Manfréd szlovák csokit ajándékoz Anginak.

Anyu ezúttal visszafogott lesz Vikivel, mondja ő, de rögtön valami nyálas monológgal nyit, és meginvitálja a csajt a lovardába, de az nemet mond. Márk már meg is érkezett Janival a szalonba, bréking nyúz van, el is mondják Angélának, aki azt hiszi kamuznak, még az édességből is hozzájuk vág egy kis kóstolót. Még szerencse, hogy Janinak éppen időben leesik, hogy ezt a csokit itthon is lehet kapni.(nem)

3.jpg

4.jpgSzilvia a szavazáson stresszel és ezzel Pétert (igen, Furulyás, ő az) traktálja. Eközben Vikit a friss szülőpárosa faggatja, aki nem igazán közlékeny a saját életével kapcsolatban. Péter, a szegény ember Kevin Mitnicke már hackeli is a szavazást, kész a fölény Szilviának.

Márk és Jani már a Szlovák édességboltnál, indul a nyomozás. Mindenki roppantmód izgul a szavazás eredményének kihirdetésénél, Mani az eredmény hallatán gyanakvóan méregeti Szilviát. Anyu meggyónja Vikinek minden bűnét, de minden drámai erőlködés ellenére annyira unalmas ez az eseményszál, szerintem kurvára nem érdekel senkit. Rájöttem amúgy, hogy ennek a sorozatnak a szülő-generáció a mélypontja, sokkal gázosabbak, mint az „amatőr” fiatalok, kivéve persze a Hajnalt játszó luvnya.
5.jpg

6.jpg

7.jpgMárk megtudja, hogy Mani rendszeres vásárló az édességboltban, ergo jó nyomon jár, gonoszkodik a kis törpe. Béla próbálja hazacsábítani Anyut, de a nő még ellenáll, marad a csajoknál, nagyon boldogok lehetnek a hírtől csórik. Mani boncolgatja még a szavazás-témát,  leesik neki, hogy itt valami nem kóser. Béla visszaadja Anyunak a nyakláncot, hopp na vissza is került a bizalom körébe, szent a béke.
Márkék dinamit-duója Manfréd nyomába ered. Béla azt javasolja Anyunak, hogy mondja el a lányoknak a Viki-témát, de neki még időre van szüksége. Manit egy kertvárosi családi házhoz viszi az útja, nő is van és gyerek is, persze még nem tudjuk pontosan, kik ők. Befut Columbo Kálmán, Márk segítséget kér tőle, ki kellene deríteni, hogy ki az a nő akit Mani puszilgatott, de az full kiakad és egy rögtönzött kiselőadással reagál. Manfréd is egy ciber-zseni, aki kideríti, hogy csalás vót, és ezért bekeményít.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása