Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x48 - Egy héttel később

2018. január 21. 11:00 - BBrigusz

Egy héttel később járunk, Jani és Márk éppen azt vitatják, hogy ők ketten mekkora puncimágnesek, de azért unalmas délutánjaikat kettesben pengetik a panelrengeteg retro nappalijában. Márknak semmit nem jelentett a smár Hajnival, bezzeg a csaj az elhúzott vidékre és alig lehet elérni. Mindig meglepetten konstatálom, hogy a vidék az Gödöllő, nem pedig valami párszáz fős nógrádi falucska, ahová délután fél hatkor megy az utolsó távolsági busz, és a közösségi események a kocsma-templom-kisbót Bermuda-háromszögben zajlanak. Hajni valóban a lovardában van, azzal töltötte az elmőlt napokat, hogy Bélára főzött és sokáig aludt, de most már irány vissza Bp.
1.jpg

Kornél és Jani gombfociznak, közben a kusza nőügyeiket taglalják, az a terv, hogy Jancsika lemegy Gödöllőre Hajnihoz, hogy színt valljon. Hajnal közben a boldog tesós gyerekkorról flashbackel, Jani meg az anyjának picsog, amikor meglát a háttérben egy szimpatikus szőke bulát. Be is találja a csajt, aki Szabó Viki amúgy. Hajni már a visszaemlékezésben is fúj a nővérére, és már akkor is drámakirálynő.

2.jpg

3.jpg

4.jpgMárknál ismét felbukkan a lóarcú énekesnőcske az étteremből, fotózás lesz, természetesen ismét a lakásban. A luvnya csábítani próbál, de még Márk sem gerjed rá. Jani leért Hajnihoz, aki nem felhőtlenül boldog a viszontlátástól, de legalább segíthet a lovakkal. Na, irány haza, és éljen az új Hajni, aki független és önálló.

Béla jön Anyuhoz, azon nyomban beszélni akar vele, Angélát lepattintják, de Anyu még így is kirakja szeretett férjét. Márk fotóz, rendkívül professzionális a háttérben az ágya, de ezt már megszokhattuk. A kiscsaj ismét bepróbálkozik, de megint kosarat kap, Karola meg Janit cseszegeti: -Hogyvót Gödöllőn?. Jancsika elmeséli, hogy ez offos, de Viki fasza, úgyhogy ráugrik.

Angéla betalálja Bélát kifelé menet, tűnjélelabüdöspicsába, nem. Dóra harmadik gyenge próbálkozását Márnknál Hajni csengetése szakítja félbe, megdumcsizzák a múltkori smárolást, hogy egyiknek sem jelentett semmit, úgyhogy no para. Béla Hajnival spanol kicsit, kéne help, csald el otthonról Angélát.  Fel is veti az ötletet Pirosnak, hogy szervezzen hármas-tesós programot, aki persze menten rápörög az ötletre.

5.jpg

6.jpg

7.jpgKarola becélozza Bélát: - Faszt ülsz itt egész nap egy kávéval?- úgyhogy a csávó gyorsan rendel is egy whiskeyt a napfényes délután örömére. Karola Vikiről érdeklődik, akivel korábban Béla találkozott, de nem sok mindent tud meg, főleg, hogy Béla fél perc múlva meg is pattan, még mielőtt megihatná és/vagy kifizethetné a kikést whiskeyt. Már a hazaérő Anyut várja, csak azt kéri, hogy este adjon neki egy utolsó esélyt, és egyedül legyen otthon.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg Angéla és Piros a Büróban, majd érkezik Hajni is, indulhat a banzáj. Közben Jancsi drámaian kitörli a laptopjából, a Hajni<3 mappát, ez ám az igazi férfi. Piros sztorizik, a tesói szarnak rá, mindkettő bunkózik, Pirosnak meg leesik, hogy a békülési szándék kamu, viszont kiigazítja Hajnit Angéláról, csupaszív lányka ő, csak jól titkolja. Indul az igazi békülés, a lovarda és a család érdekében össze kell fogniuk ismét, egészen Bűbájos boszorkák-szitu. Márkot nem érdeklik többé a csajok, csak és kizárólag Angéla, Béla pedig érkezik Anyuhoz, hozza magával Vikit, a legidősebb lányt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása