Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x47 - Piros,a műanyag cicababa

2018. január 20. 11:00 - BBrigusz

Márk és Kálmán a lehetséges terhességről témáznak, csak az a gond, hogy a leendő apa már a gondolattól is összefosta magát, és nem volt képes beszélni a leendő anyával. Kálmán bá’ megmondja a tuti, támogatni kell az asszonyt, oszt’ kész.
1.jpg

Piros és Kornél kínos összefutásának az az eredménye, hogy a csaj morci,és némasági fogadalmat tett, a srác meg bánatos. Anyu szerint offolni kellene a testvérviszályt, Angéla meg kurvára unja a témát. Kikéri inkább Anyu véleményét a fülbevalójáról, amit nem értek miért éppen most, hiszen elég nyilvánvaló, hogy az univerzum összes függöny-fülbevalóját ő birtokolja, és eddig fel sem merült benne, hogy szarok. Anyu nyomatja, hogy bocsánatot kellene kérnie Hajnitól, Angéla leszarja.

Karola szerint nem Janinak kellene Hajnit elkísérnie a nőgyógyihoz, hanem inkább neki, Jancsi pedig nem akar pótpapa lenni, hiszen ő maga is egy hisztis tinédzser szintjén van. Angéla gratulál a babához Hajninak, és a maga módján békülést kezdeményez, de a hugica nem vevő rá. Anyu folytatja Hajni traktálását, ami még innen is kibaszott idegesítő, csodálom, hogy a csaj nem kever le neki egy nagyot.
2.jpgKornélanyu érkezik a fiához, hogy átvegye a pszichológus helyét, majd ő ad jó tanácsokat,na… attól mentsen meg az ég mindenkit. Rózsa mellett van Kornél helye, mert az a helyes, jajj hagyjál már, szia.
Másnap reggel Anyu ébreszti Karolát, Hajni kedvenc gyerekkori kajáját hozza, és még mindig ütnivaló a nyomulása. Kornél érkezik a kulipintyóba, hogy elvigye a gombfociját, és lecsessze Kornélaput, hogy faszt kell pletykálni, plusz bevallja a faternak, hogy szerelmetesség van. Anyu már Pirost is elkezdi basztatni, a következő tíz évet meg kell tervezni, mert az kell a baba boldogságához. Hát, én azt tudom, hogy mi nem kell a boldogságához, ilyen idegesítő minden lében kanál tudálékos nagymama…
3.jpgPiros el is kezdi győzködni Angélát, hogy kupaktanácsot kell tartani, végül sikerül meggyőzni a csajt, kár, hogy Hajni kategorikusan nemet mond. Jó, akkor legyen csaj buli, csak mi ketten, na jó ez már fasza, Hajni is benne van. Kornél az apjának Pirosról áradozik, meg arról, hogy mindkét csajt szereti, Kornélapu szerint pedig gyorsan dönteni kellene, mert gáz lesz. Kornélanyu érkezik Piroshoz a virágüzletbe, beszélgetni szeretne a kicsi fiáról, meg gyorsan el is meséli a Rózsával történteket ha már arra jár.
4.jpgHajni ismét a ruháival szenved, meg úgy általában az életével, én meg azzal, hogy őt kell néznem, meg ezt a nyomorék cukiskodást Janival. Kornélanyu megosztja Pirossal, hogy orvosi utasításra kell Rózsa mellett maradnia Kornélnak, mert akkor nagyobb eséllyel ébred fel. Piros Lehelnek hogyvoltozza az eseményeket, aki szerint ebben az a lényeg, hogy Kornélanyu számol vele, ami jó, de inkább Kornéllal kellene megbeszélni a dolgokat.
5.jpgAnyu fényképalbumot nézeget, Piros meg Angéla legnagyobb örömére. (nem)A családról szóló hegyibeszédet Hajni érkezése szakítja félbe, indul a családi buli, amit Anyun kívül mindenki a faszba kíván. A nő kibebaszott idegesítő, nekem már nyílik a bicska a zsebemben, Hajni az egész sorozat alatt először végre jogosan bukik ki. Indul is Janival a dokihoz, de Márk jön szembe, aki lecseréli Janit és elkíséri Hajnit. Angéla felvilágosítja Anyut, hogy rohadt gáz amit csinál, és gecire idegesítő.
6.jpg
7.jpg

8.jpg

9.jpgPiros elmeséli Kornélnak, amit a drága mamija sztorizott neki, úgyhogy indulhat a magyarázkodás. Márk és Hajni hazaérnek az orvostól, nincs baba, nincs stressz. Kornél próbálja menteni a menthetőt, és szerelmet vall Pirosnak, de a csaj hezitál. Márk hazakíséri Hajnit, és elcsattan egy csók is, amit Jani a háttérből búslakodva figyel.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása