Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x46 - #bocsánat

2018. január 19. 19:00 - BBrigusz

Kornél az András után maradt romokat takarítja, talál is pár üres piás üveget. Kornélapu érkezik,-Biztos, hogy iszik? –Hülye vagy Apa, nézz már szét! –Na, akkor keressük meg.
Jancsi és Karola le vannak sokkolva, Hajni meg főleg, a leendő apa pedig Márk, úgyhogy para van.
1.jpg

Kornél szerint András menthetetlen, el kell engedni, Kornélapu stresszel, majd elhúz. Mani bukkan fel a szalonban, Angéla tekintete priceless, igaz szerelem ez ugyebár. Virágot hozott az udvarló, de nem tud maradni, tárgyalása lesz.

Kálmán összegzi a hallottakat:- Most akkor te szerelmes vagy? A húgába nem voltál? Te csak egy zenebohóc vagy, semmi egzisztenciád.  –Ne basztassál, én még gyereket is nevelek. –Oszt’, hol a gyerek? –Na basszameg, elfelejtettem elhozni a suliból. 
2.jpg Jani érdeklődik, hogy normális-e, hogy Hajni ennyire szarul van. Hát öcsém, láttál volna akkor, amikor sorra okádtam körbe a Móricz Zsigmond Körtéren a bokrokat, nem kérdeznél ilyet. Tomi érkezik, Hajni felől érdeklődik, de Jani ismét előveszi a tajparaszt énjét és kipenderíti. Hajni máris egy halálos beteg szintjén, végre tud valamin drámázni.

Béla csenget a lányokhoz, Piros nyit ajtót. Kamuindokkal érkezett, csak Anyuval akart találkozni, aki folyton kerüli, így Piros segítségére lesz szükség. Noémi, aki nyilvánvalóan okosabb, mint az apja, nyávog egy sort a suliban felejtés miatt, Márk puffogva segít neki a háziban. Hajni megállapítja, hogy úgy néz ki, mint egy vízihulla, ami szent igaz, Karola javasolja, hogy irány a nőgyógyász, plusz fiacskájának még odaszúrja, hogy még jó, hogy ilyen töketlen vagy és nem mondtad el neki a szerelem-témát, mert az most überciki lenne.
3.jpgMárk nyomatja Noémivel a matekot, de extrém ingerült, amit a kiscsajon tölt ki, közli vele, hogy buta és idegesítő. Hajni kapva az alkalmon ismét önmarcangolásba kezd, és Janinak nyavalyog, aki szerint szólni kérne Márknak, hogy helyzet van, de Hajni szerint nem. Kálmán hazaérve Noémit találja egyedül, Anyu pedig Hajnit fárasztja a magánéleti válságával, aki elmondja neki, hogy várandós. Anyu bepörög, borítékolom, hogy kibaszott idegesítő lesz friss nagymamaként. Angéla is befut, ám még mielőtt elújságolhatná a lánykérést, tudomást szerez Hajni terhességéről.
4.jpgMárk Karolától kér gyereknevelési tanácsokat, aki szerint türelem kell ide, meg jókedv. Kornélapu nem találta meg Andrást, Kornél pedig Piros miatt depis. Anyu a terhesség gyönyöreiről szónokol, a lánya aki épp csak annyit érez még a dologból, hogy kibaszott szarul van, biztosan értékeli. Hajni a vetélésen gondolkodik, Anyu kibukik ezen. Márk kapja a telefonhívást, hogy Noémi széttrollkodta a demót, amit küldött a szakiknak, szerintem poén, de szerinte nem, indul is az ordibálás.

Béla Anyura vár a lányoknál, de még mielőtt vad bocsánatkérésekbe kezdhetne Anyu neki is elpletykálja, hogy Hajni állapotos, anyám, miért nem írja ki rögtön az üzifalára, az olyan tipik idegesítő-nagymamás húzás lenne. Karola Jani agyát tágítja, kell-e neked más pulyája fiam? Anyu fel van háborodva, hogy Hajni önálló döntéseket hozni, Béla nyomja a nyalizást ezerrel. „Béla egy fasz vagy”- jelenet sokadszori újrajátszása után Béla el, Anyu morcos.
5.jpgMárk a mintaapa ajtócsapkodással és üvöltözéssel próbálja kicsalogatni a szobájába zárkózott Noémit, de jön Kálmán a rend éber őre, és észhez téríti. Piros közbenjárása ellenére nincs béke Anyu és Béla között, sztoriznak is erről egy kicsit, a konklúzió, hogy Piros nagyon rendes kislány. OK. Márk egy #bocsánat felirattal sorryzik Noéminek, érzelmes herceg-hercegnős mese róla és a szívszerelméről, amiben a gonosz nyilván a törpék királya, haha, szent a béke.
6.jpg
7.jpgBélának bevillan, hogy Anyu szívéhez az eldugott nyakláncon át vezet a kulcs. Hajni egy szerető társra vágyik, ott is van Jani, még a dokihoz is elmegy vele. Ezen a ponton én is flashbackelek egyet, még azóta sem sikerült eldöntenem, hogy amikor először mentünk ultrahangra mi okozott nagyobb sokkot a férjem életében: az, hogy apa lesz, vagy a nőgyógyászati rendelő maga. 8.jpg

9.jpgBandi bá' nincs meg, és Kornél pszichomókusa azt tanácsolta neki, hogy ideje továbblépni, és offolni a Rózsa-témát. Márk a Büróban iszogat, Hajni próbál beszélni vele, de a srác nincs hangulatban, inkább Angélát kezdi fárasztani, aki beközli, hogy hamarosan kétszeres apuka lesz, úgyhogy tipli van.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása