Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x44 - Tomi egy hülye

2018. január 17. 12:00 - BBrigusz

Angéla feldúltan hazaér, és a fürdőszobában pityogó Anyut találja, aki kirakta Bélát, így most a csajokhoz akar költözni. Kornélanyu baszatja otthon a klasszikus zenét, Kornélapu meg András visszavételén pörög. Kornélanyu szerint meg fogják szívni nagyon ezzel a csávóval, Kornélapu mondja kussvan, én vagyok a góré. Angéla Anyu szenvedését hallgatja, aki máris a lánya konyhájában rendezkedik, amitől engem személy szerint ki lehet kergetni a világból, és láthatóan Angi sem viseli túl jól.
1.jpg

Kornél idegbetegen hívogatja Pirost, de mivel a csaj nem veszi fel, inkább vad sörözésekbe kezd. Az üveget azért biztos ami tuti beviszi magával a zuhiba, nehogy András kísértésbe essen. Karola hazamegy a kórházból, Hajni udvarlója pedig felbukkan a házban.
2.jpg Angélának Piros lelki problémáival is meg kell küzdenie, plusz a háttérben még arra is odafigyel, hogy Béla összes hívását elutasítsa Anyu telóján. Hajni a Büróban iszogat az új csávóval, akinek rögtön feltűnnek Jancsi ácsingózó pillantásai. Másnap Kornélanyu hívja a kicsi fiát, de csak azért, hogy megbizonyosodjon annak távollétéről, Andrással vannak tervei ugyanis, gondolom ördögiek. Jani betalálja Hajni pasiját és megpróbálja leépíteni, de eléggé meddő a próbálkozás. A srác profi szakács, és segíteni fog Hajninak a vlogolásban, Jani pedig forrong.

Béla érkezik a lányokhoz, Anyut keresi, de Angéla kipenderíti. Kornélanyu betalálja Andrást, barizást kezdeményez, és azt hiszem csábítani próbál, de Uram bocsá’ irtó ronda szegény. Az új fiú elpanaszolja Hajninak, hogy Jani nem akar lekopni róla, és le kellene állítani. Kornélanyu nyomja a rizsát Andrásnak, Kornélaput is fikázza kicsit, Andrást meg magasztalja, majd piálni kezd.
3.jpgAnyu szomi amiért Béla nem jelentkezik, Angéla persze semmiről sem tud, gyorsan le is beszéli Anyut arról, hogy ő tegye meg a kezdőlépést. Kornélanyu pörgeti a feleseket, András epekedve figyel, Kornélanyu még az egóját is hízlalja kicsit, uccu neki, igyál velem, na jóvanakkor, megmutatom, hogy tökös legény vagyok. Hajni lebassza Janit, aki ezért –huh nagylevegő, mert már háromszor belevertem a fejem az asztalba a jelenet láttán- felírja krétával az irodában lévő táblára a következőt: Tomi egy hülye. Édesjóanyám miért? Miért, de komolyan? Nem boncolgatom tovább ezt, meghagyom nektek is az élvezetet.
4.jpgHajni, Tomi (aki egy hülye), és Jancsika el is kezdik a vlogolást,Hajni tudálékosan affektál mint mindig, Jancsika fintorog, Tomiról meg kiderül, hogy kurvára nem szakács, de ez nem gördít akadályt az össznépi cukiskodás elé. Kornél hazaér,  drága édesanyja felzavarja Andrást a galériára.  Anyu szenved, Angéla továbbra is uszítja.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpgKornélanyu azzal az ötlettel áll elő, hogy András legyen üzemvezető, Kornél szkeptikus. Hajni elpanaszolja Karolának, hogy Jani eléggé gáz, és nem érti miért. Angéla Anyut készül kozmetikázni, közben nyomatja neki a sódert, ideje lenne magával foglalkoznia stb .  Béla megint Anyut keresi, de csak Pirossal fut össze, aki eléggé morci hangulatban van, de azért hajlandó segíteni neki. Kornél lelép, Kornélanyu folytatja a bájolgást Mr. Alkoholnak, az ivás is folytatódik. Karola bánatának okáról faggatja a fiacskáját, és rájön, hogy itt plátói szerelem esete áll fenn. Anyu nem hajlandó meghallgatni, mit üzent neki a férje. Béla ezúttal Angélához érkezik a szalonba, ahol a csaj közli vele, hogy meg fogja szerezni a hozományt, de ő egy fityinget sem kap. Kornélanyu eléri a célját, András lesmárolja, ő pedig nagy drámaian megdöbben.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jujci 2018.01.18. 20:15:15

abba ne hagyd, én imádom. Jobban várom, mint a sorozatot :)

BBrigusz 2018.01.19. 09:58:18

@jujci: :)) köszi a visszajelzést. Igyekszem tartani a lépést a körmönfont és drámai fordulatokkal,hahaha
süti beállítások módosítása