Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marvel's The Punisher 1x05-Gunnar

2018. január 17. 15:00 - Cserjés Pimpó

Üdv újra itt! Szép napot mindenkinek. Az élet nem áll meg, még Frank Castle birodalmában sem. Úgyhogy csapjunk bele és lássuk hogyvolt. Kedves kis segítőm közben a dolgozószoba szőnyegét találta a legmegfelelőbb helyre az alvásnak. Lábak pozícióba rendezve. Részéről ő is készen van a Punisher blogolására.

Csinivel nyitunk, aki mozizik az elméjében. Eléggé csúnyán összetörte magát az a szegény leány, de ahogy a jelenetből kivehető őt ez egy cseppet sem érdekli. Kis jajgatás, öltözés és tűz Csucsu.

Hőseink épp veszekednek, miközben mindketten a számukra természetes és hétköznapi tevékenységüket űzik. Lassan kezdenek egy összeszokott házaspárra hasonlítani, akiknek van rutinjuk az egymással való játszmázásban. Tudjátok, amikor már a másik nézéséből kitalálod, hogy mivel tudod halálra idegesíteni éppen akkor, és neked ellenállhatatlan vágyad van pont azt a dolgot megtenni. Szar a köbön, ha sommásan akarnám a párbeszédüket jellemezni. Ugyanis Csini megmentésével lebuktak. Hiszen látta Hősünk arcát, így tudja hogy él... . Fürtőske mozgatórugója a félelem. Ha rájönnek hogy él Frank, ő nem láthatja többet a családját. Bad luck mondaná az angol.

vlcsnap-2018-01-16-05h05m41s414.png

Hősünk elindul Fürtöske családjához, ahogy azt ígérte is neki. Ha már ott van megszereli a családi Hondát. Ennek minta Fürtöske fia annyira nem örülne. A lánya viszont potenciális jelöltet lát Frankben (mindenkinek a képzeletére és a józan ítélőképességére bízom, hogy mire). Aminek a vége egy vasárnapi ebédmeghívás lesz. Igenám de Kisfürtös továbbra sincs oda Hősünkért aminek áttételesen hangot is ad. Azt hiszem ez egy gyönyörű konfliktus kezdete. Fürtöske arca egy tanulmány.

Mindeközben az FBI irodában megy a tanácstalankodás. Mintpéldául, hogy miért hagytak szemtanút? Csini ebbe sétál bele. Ő a maga részéről örül, hogy hagytak. Aztán keményebb üzemmódba vált, de ráfarag a hősködésre. Van egy olyan sejtésem, hogy egyszemélyes nyomozásba fog kezdeni. Közben Billy Russo hívja. Igen ez az a Billy, akivel már egyszer randizott. Bár az akkor nem sikerült valami jól. Majd meglátjuk lesz-e folytatás.

Frank visszérve egy elég zaklatott Fürtöskét talál, aki azt a videót nézegeti amiben kivégzik Zubairt. Eleinte ugyan nincs kedve a mozidélutánhoz, de aztán mégis belekezd. CIA, taktikai eligazítás plusz egy régi ismerős Kandahárból. Csini közben beindul. Behívatja Karen Page-t aki az az újságírónő aki segített már Hősünknek. Tény mi tény, jól felkészültek egymásból. Csajok egymás között, avagy elkezdődik a hogyan nézzük egymást hülyének játék.

vlcsnap-2018-01-16-05h45m46s361.png

Csini turbó fokozatra kapcsol és beavatja Padawanját is. Kit és mit látott ama végzetes éjszakán. Padawan ettől kiborul, és jól behúzza a tökeit. Mindezt szupertitkosan csinálják. A hiba ott csúszik be a gépezetbe, hogy félszemű CIA-s barink hallja az egészet. Frank és Karen találkozása akár még romantikus is lehetne, HA nem arról beszélgetnének, hogy az élet értelme 42 az élet nem más, mint küzdelem a magány ellen. Illetve ez a konklúziója a beszélgetésnek. Mindehhez egy nagyon szomorú, és fájdalmas visszaemlékezésen keresztül vezet az út, amit Hősünk követ el a kisfiáról.

Csini és Padawan. Párhuzamosan látjuk a kihallgatásukat. Mindenki megteheti a tétjeit. Vajon Padawan megnövesztette a tökeit. A helyes válasz igen, illetve elkezdtek leszállni a hasüregéből. Ad Csininek egy hetet, hogy eredményt mutasson fel a kis nyomozásában, különben megy a nagyfőnökhöz. Félszemű CIA-s átveszi A plecsnit.

Hőseink mindeközben ádáz küzdelmet folytatnak Gunner után, de a fickó egy szellem. Még a vízre sincs előfizetve. Lehet hogy ásott kutat használ? Nehéz az élet. Tudja ezt a kiskutyám is, aki éppen most jött rá, hogy Ő egy öleb. Amúgy nem, mert 13 kiló és franciabulldog, de őt ez cseppet sem zavarja. Pofátlanul felkérezkedik az ölembe, és amikor realizálja, hogy lelóg a segge, akkor szemrehányó pillantásokkal néz rém. Hiszen az én hibám, hogy ő nem fér el.

CIA-s barátunk közben helyezkedik. Sosem lehet tudni mit hoz a holnap.A Gunner kereső akció is beindul. Hősönk mai jótanácsa Fürtösnek: ne piszkolja be a kezét. A nem túl barátságos fogadtatás fogalmát ezzel a képpel tudnám a legjobban illusztrálni. Na nem egy balta a fejbe, de azért a nyíl a vállba sem rossz.

vlcsnap-2018-01-16-06h11m28s128.png

A kezdeti nehézségek kiküszöbölése után fény derül a miértre is. Miért ölték meg Frank családját. Tudniillik, hogy mit illik. Ugyanis azt hitték a felvételt amit Gunnar készített ő csinálta. Pedig nem is. Ez a beledobni a szart a ventillátorba egyik legdurvább esete. Hová tűnt Damon Hill? Ki az a Narancs Ügynök? A kínzó kérdések kielemzése közben akad némi társaságuk, a félszemű, ám nem félkegyelmű ügynök jóvoltából. Aztán megindul a harc. Nem részletezném nagyon. Véres és brutális. Frank és Gunner egyenként szedik le őket. Közben szereznek ők is sérüléseket jócskán. Íme:

vlcsnap-2018-01-16-06h30m53s115.png

Családi idill Lieberman módra. Franknek valami nagyon közbejött így hárman ülnek az asztalnál. Lehet hogy jobb dolga akadt?A nagy testvér figyel minket. Jelen esetben Fürtöske drónja veti óvó tekintetét Hósönk felé.

Madani Ügynök és volt randevúpartnere újra együtt. Iszogatnak beszélgetnek. Tudjuk mi lesz a vége... . Az is lett. A kérdés csak az, hogy Madani Ügynök valóban elkezdett ilyen heves érzelmeket táplálni Billy iránt vagy információt szeretne majd kicsikarni belőle?

Fürtöske rátalál Hősűnkre, aki megadja neki a tökéletes végszót az epizódhoz:

Még reménykedhetsz szellemkém.

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása