Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 3x02 - Buci, a szelfikirály

2018. január 16. 17:00 - Dzsudibí

1.png

A bemelegítésben Alföldi Robi tanítja Tamarát és Dávidot ordítani, kíváncsi vagyok (NOT) hogy jutottunk idáig, de tartok tőle, hogy át kell szenvednünk magunkat az egész részen ahhoz, hogy megtudjuk. 28 órával korábban vesszük fel a történet fonalát, egészséges és tápláló vacsi à la Buci, azaz zsírban tocsogó pizza sörrel (junior menüben narancslével), a gyerekek odáig meg vissza, hogy nekik van e kerek univerzumban a legfaszább apukájuk. 

Vacsi után Buci és Joci beszélgetnek arról, hogy Zsófi vajon hol tengeti napjait, és főleg persze az éjszakáit. Bucinak - nem tudom, hogy miért - de csak most esik le, hogy BIZTOS PETIBÁNÁL ALSZIK - Most megyek és jól agyonverem azt a gyökeret - pattan fel söröcskéje mellől. - Nem eszik olyan forrón a kecskét - nyomja vissza a székébe Joci - nem lesz több kerékszurka meg hirtelenkedés, felnőtt módjára intézzük a problémáinkat. Buci nyugalma azonban csak a kocsiig tart, mert ott láthatóna újra megbokrosodik kicsiny kamasz lelke, és úgy pattan be az accordba, mintha legalábbis a megboldogult Emil bácsi jaguárja lenne. Nyilván Petibá Havanna telepi földszinti másfélszobásához vezet az útja, ahol bekukucskálva tanuja lehet, ahogy Zsófi és Petibá kényelmes otthoni öltözékben borozgatnak. 

2.png

3.png

4.png

Tamaráéknál is áll a bál, Dávid kiköltöze, amíg nem voltak együüt, legalább vót szex, most meg nincs, egyszerű az egyenlet, vissza kell költöznie a kanokhoz. Tamara viszont feltartott ujjal jelzi, hogy nemodabuda, ő itten nem fog mégegyszer egyedül maradni a gyerekekkel, akkor menjenek el Kornélhoz. Dávid feje robbanni készül - Kiafaszomazakornél, én nem megyek megint házassági tanácsadásra - Tamara viszont elszánt - Nono, kis buta, Kornél az nem olyan, ő inkább egy kócs, egy mentor, majd meglátod, bűbájos. Tamara biztosra akar menni, ezért lefekvés előtt felajánlja Dávidnak szolgáltatásait - Te Dávid, most kivételesen gyere a szobámba, azt csinálhatsz velem, amit akarsz, én meg csendben, fogamat összeszorítva darabfa pózban HAGYOM - búgja szerelmesen, de Dávidnak nem kell az üzleti okokból fölajánlott könyöradomány. 

5.png

6.png

Másnap reggel Buci ismét Petibá háza felé veszi az irányt, de ezúttal nem leskelődni akar, hanem Zsófi után ered kocsival. Utolérve aztán valahol a belvárosban, rendkívül kedvesen invitálja kocsijába (szájjámábe), hogy beszéljenek. - Te Zsófi, én megcsaltalak fűvelfával, félredugtam ősszel, télen, nyáron, napsütésben, szélben, hóban, fekve, állva, fiatallal, öreggel, éppencsak bolyhos kiskutyákkal nem volt még dolgom. De megbántam bűneimet, nézzed, itt a kurva könnycsepp a szemem sarkába. Megértek én mindent, de azért az mégiscsak túlzás, hogy mondtam, hogy bocsánat, és te nem bocsájtasz meg. Mondtam, hogy gyere vissza hozzám, te meg nem jössz. Aztán azt is megmondtam, hogy ne merj lecserélni a gazdag, megbízható, és sokkal jóképűbb tesómra, erre te micsinálsz? Hát persze hogy összeszűröd vele a levet. Há' micsináljak veled te Zsófi? - fakad ki Buci. Zsófi szemlesütve tördeli a kezeit - De Buci, nem kérheted tőlem, hogy ezt a gyengédséget és sok pén.... khm izé biztonságot csak úgy adjam fel. - De igen, többet nem találkozhatsz vele! - emeli föl a hangját szenvedéllyel Buci - Különben? - teszi fel az amőgyis felesleges kérdést Zsófi - Különben... Különben dübe jövök! - csapja le Buci, Zsófi meg röhögve bassza be maga után az accord rozsdásodó ajtaját. 

8.png

9.png

Tamara és Dávid megérkeznek Kornélhoz, Tamara el van ájulva az egyébként ritka randa épülettől - Nekünk is ilyen lift kell Dávid! - Nono - mondja Kornél - ilyen lift csak nekem jár, izé, tárgyakat nem birtoklunk, azok birtokolnak minket. Tamara máris transzban bólogat, Dávid hányingerrel küszködik. - Oszt mennyibe fog ez nekem fájni? - tér rá a lényegre Dávid - 90 ropiba - mondja szemrebbenés nélkül Kornél - de ez az összeg nem miattam fontos, hanem miattad - mutat rá Dávidra. - Ha kevesebbet kérnék, nem becsülnéd a káucsingomat - hiába, a sales az bizony tudomány, nem foglalkozás, régóta mondogatom. Így jutunk el óránként kilencvenért a közös ordításhoz, csak csendben jegyzem meg, az időpntokat valószínűleg Kabát Peti számolta egyenleggel, merthogy elvileg a vacsizgatáshoz képest 28 órával vagyunk előrébb, de akkor most hogy a pöcsömbe van van délelőtt fél 12? 

12.png

10.png

11.png

13.png

Szonja és Joci vásárolgatnak. Amíg Joci cumibeszerző körútra indul, addig Szonja úgy hagyja ott a babakocsit két sor között, mintha egy használt papírzsepi lenne. Persze több se kell egy arra járó kislánynak, pont ilyen babákra vágyott, mosolyogva tolja el az ikreket. Szonja annyira belemélyed a budipapírokba, hogy Joci visszatérése zökkenti csak ki, aki van olyan kedves felhívni a figyelmét arra, hogy sikerült elhagynia a gyerekeit. Egy kis rohangálás után persze meglesz a beekizett kislány is, aki még azóta is mosolyogva tologatná a babakocsit, ha Szonja nem esne neki és tépné ki a kezéből az ikreket ( természetesen a kislány anyukájának sem tűnik fel, hogy a gyerekei száma hirtelen megtriplázódott, lehet, közeli rokonságban áll Kabáttal). Hazaérve persze áll a bál, Joci költözik a mamához.

20.png

21.png

Buci bosszúból összehoz magának egy egészségügyi dugást egy régi kedves ismerőssel, hova máshova, mit a hitvesi ágyukba Zsófival, majd dolga végeztével megállapítja, hogy a jó dolgok olyan hamar elillannak mindig. - Örökítsük meg a pillanatot, szelfizzünk egyet! - javasolja, én meg közben leadom a lottózóban a tippmix szelvényemet, hogy ennek a szelfinek még lesz jelentősége később. - Jól nézek ki! - zárja le Bucek, majd a nő távozásával Buci rögtön fel is tölti a közös képüket fészre, bábumm.

14.png

15.png

Tamaráék még mindig Kornélnál, most a feladat szerint sírni kell, mert az jó. Dávid ellenkezik, nem fog ő sírni, Kornél szerint csak egy kis vállemelgetés kel hozzá, meg hoyg valami rosszra gondol az ember. Rövidke bemelegítés után úgy sírnak ezek hárman, mint a kislányok, Dávid zokogva mantrázza, hogy kilencvenezerforint, kilencvenezerforint. A végére kapnak egy 186.200 forintos számlát, ami nem tudom hogy jött ki, szerintem tudjátok már, hogy kire gondolok számolásügyileg. 

16.png

17.png

Bucek krumplit pucol, pontosan úgy, ahogyan azt a tűz és biztonságvédelmi oktatáson prezentálni szokták, amikor az élettel nem összeegyeztethető sérülések fejezethez érnek. Az életét Zsófi menti meg, aki csak azért jött, hogy elmondja látta képet, lájkolta is, de nem fog belemenni egy ilyen gyerekes játszmába. Bucek Dávidot hívja segítségül, mert a gyerekek nem láthatják meg (nem tud egyedül törölni egy képet??). Joci hazamenekül Jocimamához, akit a legutóbbi évad óta erősen felturbóztak: új haja van, fogyott vagy 40 kilót és szemöldököt is kapott. Szeretné ha Joci végleg hazaköltözne, nem csak úgy pár napra, mert az ágya is megvan, meg vadas is lesz vacsira, a jóisten mentsen meg mindenkit az egyedülálló fiús anyukáktól. 

18.png

19.png

A végére már nem is marad más, minthogy Petibá is tiszteletét tegye Buceknál, aki jó vendéglátó módjára már a kertben fogadja a vendéget egy kis mogyorózgatással fűszerezett köcsögkaratéval, miközben a gyerekek és Dávid az ajtóból figyelik a fejleményeket. Egy ponton Dávid is beszáll kicsiarakás! felkiáltással, de azt sajnos nem tudjuk meg ki nyer, mert vágás, és az érkező Joci már csak a távozó Petibát próbálja köszönésre bírni, sikertelenül. 

22.png

23.png

24.png

A következő részben már úgy tűnik kicsit beindulnak végre az események, lesz itten kéremszépen bolti lopás babákkal, visszaköltözés, meg szoborlopás. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schanc 2018.01.16. 20:19:31

Balsai Móni és Scherer Péter zseniális, Alföldivel hármasban meg óriási volt, szétröhögtem magam :D
Dávid és Tamara között volt még egy vicces jelenet, amikor otthon mindenki próbálta a saját hibáit felírni, leírva visszaadhatatlan, mennyire jó volt az is :)

orsika29b 2018.01.16. 23:17:14

Remek a hogyvolt, hangosan felröhögtem jónéhány mondatnál! :) :) Köszönet :)

BBrigusz 2018.01.17. 08:54:58

@schanc: igen, nekem is az volt a favorit.

Amúgy imádom, ahogy pár legurított sör után Buci játszi könnyedséggel pattan autóba... Fuck Karma

perszepolisz 2018.01.18. 20:04:35

Nem vacsizgatás, hanem a reggeli volt az elején. Úgy meg ugye kijön a matek. Mondjuk a 186.200.-HUF az nem.
Börcsök Enikő egyébként remélem nem beteg vagy ilyesmi, mert tényleg nagyon lefogyott.

Dzsudibí 2018.01.22. 13:35:45

@perszepolisz: Ha reggeli lenne, valóban kijönne. De reggelire nem szokás sört és bort inni, illetve a kajálós jelenetek után mindenki lefekszik. Szóval nem igazán stimmel.

ascii 2018.01.22. 15:55:45

(tessen betenni a hashteget, mert alig leltem meg! kössze! )
süti beállítások módosítása