Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x42 - János bácsi a csatában

2018. január 15. 12:00 - BBrigusz

András, a lakótársak gyöngye kávéval várja reggel Kornélt, aki még mindig morci a Piros-incidens miatt. Bandi bá’ nyugtatgatja, hogy nem para ha két lukra lő, ő is csinált ilyet anno, valszeg amikor a cefreszaggal még nem üldözött el minden jóérzésű nőt maga mellől.
1.jpg

Béla mondja Anyunak, hogy milyen császárság lesz a biznisz Lehel ötletével, találkozik is mindjárt a lovin valami új üzlettársakkal. Anyu leszögezi, hogy az ki van csukva, irány a csajok kecója, nehogy kísértésbe ess.

Hajni kirittyenti magát gyorsba, Karola meg beájul még a reggeli vajas kenyér- hagymás rántotta kombó előtt. A csaj riasztaná is Jancsit nagy hirtelenjében, de Karola magához tér és leállítja. Béla betalálja a Büróban Janit, hogy fogadni kellene helyette, de ő ugyebár épp nagy sietségben van. Hazaérve Hajni leszereli, ami nem nagy kihívás, a nagy szerelemben nem könnyen megvezethető a fiú.
2.jpg Lehel győzködi Pirost, hogy Kornél tutira sumákol, úgyhogy húzás befelé a kórházba megkeresni az előző napi csokrot, mert abból rá lehet jönni, hogy kihez járkál Kornél.  Jani érkezik Kornélhoz, aki épp indulanduszban van,  mivel megtalálták a motorját. Na nem baj, azért dumáljuk meg mi a szitu, Janinak az a kínja, hogy fél szerelmet vallani Hajninak, Kornélnak meg, hogy Piros totál bizalmatlan és mindig túlpörög. Jancsi, a randiguru megmondja a tutit, hogy az nagyon para, ha a csaj már az elején ezt csinálja. Kornél félrehívja Pirost, és megígérteti vele, hogy soha többé nem kémkedik utána.
3.jpgAnyu lelkesen takarítja a lakást, Bélának meg kivan a töke, hogy nem tudja levakarni az asszonyt, így még a netes fogadásaira sem tud rendesen odafigyelni. Piros lelkesen meséli el Lehelnek, hogy Kornél milyen simán bekajálta a dumáját, hogy nem fog többé nyomozgatni, a szart nem, már indul is. Hajni bekíséri Karolát a kórházba kivizsgálásra, de mivel Jancsika nem tudhat az egészről, így bénábbnál bénább kamuindokokat gyártanak alibiként.
4.jpgBéla nagyban űzi a bizniszt, Anyu lelkesen figyel a jobbján, ki is hívja rögtön, hogy mi a faszról beszéltek ti itt, nem arról, amiről kéne. Bélát most az egyszer rendesen meg is sajnálom, eléggé zabos lennék egy üzleti tárgyalás közben valaki így kotnyeleskedne mellettem, de hát szerencsejátékos sem vagyok ugyebár, úgyhogy nem tudhatom. Jancsika érkezik, benne van a buliban, kapja is a pontos instrukciókat Béla báttyánktól, hogy melyik lóra mennyit kell tenni, de Anyu itt is megjelenik hirtelenjében.

Piros ismét a kórházban, a nagy rejtőzködés közepette fel is hívja Lehelt, majd hirtelen jön a klasszikus gagyi vígjátékos ihlet és nővérköpenyt lop magának. Janit magával ragadja a szerencsejátékos forgatag, be is találja a zöldfülű hülyegyereket egy jóakaró, és tuti tippekkel látja el a következő futamot illetően.

Karola és Hajni kölcsönös seggnyalást csapnak a kórházban, és a főnökasszony felveti, hogy milyen jó fogás lenne az ő kicsi fiacskája. Hopp, Pirosnak nyomás gyorsan dolgozni, infúziót kell igazítani. Jani hívja Bélát, hogy milyen fasza tippjei vannak, de az öreg gyorsan elkussoltatja. Ahh annyira kurvára unom ezt a lovardás témát, hogy elmondani nem tudom, de úgy látom ez még porondon lesz egy ideig. Jani úgy dönt, hogy mégiscsak az előbb megismert bukival simliskedik.

Anyu nagyon durcásan játssza tovább a felszolgálót, morog is párat, de Béla folytatja a vetítést abban a hiszemben, hogy ő most egy csomót kaszál Janin keresztül.

5.jpg

6.jpg

7.jpgPiros azt kamuzza egy random nővérkének, hogy cserenővér, plusz meg is kapja a visszacsatolást, hogy egész ügyesen szúr vénát. Meglátja azt a bizonyos csokrot valami öregasszonynál, de kiderül, hogy eredetileg nem a mammeré a virág, hanem valaki mástól hozták át. Persze a csacsogós nővér-barinő szobaszámmal is ellátja Pirost. Jani reklamálni próbál a bukinál , aki körberöhögi a kisgyereket, Béla meg menten legyilkolja a sztori hallatán. Jani szerencséjére és Béla bánatársa Anyu kihallgatja a beszélgetést, és kiakad. Piros benyit a keresett kórterembe, és egy csajt talál, aki láthatóan nincs magánál. Na, beszarok ha kijátsszák a kómában fekvő barátnő kártyát, az azért way too much drama lenne.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása