Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Korhatáros szerelem - 1x05 - Hattyúnyak gate

2018. január 06. 13:00 - Sancho Panka

Mindenkitől ezer bocs a csúszásért, beütött a bejgli, és én is majdnem úgy jártam, mint Öcsi a harmadik a részben. Alexet velem szemben nem hatotta meg a karácsony szelleme, mert úgy kibaszta Dávidot a lakásból, hogy a lába sem érte a földet, és beköltöztette helyére Lilit. Azért ez nem volt szép tőle, kevés ember lehet még ezen a világon, akit szórakoztatnak a kecskés videók, és Lili speciel pont nem néz ki olyannak, mint aki közéjük tartozik, viszont van egy csomó rózsaszín ruhácskája.

5.png

Dávid nem hugyozik szemben a széllel, beköltözik Eszterékhez, és lenézi Sándornéni gépéről a netet, ami baj, mert most így hogy fog pornót nézni netes árverésen vásárolni. Amúgy is rájár a rúd szegényre, mert amit már megvásárolt, Dávid azt is összetapossa az 52-es lábával. Alex és Lili, mint a mesében, marhapörköltet vacsoráznak, amit Lili rózsaszín köténykében, rózsaszín lábaskából szolgál fel, gondolom, ami majd belőle a vacsora után kijön, azt is rózsaszín lesz. Alex, akinek a szar is büdös, elpanaszolja neki, hogy most meg az a baj, hogy Betti túlságosan rákattant.

Eszter úgy eteti reggelinél Dávidot is, mintha csak egy lenne a sok gyereke közül, éppen a hét törpék sorsát vitatják meg, amikor Sándornéni dühödten beviharzik, mert észrevette, hogy a kerámia hattyújának le van törve a nyaka. Szerintem annak a hattyúnak ez már nem oszt, nem szoroz, ronda volt úgy is, meg így is. De Sándornéni nagyon ki van rá akadva, negatívan értékeli az eladót a jófogáson, és véres bosszút forral. Én Dávid helyében reménykednék, hogy ne derüljön ki, hogy én voltam, már Kevinnek se jött be mikor keresztbe tett a nagymamának.

A nagymama, aki a Vaterán Nemárti néven fut, személyesen keresi fel Terinyerit, akitől a törött hattyút vette, this is the beginning of beautiful friendship…a nénik úgy üzletelnek a szalonnázó paraszttal, meg a pipacsos szalvétatartóval, mintha muszáj lenne. A közös érdeklődés összehozza az embereket, ők is a törött hattyúnyak iránt érzett fájdalmukban ki is teregetik egymásnak az egész életüket, ha Nemárti engem kérdezne, szerintem neki sokkal jobb lapokat dobott a gép, mint szegény Terinek, úgyhogy a nem kéne annyira kétségbeesni.

6.png

De Márti ezt nem gondolja így, és mikor Dávid véletlenül lebukik a hattyúval, lecsap rá, mint az inkvizíció. SKANDALLUM! Mondjuk, én összeszarnám magam, az biztos. Aztán még Eszter jelenlétében is mártírkodik egy kicsit, mondanám, hogy ilyen ember a világon nincs, de akkor nem mondanék igazat.

Lili közben, mint egy kedves, rózsaszín pók fonja körbe Alex életét, porszívózik, thai csirkét főz, gyűjti az aprót, és sört is vesz, de Alex szokás szerint semmi nem vesz észre, ő mindig le van maradva egy pár körrel. Dusán mindeközben vázolja a férfilét grádicsait Dávidnak, először a ruhatáradat cserélik le, másodszor megtanítanak ülve pisilni, harmadszorra ugrik a szex, a végén örülhetsz, ha marad öt perced a wc-n, hogy rákeress egy pornóoldalra. Majd megkérdezem a férjemet, hogy mi a véleménye erről, ha kijött a wcről. :)

Dávid hivatalosan is beköltözik Eszterhez, ami abban is megnyilvánul, hogy mikor seggrészegen hazaesik, akkor Eszter nem hajlandó felébredni, és szexelni vele. Meg persze abban, hogy Lili kipakolja a cuccait a lakásból. De Lili itt nem áll le, megy Alex munkahelyére, utána viszi az ebédjét, és még Bettit is elpofozza, mivel nem viselkedik szépen a sráccal. Most először egy pillanatra szimpatizáltam a csajjal, de hamar elmúlt.

3.png

Mártát viszont akkor utáltam meg igazán, amikor bemegy Eszterhez a munkahelyére, és mint egy sértődött kisgyerek, extra passzív agresszív módon előadja neki, hogy ő bizony elköltözik a két napja megismert barátnőjéhez, mert Eszter nem elég hálás neki, nem áldozza fel teljesen az életét az anyósa kedvéért, és még azzal is megkoronázza a mondandót, hogy a fia, - aki a három gyereket, ebből egy pár hónaposat, plusz egy feleséget hagyott ott szó nélkül- sem lépett volna le, ha Eszter kedvesebb vele. Én belerúgtam volna egy hatalmasat, de Eszter önmérsékletet gyakorol.

1.png

Közben Alex és Dávid újra egymásra találnak a Malomban, mivel szegény Alex képtelen egyedül boldogulni az életben, valaki mindig kell neki, hogy egyről a kettőre jusson. Hol Lilivel fog össze Dávid ellen, hol Dáviddal Lili ellen, hol Bettivel Lili ellen, hol meg Lilivel Betti ellen. Csodálkozom, hogy még egyáltalán bárki szóba áll vele. Megpróbálják Lilit erővel kitenni a lakásból, de persze nem sikerül, úgyhogy marad. Dusán szerint könnygázzal kellene. Közben Eszter családtagjai Dávid kidobott cuccait nézegetik, mert Lili szerint abból áll egy költözés, hogy egy bongot, egy napszemüveget és néhány képeslapot összecsomagol, és kész is van.

Eszter és Dávid bevallják egymásnak, hogy nem akarnak együtt élni, és ettől mindenki boldog. Tulajdonképpen, lehet, hogy a jó kapcsolat titka a távolság. Eszter kínjában beszélgetést kezdeményez Lilivel, hogy valami barátnői attitűddel vegye rá a távozásra, aminek csak annyi lesz a folyománya, hogy Lili mostantól őt fogja mindenhová követni. Most vajon őt fogja befogadni?

4.png

És így legyen ötösöm a lottón, mert most meg őt fogadja be. És ahelyett, hogy Mártába belerúgna egy hatalmasat, inkább elmondja neki, hogy mennyire szereti, és hálás neki, és ne költözzön el. És Márta nem költözik el. Most örülünk?

Lili életvezetési tanácsokat ad Borinak, aminek nem lesz jó vége, ezt előre bocsátom, Öcsi sokkot kap, hogy már megint egy új lakó van a házban, Dávid és Eszter Skypeon szexelnek, Alex és Betti viszont a fénymásológépen, szóval minden visszatért a régi kerékvágásba.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása