Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8665-8674 rész

2018. január 05. 12:00 - Gillotte

Laci és Gizi között csak fokozza a feszültséget az, hogy Gizi lebarmolja a kislányt a sulibüfében, és a helyzet csak romlani látszik. Laci ugyanis a sulibüfében gályázik Pirossal, aztán suli után elviszik Stellát focizni, aztán limonádéznak hármasban, amit persze Gizi az ajtó takarásából meglát, és nagyon nem tetszik neki, hogy a család nélküle idilli. Sajnos Laci is így érzi, azt ecseteli nem sokkal később Vilinek, hogy szinte jobban érzi magát, ha Gizi nincs vele. Na, ebből is hónapokig húzódó dráma várható, aminek a végén a felek újra egymásra találnak, jaj, de jó, hogy ezt végig közvetíthetem!

bk_nov20_24_1.jpg

Natasa azt sejti, hogy az anyja titkol valamit előlük, és nem is téved. Míg a lány Félixszel találgatja, hogy miért olyan furcsa mostanában Emília, a pszichológusnő Rudiékkal van egy elhagyott parókaboltban, hogy újabb ékszereladási-üzletet bonyolítsanak le. Magát a lebonyolítást nem látjuk, csak az utána lévő megkönnyebbült sóhajokat, de ezek sem tartanak sokáig, ugyanis érkezik Nikol felvenni a pénzt. Örül a suskának, de észrevesz pár ékszert, amit ő tuti nem adott oda Emíliának. Persze, hogy nem, mert azokat Krisztián lopta. Ugyan bizonyítani nem tudja Nikol, hogy ellopták tőle, figyelmezteti Krisztiánt, hogy mindig nézzen a háta mögé. Krisztián azt mondja, hogy ezt a problémát csak úgy tudná megoldani, ha megszabadul Nikoltól. Kisgyerek azért nem a bátyád vagy, tán vissza kéne venni abból a magabiztosságból!

bk_nov20_24_2.jpg

Barna lelkesen hallgatja le Mikiéket az irodából, de egyelőre csak azt szűrheti le, hogy bizalmatlanok, legalábbis Juli, úgyhogy a következő projekt az, hogy nála be kell vágódni. Ezt úgy teszi meg, hogy hagy időt Juliéknak a döntésre, ugyanis szerinte olyan üzletbe nem szabad belemenni, amiben bármelyik fél is bizonytalan. Julinak egyből szimpibb lesz az ürge, és teljesen Miki mellett áll a vízgyár bővítését illetően, úgyhogy Attilának és az időközben visszatérő Áginak fel kell kötnie a gatyát, ha meg akarják vétózni ezt az egészet, ugyanis az nyilván nem opció hogy kiásni a Herrt a feltúrni kívánt területről. Attila azt látná a legjobb megoldásnak, ha elmondanák Julinak, hogy mi van a Herrel, hiszen Julinak annyi százaléka van, ami már elég lenne Miki ellen a szavazásnál. Ági nagyon nem akarja beavatni Julit, de Attila nem talál más módot, így elmondja neki, úgyhogy Miki legnagyobb megrökönyödésére Juli a projekt ellen szavaz. Ennél nagyobb sokkot a taggyűlésen csak Nóra haja jelent, részemről követelem vissza a régit.

bk_nov20_24_3.jpg

Natasa meghallja, amint Rudi azt ecseteli Krisztiánnak, hogy Emília szívja a vérét amiatt hogy szakítson Natasával. A lány nagyon nekimegy az anyjának, hiszen hogy képzeli, hogy beleszól az életébe: felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mit akar. Nem tudom kedves Natasám, észrevetted-e, de ez az egész sorozat arról szól, hogy beledumálunk más életébe. Köszöntelek a Barátok köztben! Miután leordítja Emília fejét, Rudién a sor, aki szerint Emília igenis jól teszi, hogy eltiltja tőle Natasát, mert van némi előélete, a jelenlegi balhéiról ne is beszéljünk, de Natasa nem hajlandó elviselni a tiltást senkitől. A lány másnapra sem higgad le, úgyhogy elhívja Emíliát egy parkba beszélgetni. A pszichológusnő nagyon reménykedik, hogy békülés lesz, de mivel nem először szólt bele a lánya életébe, Natasa határozottan kijelenti, hogy ezentúl semmit nem beszél meg az anyjával, hogy ne legyen Emíliának lehetősége beleszólni az életébe. A kettejük kapcsolatát tovább leépítendő, Natasa Rudiékhoz költözik.Ha ez nem lenne elég Emíliának, a Rózsában töltött étkezés és bajba kerül Félixszel, ugyanis hirtelen belép Nikol, így Emília a pult mögé veti magát, míg Rudi és Krisztián az irodába tessékelik a gengszternőt. Félix sejti, hogy valami nem stimmel, de Emília ráfogja, hogy csak cukrot keresett a pult mögött, mert Krisztián beengedte. Hozzáteszi, hogy igaz, ami igaz, elbújt Nikol elől, mert valaha kezelte őt, de nem tudott segíteni, ezért Nikol zaklatja. Közben az irodában Nikol előadja a tervét: meg akar szabadulni a nagyfőnöktől, és ehhez szüksége van Krisztiánékra, akiknek cserében szép juss üti a markát. Nincs más dolguk, mint átadni a parókaszalont hivatalos elosztóhelyként.

bk_nov20_24_4.jpg

Laciék kapnak valami szórólapot, amin egy csinosnak mondott lány van, és mellesleg a szöveg, hogy barkácsbolt. Novák egyből ihletet kap: nekik is ilyesmivel kéne hirdetni a kisboltot. Novák pillanatok alatt megtalálja modelljét, az almákat véletlenül szanaszét gurító Gigi személyében. Ideálisnak találja a lány szépségét a kisbolt reklámozására, úgyhogy rádumálja, hogy némi egyalkalmas kedvezmény fejében legyen a Novák ABC reklámarca. Másnap már fotóznak is, Novák fotóz, Vili tartja a szélgépet: egy kis szar százforintos kézi ventilátort, Gizi és Bözsi pedig pofákat vágnak. Gizinek egyébként nem esik jól, hogy Laci nem őt akarja a kisbolt arcaként, hanem csak egy ,,nőcskét”. Bözsi utal rá Nováknak, hogy Gizit is felkérhette volna modellnek. Laci így bepróbálkozik Gizinél, hogy menjenek fotózni, de Novákné elküldi a fenébe.

bk_nov20_24_5.jpg

Nóra eléggé ki van készülve amiatt, hogy Anett feljelenti fiatalkorú szexuális zaklatása miatt, és úgy érzi, Ábel az egyetlen esélye, így megkéri a férfit, hogy ha tényleg bíróság elé kerül az ügy, valljon a fia ellen. Ábel erre semmiképp nem hajlandó, hiába hisz Nóra ártatlanságában. Inkább próbálja kijózanítani a fiát. A fia eközben bizonytalankodik, és arról beszél a húgával, hogy el kéne fogadni, hogy a szüleik szétmentek, de a lány szerint ez nem ilyen egyszerű, előbb-utóbb újra összejönnek. A kiscsajnak mákja van, ugyanis a Mátyás király tér felé baktatva pont meghallja amint Alíz és Krisztián arról beszélnek, hogy végülis Nórának volt már fiatalabb fiús ügye, amikor Novák Laci fiával, meg Ádámmal járt. Hiába, ha azt akarod, hogy valami titok maradjon… Laura, a lány eldicsekszik anyjának az új infókkal, aki még le is tolja, hogy erre az infóra annyi idő Nóránál lakás után csak most tett szert. Anett ezután Nóra orra alá dörgöli, hogy kieshet pár csontváz a szekrényből, mint például Ádám, vagy Csaba. Nóra sírva rohan Miki karjaiba, nem bírja már ezt a nyomást.

bk_nov20_24_6.jpg

Barna továbbra is hallgatná lelkesen az általa eldugott tollba beépített mikrofon hangjait, ám azt nem tudja, hogy a toll nem fogott, úgyhogy Miki egy laza mozdulattal bevágja a kukába, ahonnan nyilván kikerül az irodából. Mivel oda a technikai belső infó, Barna, azaz Valentin Tóbiásnak csapja a szelet, akivel a Fittlaborban beszélnek meg randit. Barna belefut az ideiglenesen Pesten tartózkodó Kristófba, aki szabad perceit kondizással tölti, naná, hogy ott, ahol Tóbiás is bármikor megfordulhat. Együtt várnak a recepciós csajra, és beszédbe elegyednek. Barna úgy végigméri Kristófot, hogy megfordul az ember fejében, hogy talán meg sem kell játszania, hogy gerjed Tóbiásra. Tóbiás is megérkezik, úgyhogy beáll némi kínos csend. Barna meghívja mindkét srácot egy italra, de Kristóf inkább kihagyná, így Barna és Tóbiás elindul hazafelé, ahol Ádámba futnak bele. Tóbiás illedelmes módon bemutatná egymásnak a két férfit, ám Ádám kijavítja: ez öcsém tutira nem Budai Valentin, hanem Weintraub Barna, Gigi sógora!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása