Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x36 - Manfréd, a hódító

2018. január 04. 15:00 - BBrigusz

Piros Hajninak segít ruhát válogatni, aki bele akarja vetni magát az online társkeresésbe, és ehhez keresi a tökéletes outfitet. Hajni beszól a hugica szerelmi életére, aki ezért sértődve elvonul. Manó lelkesen érkezik, és ajcsit hoz Angélának Szilvia legnagyobb megdöbbenésére.
1.jpg

András Bá’ jön Kornélhoz, Kornélapuval lesz itt meeting. Előtte még egy kis cukiskodás Pirossal, volt már séta meg vacsi de szex nem. Hajni elújságolja Jancsinak, hogy mennyi a lúzer a netes társkeresőn, aki visszakérdez, hogy milyen számára az ideális pasi. Kapja is a választ, aminek nagyjából az a lényege, hogy olyan amilyen ő nem, és megszületik a konklúzió is, hogy Jancsi szarul öltözködik.
2.jpgKornélapu és András már kezdik is a barizást. Manfréd tollat ajándékoz Angélának, hú öcsém, ez aztán a hódítás, randira is elhívja kezdésképp. Márk érkezik Janihoz a Büróba, indul a stílusváltás. Kornélapu büszke a fiára, hogy ekkora béke-nagykövet lett, épp megy a kölcsönös seggnyalás, amikor befut Kornélanyu. Jajj édes faszom, ez a nő miért kell? Annyira kibaszott idegesítő az egész személye. Legalább jól lefagy a pofája, amikor meglátja Andrást.

Piros Angélánál van a szalonban szemöldökszedésen, ami lássuk be, nagyon ráfér, téma az esküvő. Piros szerint Angélának kellene érzelem nélkül férjhez mennie. Fény is derül hirtelen a tollra, mint lányfogó ajándék, Piros szerint ezt meg kellene ragadni. Angéla szerint ez a pasi „nem olyan”. Hát, nem is fogalmazhatott volna szebben.
3.jpgMárk és Jani shoppingolnak, ha jól látom ez egy sebtiben összekapott C&A üzlet amúgy. Meg is jelenik egy tökéletesen jellegtelen eladó csaj, akivel Márk elkezd cicázni, csak hogy ne felejtsük el, hogy amúgy ő egy igazi bunkó ultimate-csajozógép.

Manfréd kiléte lelepleződik Piros előtt, akinek érthető módon elakad a szava a kis digó láttán. Kornélanyu teljesen ki van bukva a rögtönzött baráti találkozó láttán, és Kornél számára világossá válik, hogy ő áll András kirúgása mögött. Piros a pasizással nyaggatja Angélát.

Hajni és Piros nyilván ugyanabban az üzletben vásárolnak ahol Márkék ugyanakkor. Szilvia lehetőséget ad Angélának, hogy elmehessen egy tárgyalásra helyette, ezt persze Manfréd közbenjárásának köszönheti. Kornélapu lebassza Kornélanyut a beszólogatásai miatt, mivel ő a megbocsátás híve a drága feleségével ellentétben.
4.jpgPiros egyenkarkötőt vett magának és a testvéreinek, de Hajni leszögezi, hogy neki Angéla nem a testvére. Angéla helyre teszi Manfrédet, ő akarja intézni a saját dolgait, nem kell a közbenjárása, és randi sem lesz. Kornélanyu meghívja Andrást magukhoz ebédre, ha nem tévedek nem éppen a jószándék vezérli, gondolom le akarja majd itatni vagy valami hasonló.
5.jpgMárk azt javasolja Janinak, hogy menjen kozmetikushoz, aki mint tudjuk Angéla, aki szintúgy szkeptikus az egyenkarkötőt illetően. Jani már meg is érkezett az arckezelésre, el is kezdi faggatni Angélát a pasiügyeiről, Manfréd ismét feltűnik.
6.jpgJani átváltozása Hajnal szerint borzalmas, mert ez nem ő, de amúgy nem akarta megbántani. Angéla visszaérkezik a megbeszélésről, de valamit nagyon elbaszott, mert Szilvia önmagából kikelve ordibál vele, hogy mekkora szerencsétlen, és valami olyan ajánlatra mondott igent, amire nem kellett volna. Manfréd persze Angélát támogatja, ezen felbuzdulva a csaj esti talit javasol. Fúj. Kornélapu gyanakvó a felesége hirtelen kedvességét illetően, aki próbálja meggyőzni a férjét, hogy valójában ő csak meggondolta magát és ezért jófej. Amint Kornélapu kimegy a szobából, gyorsan meg is rendel egy vagon piát.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása