Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x34 - A virágcsokor-issue

2018. január 03. 18:06 - BBrigusz

Nagyon-nagyon lemaradtam az írással így az ünnepek alatt, viszont azt kell mondjam, nem voltak álmatlan éjszakáim amiatt, hogy nem tudom mik az aktuális történések. Próbálom behozni azért a lemaradást.

Tehát ismét/még mindig Kornél a téma Lehel és Piros között, illetve, hogy a csaj nem tudja női praktikákkal magához édesgetni a fiút. Angéla szendvicseket hoz Márkhoz, ő nem megy strandra mert bonyodalom van. Márk szerint nagy szart, nem történt semmi, Angélának is jönnie kell, máskülönben Noémi nagyon csalódott lenne.
1.jpg

Jani és Hajni az otthoni konyhában készülnek videózni, Jancsika Karola kezéről érdeklődik, Hajnal meg egyfolytában a torkát köszörüli ami kibaszott idegesítő. Aranygaluska készül, de Hajni az indokolatlan kiborulások nagymestere ismét elemében van. Kornél érkezik Piroshoz egy csokor virággal, amit Guszti nevében vitt tévesen hozzá a futár, ő pedig emiatt nagyon látványosan féltékeny.
2.jpgJani faggatja Karolát még mindig a kezének elvágásáról, megvitatják, hogy Hajni amúgy egy lelki roncs. Angéla is strandra kész, magassarkúban persze. Piros a virágcsokron pörög, Lehel szerint tök fasza, hogy Kornél féltékeny, amúgy meg a virágcsokrot ő intézte direkt így.

Hajnit nyomasztja, hogy titkolóznia kell Jani előtt, Karola meggyőzi, hogy tartsa a száját. Piros elmondja Kornélnak, hogyan is volt ez a virágcsokor-issue, Kornél mondja no para, úgyis csak barátok vagyunk, Piros szomi.

3.jpg

4.jpgA strandon Márk elalél Angéla bikinibodyjától, ezt a gyengébbek kedvéért nagyjából egy Tom&Jerry-ből vett zenével sikerül szemléltetni, és tényleg, pont ilyen muzsika szólt, amikor Tom belezúgott valami csinos cicalányba. Márk nem tud sokáig maradni, épp csak egy fagyira, ezen Noémi és Angéla is kiakad.
5.jpgHajni elbassza a kaját, felszáll a hisztikopter,ahogy azt kell, tizenöt „eztnemhiszemel” után elviharzik.
Angéla meggyőzi Noémit, hogy nyávogjon egy sort az apjának. Karola megkéri Hajnit, hogy hozza le a gyógyszereit a Büróba. Angéla ráveszi Márkot, hogy maradjon, Hajni pedig a bekapcsolt kamera előtt előkotorja az elrejtett gyógyszereket.

Kornél szerint Lehel betámadta őt, Lehel szerint pedig ideje lenne eldöntenie, hogy mit is akar Pirostól, mert ez csúnya dolog. Márk és Angéla játszák a romizó összejövőben lévő párt, Jancsi pedig meglátja mit is rögzített a kamera, indul is számon kérni a Büró-személyzetet. Karolának az a nagy magyarázata, hogy Hajni nyugtatókon él, annyira ki van készülve.

Kornél ismét a kórházban, gyorsan fel is hívja Pirost, hogy elhívja randizni, aki persze teljesen odáig van. Nála lesz a randi, de nem lesz dugás, pedig mindketten akarják, és sokszor gondolnak is rá. Az itt a baj, hogy mindig félre értik egymást, és Kornél végre önmaga akar lenni, ezért kell szobára menni.
6.jpg

7.jpg

8.jpgAngéla, Márk és Noémi beédeleg a Büróba, nem értem mi a szarért nem tudtak másik helyet találni, de hát hol lenne akkor a bonyodalom ugyebár. Kornél elmondja Pirosnak, hogy nagyon bejön neki, de nem sietheti el a dolgokat, mert ez most annál sokkal fontosabb, cukiskodás. A csaj úgy fel van dobva mintha 3 orgazmuson lenne túl, el is újságolja a búvalbaszott Hajninak, aki a diskurzus után összerakja a képet, hogy Angéla szándékosan szervezkedett itt. A tűsarkas felszolgálólány le is huppan az illusztris asztaltársasághoz, elmeséli Márknak, hogy Angéla férjnek nézte ki őt, és csak manipulálja. Márk elviharzik a gyerekkel, és odaveti, hogy mindkét csaj kurvagáz. Hajni önelégült, Angéla hoppon marad.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása