Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X01 – Pilot

2017. február 19. 09:00 - Bruti

„A Wikipédia szerint több mint 18 millió ember osztozik a születésnapján másokkal”

Egy sportos felsőtestű férfi ül meztelenül az ágyon és várja, hogy a felesége táncot lejtsen neki a 36. szülinapján. Ennek csak egy „apró” akadálya van, ugyanis az asszonynak akkora a pocija, hogy abból legalább egy hármas ikrek fog kibújni. Az feleség táncol, mi meg váltunk egy Kate nevű nőre, akinek szintén ma van a szülinapja. A csaj krónikusan elhízott és a hűtőjében kotorászik, de mindenhol cetli fogadja, hogy ez és ez egészségtelen, ne edd meg! Egy újabb ugrás után egy fekete férfit látunk egy puccos irodában, akinek szintén ma van a születésnapja, ő is 36, mint a kövér lány. De ezzel még nincs vége, mert kapcsolunk egy fehér srácra, aki valami menő sorozatszínész lehet, és szintén ma tartja a 36. szülinapját. Két prostival jutalmazza magát, de nem sok kedvét leli bennük. Még egy körkapcsolás mindegyikre: a fekete srác jó híreket kapott, mert megtaláltak neki valakit, egy szintén fekete férfit, az állapotos nőnek elfolyt a magzatvize, a dagi csaj, miközben megpróbál felállni a mérlegre nagyot zakózik, a sorozatsztár meg kiselőadást tart az életéről a prostiknak. Ekkor megcsörren a telefonja és kiderül, hogy Kate az ő ikertestvére.

Tovább
komment

Aranyláz Alaszkában 7x04 - Lázadás

2017. február 17. 09:00 - Chat Géza

Nézzünk bele az alaszkai aranyásók ragyogó, kertvárosi, focistafeleségekéhez hasonlóan megterhelő hétköznapjainak életébe!

Hoffmanék 64 koszos, körömpiszoknyi unciát kotortak ki az egyik melós, Freddie által talált területen. És ennek úgy örülnek, mint a rabszolga csávó annak a rózsaszín kavicsnak, abban a Véreres gyémánt című filmben. Aszondják, így már van értelme megnyitni a másik bányát is. Haver, nekem annyi közöm van ehhez a szakmához, mint bármihez. Megoldják a másik helyen a vízhelyzetet, aztán az egész hetet lenyomva, 9000 köbméter földet átmozgatva 14,5 uncia aranyat találtak. Nem tudom, hogy van-e erre megfelelő szakzsargon, de szerintem ezt nyugodtan nevezhetjük lószarnak. A nagy öreg meg is mondja a frankót, hogy olcsóbban tudnának aranyat venni, mint ahogy jelen pillanatban hozzájutnak, mivel a benzin meg a munkaerő az rohadtul nincs ingyen. Enek fel is lázad a csapat, innen a mai epizód címe, megmondják a saját lakókocsijában sírdogáló Hoffmannak, hogy ezt a bányát be kell temetni a fenébe, és húzni a másikhoz. Oké, így lesz, HA jövő héten se lesz meg az 50 uncia. 

Tovább
komment

Barátok közt 8269-8270. rész

2017. február 16. 14:00 - Gillotte

Hanna eléggé kikészül a titkos házban átélt élményektől, szerinte ez a rossz újságíró ismérve. Hát igen, a Blikknél sem szívbajosak, mikor meghal valaki, és a rokonát kell arról faggatni, hogy hogy érzi magát. Peti aggódik, úgyhogy hallgat Zsófira, miszerint Hannának pszichológusra lenne szüksége, hogy feldolgozza a történteket. Hanna a Petivel való csókról is beszélne, hiszen hosszú idő óta ez volt a legjobb dolog, ami történt az életében. Annak rendje és módja szerint kapcsolatmegpecsételő-csók következik, hogy aztán a nem túl távoli jövőben újra szakítsanak. Milyen romantikus!

bk_februar6_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8267-8268. rész

2017. február 16. 13:00 - Gillotte

A góré Hannát választja tesztalanynak, vele töltené az éjszakát. Pezsgővel próbálja nyugtatni az ideges lányt, ugyanis Hanna bátorsága teljesen inába száll eddigre, nézni is rossz a vergődését. Hol van már a mondhatni nagyképű, ,,nekem ez a sztori kell!” és a ,,majd én megmutatom, hogy igazi újságíró vagyok!” lány. Nyugtatót kap a pezsgőjébe, de tereli a témát, nem akarja meginni, csak locsog össze-vissza, hogy időt nyerjen. Ideges lesz a ficsúr gyerek, épp rámászna, amikor Hanna szerencséjére ,,rendőrség, rendőrség!” felkiáltással betörik az ajtót, és lézerpöttyökkel kényszerítik térdelésre a kis suttyót. Mindenki boldog, Ádám átrohan Gigihez, hogy elmondja az örömhírt, még meg is öleli örömében. Gigi örül, bár sajnálja, hogy többet nem fog összejárni Ádámmal. Később Zsófi gratulál Ádámnak, amiért így felderítette az ügyet, de ettől még nem tudja visszafogadni (legalábbis egyelőre) úgyhogy ne bízza el magát. Hanna hazaér, Peti jól leszúrja, hiszen aggódott érte, s ettől Hanna úgy meghatódik, hogy rögtön heves csókba váltanak.

bk_februar3_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Barátok közt 8265-8266. rész

2017. február 16. 12:00 - Gillotte

Tóbiás megtalálja a Bartha-lak vécéjében a kis zacskó drogot amit Rudinak el kellett volna tüntetnie. Nem értem az embereket arrafelé, Irma is az étkezőbe rejtette, Rudi meg a fürdőszobába, ahol nyilván senki nem fogja megtalálni. Nincs ezeknek saját szobájuk?! Rudi nyugodt a drog és a tízmillió miatt is, amit valami maffiózóktól nyert, de akkor azért már ő is beszarik kicsit, mikor egy borítékban kap egy fényképet a focizó fiairól. Magyarán Rudikám virítsd a lóvét, különben a srácaidnak kampó.

bk_februar2_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Grimm 5x13 – Álarc

2017. február 16. 11:36 - Kapitánylány

„Ha egy embernek maszkot adsz, megmutatja neked igazi arcát.” – Oscar Wilde

Monroe csodálatos módon teljesen meggyógyult, amikor Nick kezében a bottal hozzáért a dúvadhoz. Mindenki teljesen le van döbbenve, nem csoda, hogy elrejtették a botot, nekik is óvatosnak kell lenniük, ki kell deríteniük, hogy működik a bot. Nick becsomagolja a fadarabot, visszateszi a bronzládába, megfogadják, hogy senkinek se szólnak a kincsről.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

A visszatérők 1x12-13 - We are grounders (évadzáró)

2017. február 15. 11:00 - Mani_feszt

Elérkeztünk az első évad kétrészes záró epizódjához, amelyben nagy kihívás elé került egyszerre mind a Bárka népsége, mind a radioaktív bolygóra leküldött fiatalság. Dzsaaha épp nagybeszédet tart a Bárka túlélőinek, miszerint 51 órájuk van elrendezni mindent, a gázszámlától a jógaóráig, ennyi idejük maradt hátra. Mihez kezdjen ez alatt a Bárka népe? Találja meg a lelki béjékét. Ja, köszike. Ülés vége, Muter balra el a rendelőbe, Kane nyugtalan, Dzsaaha pedig egy 97 éves scotch whisky-t óhajt. Ízlések és pofonok. Odalent a táborban készülnek a hajnali ostromra, az erdőben feszítik ki a csapdákat, miközben az egyik őr épp elpilled és lő egyet a puskával. Az enyhén menedzserbetegséggel küzdő Bé hálája jeléül leüvölti a fejét a francba, mindenkinek megtiltja, hogy fegyvert vigyen ki a táborból, még Octavia 1.8 TDI sem tudja megállítani. Szösszék valószínűleg halottak, és ő sem tudja megakadályozni, hogy a földiek egyesével levadásszák őket. Let’s get the party started!

1x12_1.JPG

Tovább
komment

Az Ember a Fellegvárban 2x05 – Fedezék

2017. február 15. 09:00 - Qedrák

Ki mással is kezdődhetne ez a rész, mint Tagomival, aki az arcának három milliméteres mimikájával jelzi, hogy egy kicsit aggódik, és az öltönyét is megigazgatja idegességében, mielőtt belép a csillagos-sávos lobogóval feldíszített házba. Mielőtt bekopogna, az asszony ajtót nyit, de a találkozás finoman szólva sem úgy sül el, ahogy arról a miniszter álmodozott. Micsiko ellenséges marad, a férjével annyit közöl, hogy van kaja a hűtőben, megyek dolgozni, szevasz. Persze nem így, hanem japánul, kissé udvariasabban. A leforrázott Tagomi magára marad a házban, de ha már így alakult, felfedezőútra indul, hogy miként is néz ki manapság a felesége laka. Mindenütt rend, tisztaság és fegyelem, igaz, amikor benyit a hűtőbe, onnan teljesen ismeretlen márkájú üvegek, dobozok és konzervek integetnek vissza neki. Vélhetően egyiket sem a császári Japánban gyártották. Amikor egy babapiskótát próbál megenni evőpálcikákkal, az például kifejezetten mulatságos jelenetre sikerül.

tagomi_babapiskota.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 8263-8264. rész

2017. február 14. 12:00 - Gillotte

Ádámnak gyorsan elmondja a titkos házban lévő csaj, hogy a góré akkor jön, mikor új lányok érkeznek, és amúgy itt van a lányok nevének a listája. Valamikor ma hozzák őket kisbusszal – mondja még gyorsan. Miután Ádám hazaér, a Zsaru zsebre vágja a cetlit, este rajtaütés – jósolja. Hanna is menni akar, mert újságíró, látnia kell a történteket a cikkéhez, hogy hiteles legyen. A Zsarut ez nem hatja meg, majd elmesélésből megtudja Hanna, mi történt, pont. A többiek is nyugtatják a lányt, de hasztalan, ugyanis megtalálja a padlón a Zsaru zsebéből kicsúszott cetlit az új lányok nevével. Nagyon rágerjed a dologra, neki már a világhírnév kell, nem a kerületi lap, nem fogja feladni, úgyhogy szépen beöltözik, és beszáll a lányok közé a buszba, akiket a házhoz szállítanak, még Zsófi sem tudja lebeszélni. Hogy hogy épült be oda sosem derül ki, ne is kérdezősködjünk, miért kéne megmagyarázni a nézőknek bármit is…

bk_februar1_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása