Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8257-8258. rész

2017. február 10. 14:00 - Gillotte

Alíz felajánlja, hogy Tóbiás és Kristóf menjenek el helyettük a wellnessbe, jót tenne a kapcsolatuknak. Tóbiás természetesen bizonytalankodik, mint mindig, de Zsófi biztatására elhívja barátját. Annak rendje és módja szerint, ezt is rendkívül körülményesen teszi: előadja Kristófnak, hogy ő lett a hónap dolgozója, így együtt élvezhetik a kétszemélyes egynapos wellnesst. Kristóf ugyan meglepődik, de belemegy a dologba, viszont két külön szobát szeretne. Tóbiás ,,legnagyobb bánatára” ez nem lehetséges, egy szobában kell tölteniük az éjszakát. A szobába felérve Tóbiásnak egyből feltűnik egy dísztárgy, egy fém kos, vagy mi a jó frász, alig tudja letenni, de Kristóf indítványozza, hogy menjenek táplálkozni, lehetőleg a szállodán kívül, hisz ez egy vegetáriánus szálloda, és a férfiembernek hús kell. Hatezer kalória elfogyasztása után Kristóf sós mogyorót enne a szobában elhelyezett hűtőből, ám Tóbiás szerint az már nem fér be a napi kalória-keretbe. Nehéz éjszaka elé nézünk így…

bk_januar27_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8259-8260. rész

2017. február 10. 12:00 - Gillotte

Krisztián segítségével Rudi megszabadul a gyökerektől, akik a pókeren nyert tízmilliót akarják viszontlátni. Krisztián nagyon pipás a barátjára, amiért bajt hozott rájuk, Alíz már fél egyedül otthon lenni, hátha rátör valaki. Annyira besokall, hogy felszólítja Rudit: oldja meg a tízmillió problémáját ma, vagy költözzön el, ahová akar.

bk_januar30_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Barátok közt 8255-8256. rész

2017. február 10. 12:00 - Gillotte

Máté nagyon izgatott, ugyanis Apanap lesz a suliban, amikor az apukák bemennek, és elmesélik, mivel foglalkoznak, és nyilván Attila munkája a legmenőbb ezzel a mondvacsinált magánnyomozósdival. Juli ezt nem tartja jó ötletnek, úgyhogy Peti felajánlja szolgálatait, de a kisfiú elutasítja, mondván, ,,nem te vagy az apukám”, s ezen érv sajnos kikezdhetetlen. Máté az udvaron fut össze Attilával és Szilviával, előadja kérését, amit Attila rendkívül lelkesen fogad, Szilvia már kevésbé, s négyszemközt meg is említi Attilának, hogy az ő fia sem hívta el az apját, nem véletlenül, akkor Máté miért tette. Szilvia inkább indítványozza, hogy Attila az ő fia, Bálintka Apanapjára menjen el, de Attila szerint ez még korai, de ettől még persze rendezhetnek közösen programot. Szilviának Mátéval is van lehetősége négyszemközt beszélni: felhívja rá a figyelmét, hogy Attila és Máté már nem egy család tagjai, úgyhogy Attila már nem az apukája. Ekkor jön Juli: ,,mit magyarázol te az én gyerekemnek?” MILF harc ON!

bk_januar26_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Originals 3x09 – Savior

2017. február 10. 11:00 - A_Rézi

Karácsonyi epizód következik...

Rebekah arról narrál, hogy milyen érzés, amikor leszúrják: leginkább hosszú, álmatlan alvás. De ez a tőr/karó más, most mindent érez: a hideget, a sötétséget, a kínzó éhséget és a gyötrelmes várakozást… Egy raktárban kezdünk. Egy csapat szerencsevadász egy nagyobbacska ládát emelt ki az öbölből, és a főnökük úgy dönt, hogy nyissák ki, és aztán próbáljanak meg még egy bőrt lehúzni megbízójukról, bizonyos Elijah Smith-ről. A semmiből előbukkanó Elijah viszont nem alkuszik, inkább kinyír mindenkit. A ládában természetesen Rebekah fekszik leszúrva, de nem sokáig – bátyja eltávolítja a karót, a magához térő Bex pedig csak annyit kérdez, hogy ugye nem hagyta ki a karácsonyt…

vlcsnap-2017-01-28-17h39m55s92.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x03 - A gépszörny

2017. február 10. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-02-10_8_29_47.png

Tökre lennék alaszkai aranyásó. Azon a környéken benzinkutas is lennék, és van is kútkezelői tapasztalatom, de most nem ez a lényeg. Aranyásónak lenni csuda jó egy dolog lehet. Nem csináltam, nem voltam még ott, bele se szagoltam még abba a szakmába, traktorba se ültem még soha a büdös életbe, de 23 epizódot láttam már ebből a műsorból, és azt mondom, hogy ez bakfitty. Hogy miért? Röviden a mai konfliktusokról és vérfagyasztó drámákról: Parkernek az a baja, hogy már egy hét alatt is hülyére kereste magát, így szívesen bányászna többet, de nem akarja, hogy Tony túl sok részesedést szedjen be tőle; Tony eközben szünetmentes nyomasztógéppé válik fia fölött, akire nem meri rábízni a kotrót, pedig hibátlanul üzemelteti; Hoffman két vasat tart a tűzbe, ami leginkább csak egy pislákoló teamécses, ami a tüzet illeti, ezért a tavaly jól bevált Monster Redet el kellene vinnie egyik helyről a másikra, de nem megy az olyan könnyen.

Tovább
Szólj hozzá!

Nyerjen Legion-ajándékokat a Hogyvolttól!

2017. február 09. 13:41 - sixx

Van pár, egészen pontosan három ajándékcsomagunk, amiket nagyon szeretnénk elosztogatni. Ilyenek:

legio_nyeremeny_hogyvolt.jpg

A tartalma egy pendrive, egy füzet, egy gyógyszeres doboz meg egy powerbank, azaz külső áramforrás gyakran lemerülő okosztelefokhoz. Nem adjuk csak úgy, egy kérdésre kell válaszolni hozzá:

Melyik sorozatot készíti még a Legion alkotója, Noah Hawley az FX csatornának?

a) Fargo
b) American Horror Story
c) The Americans

A helyesnek vélt válasz betűjelét a hogyvolt kukac gmail pont com címre kellene elküldeni február 15. déli 12 óráig, Legion subjecttel.. Sok sikert, és hajrá.

Szólj hozzá!

Grimm 5x12 (100. rész) – A Fekete-erdő kincse

2017. február 09. 13:20 - Kapitánylány

„A múlt csupán a bevezető.” – William Shakespeare: A ​vihar

Nick és Monroe az előző rész végén lezuhant, egy katakombába estek bele, a falak tele vannak emberi koponyákkal. Először ásni kezdenek, de nem sokra mennek vele, így inkább elkezdenek az ősök fejével gondolkozni. Szóval akkoriban mindenki babonás volt, féltek a holtaktól, talán valamelyik csontváz mögött lesz elrejtve a kincs!

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
18 komment

A visszatérők 1x11 - The calm

2017. február 08. 11:00 - Mani_feszt

Kerek erdő közepén, Szössz figyeli az erdőt, Bé csatlakozik hozzá. Két napja semmi mozgás nincs a földiek részéről, holott borítékolható a közelgő támadás. A bárkáról napok óta nincs hír, talán elfogyott a  levegőjük, és ennyi volt, senki nem fogja őket megmenteni. Az elsötétült Bárkán egyszercsak beindul a levegőztető rendszer, és a földön fetrengő Kane magához is tér a kettő résszel ezelőtt kezdődő kómából, amikor a szőke luvnya kicsapatta a mentőhajót, ezzel teljes sötétségre, és rendszerösszeomlásra késztetve az űrállomást. Amint összeszedte magát, elindul megkeresni társait a sötét, imitt-amott felvillanó fények között.

1x11_01.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Az Ember a Fellegvárban 2x04 – Eszkalálódás

2017. február 07. 13:00 - Qedrák

Visszaugrunk egy kicsit Tagomira, aki az irodájában meditál az általa lepecsételt papír felett, amellyel engedélyt adott arra, hogy a nem japán utasok sugárzóan boldogan vegyék igénybe a távolsági buszjáratokat. Mialatt a döntése felett mereng, előveszi a felesége bekeretezett, fekete-fehér fényképét, és váratlanul egy másik helyen találja magát. Napfényes idő van, és éppen egy házioltár előtt térdepel, amelyen vidáman füstölög egy rudacska. Zavartan áll fel, fogalma sincs hol lehet, mindenesetre odakint szépen virágoznak a cseresznyefák. Hirtelen meglátja, hogy egy kocsi áll be a ház elé, és nem más érkezik meg, mint a felesége. A miniszter megrendülten nézi Micsiko teljesen hétköznapi mozdulatait, ahogy leveszi a kabátját, és feléje fordul, ám mielőtt bármi történhetne, véget ér a varázs és hirtelen visszakerül a San Franciscó-i irodájába. A felesége elejtett fényképét visszateszi a helyére.

tagomi_oltar.jpg

Tovább
4 komment

Barátok közt 8253-8254. rész

2017. február 07. 12:00 - Gillotte

Zsófi új hajjal sokkol, Ádám hirtelen azt sem tudja, mit mondjon rá, úgyhogy inkább bevezeti Gigit Zsófi lakásába, hogy segítsen a nyomozásban. Gigi hirtelen rendkívül szimpatikus, igazi jó nő lett így Zsófi mellett. A festett szőke rendkívül ellenséges Gigivel és Ádámmal is, szerinte a rendőrségnek kéne ezzel foglalkoznia, amiben kivételesen igazat adok neki. Ennek ellenére Gigi felhasználja a régi kódját, amivel belép abba a felületbe, ahol a lányok árulják őbájaikat online. Gigi talál egy lányt, aki már akkor is benne volt a láncolatban, amikor ő is ott dolgozott. Felhívják hát a lányt, és Ádám előadja, hogy szeretné élvezni a lány szolgálatait. (Csak tudnám, miért kellett ehhez Gigi regisztrációja, hisz feltételezem, bárki megnézheti a kínálatot). Megindul a Skype, rövid bemutatkozás után Ádám átpasszolja Giginek a túlfélen lévő lányt, aki ijedtében lecsapja a laptop tetejét, így megszakad a vonal. A lány nem sokkal később újra telefonál, de nem hagyja szóhoz jutni Ádámot, csak egy pizzás dobozt tol a kamerához, és felteszi a költői kérdést: ,,szereted a pizzát?” majd kilép. A fiatalok megfejtik, hogy a lányok Carlo Papa pizzériájából rendelik a pizzát, így már csak azt kell megtudni, hogy ki rendelte a pizzát, és hova. Sima ügy, itt lenne az ideje bevonni a rendőrséget, de nyilván nem ez lesz, hiszen ez teljesen szembe menne a józan ésszel.

bk_januar25_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment
süti beállítások módosítása