Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sötét árvák (Orphan Black) 1X10 – Endless Forms Most Beautiful (Évadzáró)

2017. február 04. 10:00 - Bruti

Sarah miután megtudta, hogy egy fekete nő az anyja, és Helena ráadásul az ikertesója, nem volt túl boldog, de úgy döntött, hogy erről Helenának is tudnia kell. Leviszi a pincébe, ahol a tesó, egy oszlophoz kötve várja őket. Közben Mrs. S előkotor valami régi képet, amikor megjelenik Kira és közli, hogy valami rossz dolog fog történni. És így is lesz, mert mialatt beavatják Helenát a születése történetébe, megérkezik a rendőrség. Sarah-t letartóztatják, Helena meg kihasználja az alkalmat és megszökik.

vlcsnap-00001_7.jpg

Tovább
Címkék: orphan black
Szólj hozzá!

The Originals 3x08 – The Other Girl in New Orleans

2017. február 02. 15:00 - A_Rézi

Aurora a Szent Annába viszi Camit, aki még mindig kiütve fekszik a csomagtartóban – vagy mégsem? A bátor csaposlány kinyitja a szemét, és egy kerékkulccsal (?) fejbe vágja a túl közel hajoló Aurorát. Egy pont ide. Már menekülne is, de sajnos vámpírral van dolga, akinél emberként nem tud gyorsabb lenni: Aurora előtte terem, és a rossz indítás után beszélgetésre invitálja… Odabent egy csapat fickó edz – Marcel „várólistásai”. Aurora úgy döntött, átváltoztatja őket, mire Cami mártírkodni kezd, és kéri az ártatlanok elengedését, noha gőze sincs arról, hogy kicsoda a csaj, aki elrabolta. Aurora meglepődik (dúlt lelke mélyén talán be is sértődik) ezen, de aztán bemutatkozik és hogyvoltozza a dolgokat, különös tekintettel kettejük Klaushoz fűződő viszonyára. Cami tiltakozása ellenére a teremben levő összes pasit megitatja a vérével, majd megöli őket – így, amikor majd magukhoz térnek, a szöszi lesz az egyetlen vérforrás. Ha pedig Klausnak fontos a terapeutája, hát visszaadja neki Tristant.

vlcsnap-2017-01-28-12h49m35s40.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Barátok közt 8247-8248. rész

2017. február 02. 14:00 - Gillotte

Emíliát nagyon kínosan érinti, hogy az anyja hozta a drogot a házhoz, ő pedig mégis Petit meg Milánt hibáztatja, ráadásul utóbbi egy meg nem érdemelt pofont is kapott. Milán keményebb dió, úgyhogy Emília Petivel kezdi a bocsánatkérést, aki mivel nem haragtartó srác, nem csinál ügyet a dologból. A happy end azonban messze van, ugyanis Milán közben elszökik otthonról.

bk_januar20_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8245-8246. rész

2017. február 02. 12:00 - Gillotte

Kristóf próbálja a Bartha-lakban elrejteni a drogot, de nem sikerül, ugyanis Krisztián jön, úgyhogy gyorsan bedobja a fiókba, és mivel kivenni már nincs idő, lemegy a kisboltba. Bözsi újra visszamegy a szerért a kisboltba, bemegy a raktárba azzal, hogy akácmézet keres, ám sápadt arccal állapítja meg, hogy ,,volt méz, nincs méz”. Kristóf összerakja a dolgokat, be is avatja később Tóbiást, hogy tutira az öreglányé a cucc. Visszamennek a lakásba megkeresni a drogot, de addigra már rég Rudinál van, úgyhogy vallanak: Bözsi nénié a szer. Azt nem látjuk, amint a néne színt vall, csak azt, hogy Kristóf és Tóbiás borozgatás mellett nevetgélnek a történteken, és örülnek is neki, hogy ez az egész közelebb hozta őket egymáshoz, Bözsi pedig eközben Rudinak tálal ki a történtekről, aki megígéri, elintézi okosba.

bk_januar19_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Az Ember a Fellegvárban 2x03 – Utazók

2017. február 02. 11:00 - Qedrák

Oberúristen családi rezidenciájához vendég érkezik, de ezúttal sehol egy fekete autó, mert kerek kalapját aggódón szorongatva Adler doktor teszi tiszteletét. Hamar kiderül azonban, hogy akinek több a félnivalója, az Smith, akinek az arcára van írva, hogy a japán császár látogatását is szívesebben fogadta volna, mint az öreg dokiét. Adler rögtön a lényegre tér, itt az ideje, hogy Thomast örökre elaltassák, hiszen a betegsége káros a társadalomra, és orvosként eddig is csak azért tartotta a pofáját, mert a felesége, Alice, és Oberúristen neje jó barátok. A náci főtiszt vitatkozik egy sort Adlerrel, végig úgy viselkedik, mint egy kisfiú, akit cukorkalopáson értek, de az orvos döntése végleges: ha Smith nem nyomja be az injekciót a fiúba, akkor jelentenie kell a minisztériumnak a történteket.

oberuristen_adler.jpg

Tovább
6 komment

Grimm 5x11 – Kulcs-mozzanat

2017. február 02. 10:00 - Kapitánylány

„Egyetlen térkép sem jelöli, így van ez az igaz helyekkel.” – Moby-Dick

A csapat az 5 kulcs által kiadott térképrészletet veti össze a modern kori térképpel, az már meg van, hogy a Fekete-erdőről van szó, de a „kincs” pontos helye nincs meg. Mindenki tippelget, hamar a templomokra terelődik a szó, de csak egyen van kereszt, ami inkább x-nek minősül, a keresett hely pedig Wolfach közelében van. Hirtelen mindenki izgatott lesz, Monroe önként jelentkezik, hisz ő beszél németül, de mivel a Fekete Karom megfigyeli őket, ezért hamis papírokra lesz szükségük, Rosalee majd elintézi.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
17 komment

Lucifer 2x04 - Lady Parts

2017. február 01. 13:00 - Szencsike

Két drónröptetővel indulunk, a srácok gépe az erdőbe zuhant. A szétroncsolt eszköz mellett megtalálják az epizódunk hulláját is, egy szőke, vörös ruhás fiatal lányt. Doktor Linda, Lucifer önmaga megismerése helyett szókirakót játszik Mézivel egy mobilos játékon keresztül, ám mobilozni a kezelés alatt tilos. Jó, akkor zsonglőrködik a dísztárgyakkal, majd megdézsmálja a gumicukor készletet. Lucifer mindennel foglalkozik, csak magával nem, Dokinéninek világos, hogy terel, mert nem akar szembenézni valami kellemetlen dologgal. Azt szeretné, ha beszélne arról, hogy érzi magát mostanában. Ám Lucifer rájön valamire, a dolgokat el lehet terelni, ha nem akar velük foglalkozni! Doktor Linda ismét zseniális volt, de ő maga nem feltétlen így gondolta a mai ülésüket, Luci mindenesetre vidámabb mint valaha, kösz a segítséget, ismét!

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

A visszatérők 1x10 - I Am Become Death

2017. február 01. 11:00 - Mani_feszt

Az első évad vége felé hármas fokozatba kapcsolt a történet, Szössz áll a becsapódott romhalmaz közepén, és a táborból rögtönzött csapattal (Bé, Révön, Finn + pár fegyveres) keresnek maradványokat a becsapódó űrhajó maradványaival. Közben a diskurzus tárgya a múlt részben nyélbeütött félresiklott tárgyalás, amivel sikerült a földiek haragját magukra vonni. Szössz beletrappol egy adag üzemanyagba, Révön úgy kajabál rá, hogy csak semmi hirtelen mozdulat, ha nem akar grillcsirkévé válni, az instabil üzemanyag felrobbanásának következményeként. Feketedobozt nem találnak, így szomorúan elindulnak vissza a táborba.

1x10_01.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Taboo 1x04 - Gunpowder (18+)

2017. január 31. 13:00 - AaannnaaA

Ahogy várható volt, a Delaney házba katonák rontanak be, hogy böribe vigyék Lornát. Jamesnek még annyi ideje marad, hogy ráparancsol: bírja ki odabent, küldi a felmentő sereget és ő is „bent lesz vele”. A vörös kabátosok betrappolnak, és már rángatják is a nőt elfele. A dutyiban Mr. Coop várja kiadós zsarolással: vagy aláírja a papírokat, hogy átengedi a Nootka rá eső részét a királynak, vagy megerőszakolják itt helyben, a herceg megsebzéséért pedig lógni fog.

A nyomatékosság kedvéért derékig megszabadítja a nőt a ruháitól, aki bár borzasztóan meg van ijedve, mégis kitart. Coop erre elzavarja a segédjét és munkához lát, hogy az erőszakolást ő maga kezdje, ám ekkor berontanak a Kelet-indiai Társaság emberei – James nyilván őket szánta felmentő seregnek. Lorna nem sokkal később ruhástól, szabadon távozik. A böri előtt Brace várja; hősünk utasítása, hogy egészben haza kell kísérnie mostohaanyut.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ Taboo
20 komment

Sötét árvák (Orphan Black) 1X09 – Unconscious Selection

2017. január 31. 12:16 - Bruti

Azzal fejeztük be az előző epizódot, hogy Kirát elgázolta egy autó. De durván. Most a mentőben ülünk és rohanunk a kórház felé. Sarah természetesen kikészülve, mindenki feszülten vár, amíg az orvosok vizsgálják a gyereket. Alison is megérkezik, de nem mer hazamenni, így megkapja Fé kulcsait. Ekkor az orvosok valami furát tapasztalnak. Kijönnek és közlik Sarah-val, hogy gyakorlatilag semmi baja a kislánynak, ami azért egy ilyen baleset után, minimum csoda. Nem is hisszük, hogy nincs köze a klónokhoz…

vlcsnap-00001_6.jpg

Tovább
Címkék: orphan black
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása