Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X19 - CSÜTÖRTÖK, EDIT (4)

2017. december 08. 15:00 - Zsoofka

A Nagy Asszony ismét azon a kanapén ül, talán egy sértett pávához hasonlít leginkább. Mi történhetett?

1.png

Tovább
Címkék: terápia
1 komment

The Originals 4x05 – I Hear You Knocking

2017. december 08. 13:00 - A_Rézi

990-ben járunk, a kiskölyök Klaus az erdőt járja. Feketeszedret gyűjt, és a színét próbálgatja, amikor kiáltást hall a távolból. Közelebb siet, és halottakat talál, valamint egy fára felszegezett fickót, aki rimánkodva kér segítséget. Csakhogy jön Apu és megöli őt, aztán nyomja a szokásos lecseszést Klausnak amiatt, hogy könyörületet merészelt mutatni – az pedig a gyengék ismérve. Plusz, hogy Klaus milyen szánalmas, meg nyápic, és talán száműznie kellene, hogy ne legyen rossz hatással a tesóira… Ekkor felnőtt Klaus felriad a bóbiskolásból, és úgy tűnik, még ennyi év után is leveri a víz az Apuval kapcsolatos emlékektől. Felkerekedik, és megnézi Hope-ot, aki békésen alszik, a folyosón pedig kék fény kezd derengeni… De Hope korántsem alszik, ébren van, és retteg – ám ebből egyelőre Klaus semmit sem vesz észre.

vlcsnap-2017-12-03-15h27m02s468.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Viktória 1x06 - A királynő férje

2017. december 08. 11:00 - orsika29b

A nászágyban indul a rész, úgy tűnik jól sikerült az éccaka, az ifjú házasok reggelre se tudnak betelni egymással. A dadus nagy lendülettel bemasírozik megbeszélni valamit Viktóriával és azonnal távozik is tiszta vörösbe pirulva és sűrűn elnézést kérve. Alberték jót kuncognak, ilyen ez a megszokás ugye, meg az egymás melletti szobák a dadussal. Albi arcát elnézve, Lehzen nem sokáig lesz köztünk, a szomszéd szobában meg pláne nem. 

23825792_832368103599679_1884683802_o.png

Tovább
Címkék: 1.évad Viktória
2 komment

Oltári csajok 1x25 - Anyu mindenkit jól elővesz

2017. december 08. 10:00 - BBrigusz

Kedves Hajnal, kezdődik Márk csöpögős levele, amelyet a megcsalt kedvesének ír miközben az előző részekben látottakról flashbackel. Te tanítottad meg nekem mi az igazi szerelem, örökké szeretni foglak, nincs már szívem, azt neked adtam bla bla bla, teljesen olyan ez, mint egy Kasza Tibi sláger. Jani a kondis élményeiről mesél Hajninak és Enikőnek,a kik nagyokat kacarásznak, de ennek szerintem az üveg elfogyasztott borhoz több köze van, mint Jánosunkhoz. Karola főz, klasszik Hajni-siratás, itt mindig lesz neki helye, borozás, köszöntő.
1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Diane védelmében 1x04 - A továbbiakban tulajdonként értendő

2017. december 08. 09:00 - Alicia Bailey

Maia, a fintorok és a nyegleség koronázatlan királynője a liftben - hát hol máshol - olvasgatja a Jax bácsi gépéből kinyert ügyféllistát és bele-bele firkálgat. Buzgólkodásában egy nő zavarja meg, aki bizalmaskodva hozzá hajol, és valami párolóról zagyvál neki, aztán egy másik nő meg a cukorra izgul rá és azzal kapcsolatban ad neki tanácsot, de ahogyan én, úgy Maia sem érti, mi a fenét akarnak tőle. Zavarodottan botorkál ki a liftből, de nincs sok ideje gondolkodni, mert Lucca szól neki, hogy segítenie kell egy fontos ügyfélnél. Át kell néznie a meddőségi klinikák papírjait. Aztán Lucca is hadoválni kezd arról, hogy ne hagyja magát a lány, amitől az az érzésem támad, hogy Maia elcseszett rémálmában vagyunk épp.

tgf_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

STAR TREK: DISCOVERY 1X04 - The Butcher's Knife Cares Not for the Lamb's Cry

2017. december 07. 13:00 - nёmere

Reggel Tilly jelenik meg egy nagy csomagot cipelve, miközben Michael éppen az újonnan szintetizált egyenruhájában méretegi magát a tükörben, rang nélküli szolgálatának első napján. A csomag folyamatosan pittyeg, Michael-nek jött, van rá esély, hogy az elmúlt 30 év elmaradt Karácsonyi ajándékai VAGY Philippa végrendelete van benne. Utóbbi. Megijedve, hogy mit üzenhet, gyorsan az ágy alá teszi. Ha még nem lett volna elég nyomasztó a reggel, a liftben Saruval fut össze, aki úgy néz rá, mint Benke Laci bácsi a vegán fasírtra.  Ahogy már korábban szó volt róla, a kelpienek megérzik a veszélyt, és ebben a tarkójukon sorakozó veszélyérző idegcsápok segítenek. Amikor előző nap a rabokompot nézte távolodni, a csápjai szinte táncoltak, csak akkor ő sem értette, hogy miért. Most a helyére került minden. Michael közli, hogy kapitánytól kapott egy lehetőséget, és csak segíteni maradt itt, de Saru csápjai arról árulkodnak, hogy erről neki senki nem szólt, és nem is hisz a vulkáni embernek.

01.jpg

Tovább
1 komment

The Leftovers 3x04 - G'Day Melbourne

2017. december 07. 11:00 - Szencsike

Eljött a nagy nap, indulunk Melbournbe, a reptéri ellenőrzéskor se Nóri, se Kevin nem ússza meg a bonyodalmakat. Kevin nem regisztrálta magát előre az utazáshoz, így a hosszabb sorba kell állnia az ellenőrzéskor, Nóri pedig a fémkeresőnél akad fent, az órája volt a ludas. Egy másik utas azonban még a kapuig sem jut el, túlságosan pánikol egy vélt atomtámadás miatt, az őröknek kell elvezetniük. Kevin szerencsésen átjutott az ellenőrzésén, és alig pár méterrel van lemaradva Nóri mögött, aki mintha meg se látná a körülötte lévőket, olyan céltudatos. Kevin utánakiált, Nóri végre hajlandó őt észrevenni, biztos csempészik valamit, azért ilyen vele, mi? Aha, 20 ezer dolcsi van a testére ragasztva, Kevin köpni-nyelni nem tud. A mosdóban Nóri levetkőzik, a pénzt szigszalaggal ragasztotta magára, 10 ezernél többet nem lehet kivinni az USA-ból, nem akart lebukni a vámon. Kevin elhozta volna a felét, de ez az ötlet Nórinak az eszébe sem jutott. És ha már így nekivetkőztek a fiatalok, a mosdóban lenyomnak egy menetet.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása