Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x35 - Iliász

2017. október 14. 09:14 - sixx

Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten Survivorozunk, de, és ez itten a lényeg, lesznek vendégeink is, sőt, menten hat is, jelen állás szerint Iliász, Szandi, Klau, Barbi, Doktorjúdás és Feri. Szóval majd ott kérdezünk, és ha itt a kommentekben jönnek olyan dolgok, amikre mi nem gondoltunk, azokat is feltesszük szívesen, már ha idő engedi. SŐT, a játékosokkal készül egy közös nagyinterjú az Indexre, és ott is kérdezhetek, szóval tessen nyomatni a kínzó kérdéseket, ami elfér, felteszem. Ennyi volt a szolgálati közlemény, adjunk a melónak.

Bencus ünnepi kék ingben fogadja az utolsó törzsi tanácsra befutó, kiglancolt, megsminkelt, összetákolt, megfodrászolt versenyzőket, szevasztok, köszön, de a szigetlakók már nem jár ki, hiszen nem szigeten laknak már. #Sad. Az át- vagy inkább visszaváltozások egyébként meglehetősek a nők esetében, kivasalt hajak mindenütt, illetve Nórinak valami macskafül hajból, ami nekem olyan, mint Leia hercegnő kakaóscsigája, csak míg az ikonikus lett, ezen sírok. A smink egyébként Nórinak használ a leginkább, és Adrira fért volna rá, de nagyon, mert szegénynek olyan hamuszürke a bőre, mintha két napja lenne gyomorrontása.

Tovább
88 komment

The Leftovers 2x07 - A Most Powerful Adversary

2017. október 13. 11:00 - Szencsike

Nehezen indul a reggel Kevin számára, még mindig az ágyhoz van bilincselve és Patti hozza el a hírt, Nóri elment.  Rosszul kezdőik a reggel.... Patti előre megmondta, hogy Kevin nem mondja el, hogy egy halott nővel beszélget naphosszat, mert rossz vége lesz. Kevin persze nem hisz neki, kiabál Nóri után, hisz le kéne venni a bilincset, a kulcsot meg nem találja. Jön az álmos Jill, meglepődik ő is Nóri és Lily távozásán, de Kevin nem menne bele a részletekbe, inkább hozza szépen a drótvágót. Jill el, Patti meg arról sztorizik, hogy mennyire üresnek érezte az életét, miután a férje elhagyta. Jill visszajött, meghozta a vágót és egy levelet, tudni akarja, hogy mit művelt az apja, meg sincs lepődve, hogy Kevin ismét elcseszett valamit. A levelet is elolvassa, csak annyi, hogy Nóri elment Lilyvel és Maryvel, Kevin ne keresse. Ezt elbasztad, mindkét nőnek ez a véleménye, kemény nap vár Kevinre.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 3x34 - Ez itt a spicc

2017. október 13. 09:05 - sixx

 

Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy mittudomén miről, szerencsére Feri jön, hogy kész a kávé, lehet jönni, milyen csudavilág ez, hogy kávé is van??? Feri egyébként jól van, várja mán az elődöntőt, csak ne lenne neki az a sérülése, ami a tegnapiban is hátráltatta. Iliász az ébredés után arra döbben rá, hogy basszameg, az életem szerves része lett itt mindenki, köztük egy betyársereges rasszista fasz, és bazdmeg, doktorjúdásdoktorpanyik, és Szandi, aki akkor is Nutellát zabál, amikor Barbi felolvassa az utolsó löevelet, miszerint tessen készülni. Mi más lett vóna benne??? Szandi és Feri izgul, utóbbi szerint

Ez itt a spicc.

Tovább
Címkék: survivor
305 komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 9/2 - Demons of Deception / Paris, October 1916

2017. október 12. 11:00 - Gabba

Az eredeti sugárzásban ez volt a 2x16 epizód, Staten Islandben kezdünk, az egyik szupermarketben öreg Indy a Stargazer című pletykalapot nézegeti, és szóba elegyedik egy női vásárlóval, ki olvassa vajon ezt a sok szemetet?, merengenek. Tessék itt ez a cikk, mutatja a nő, a cím azt harsogja: Jane Fonda tagadja kapcsolatát Gorbachovval. Hangosan röhögök, mert mi van akkor, ha nem is a volt szovjet főtitkárról van szó, hanem a hasonló nevű, de sokkal finomabb vodkáról? Hát igen, van, amikor az élet sokkal érdekesebb dolgokat produkál, mint amikről az ilyenféle lapokban olvasni, mondja Indy. Ennek kapcsán belekezd egy új történetbe, amikor az első világháborúban szabadságot kapott és pár napra otthagyhatta a frontot. 

indiana09_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
52 komment

Pumpedék 2x09 - Pumped egyszer majd olyan okos lehet, mint Soma (18+)

2017. október 12. 09:00 - sixx

Pumpedhugi még nem vot a szálláson. Komolyan, Norbi, az egyik nyikhaj a kocsmából, az, amelyik a pólót is tépkedte magán, viszi, és Pumpedhugi még akkor sem sejt semmit, amikor Pumped a kocsmából széles és kaján mosollyal az arcán bocsátja útjára, és Norbi menet közben sarokkádról és aranyozott pinamosó edényről áradozik.

Ez amúgy egy hajléktalanszálló?

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
11 komment

Survivor 3x33 - Bence megszívatja a döntős Iliászt

2017. október 12. 06:33 - Hoppancs

Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény. Pedig még nem is sejtik, hogy „vendég” pontosan miért érkezett. A főhulla gyorsan félbe is szakítja a csirkével kapcsolatos filozofálást, majd robbantja a bombát: bezony, lepárbajoztam a népet a Holtak Szigetén, oszt' visszajöttem hozzátok elődöntőzni. Ja, és MINDENT tudok rólatok, ti gyalázatos, nutellarejtegető, egymást hátba machetéző banda. Barbi és Szandi már a szájában is érzi a tiramisu ízét, Iliász egy rutinos spanyol inkvizítor lelkesedésével szemléli a reakciókat. Na, erre nem számítottatok, muhaha!

bscap0000_4.jpg

bscap0001_2.jpg

Tovább
Címkék: survivor
206 komment

Ők nyertek Fear The Walking Dead-cuccokat UPDATE: mind az öt név benne!

2017. október 11. 15:15 - sixx

fear-the-walking-dead-episode-301-madison-dickens-3-935.jpg

A kérdésre a helyes megfejtés a kanál volt, perszehogy azzal akarta Troy szemét kivájni a családjáért igen meredek dolgokra is hajlandó egykori iskolai tanácsadó, Madison. Ők nyertek, gratula:

  • Márki Szabolcs
  • Szabó Ágnes
  • Valló Nella
  • Bolla Henriett
  • Gabor Dinya

A nyereményüket postán küldi majd az AMC.

Szólj hozzá!

Absentia / Elfeledve 1x03 - The Emily Show

2017. október 11. 13:00 - Scott Pilgrim

Emily-vel indítunk, aki próbál visszaemlékezni, de egyben retteg is attól, mi lesz, ha emlékezni fog mindenre – mondja a pszichológusnak. Közben Harlow-nál helyszínel Tommy. Megkéselték, az elkövető elvágta a megfigyelőkamera kábeleit. Megérkezik Nick is, és meggyőzi Tommy-t, hogy ne gyanúsítsa Emily-t. Elmondja, mit tud a belső emberről, aki Tommy szemtanújának a névváltását is intézte, ezzel sikerül meggyőznie. Nick elugrik Emily-hez megnyugtatni, hogy nem emelhetnek ellene vádat, főleg, ha talál mégegy gyanúsítottat, és ad neki kártyás mobilt is, hogy mostantól csak azon beszéljenek. Nick-nek lépnie kell, úgy volt, hogy ketten mennek Flynnért, de így csak Emily megy az uszodába, ahonnan gokartozni viszi majd. Emily érthető okokból parázik ettől. De hiába, tök jól szórakoznak. Viszont Nick közben talál valamit, látja az egyik nyomozót 8kor távozni, az adatbázisban viszont 10kor adott le egy jelentést. Megkérdi valakitől, hogy lehet, kiderül, hogy megkérte őt, hogy adja le helyette. Crownnak hívják az ügynököt, beér, Nick pedig rögtön számon kéri. Azt mondja, egy csajjal volt találkozója. Nem úgy tűnik, hogy Nick elhiszi.

abs003.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 3x32 - Kaja van, pia van, már csak egy kiadós dugás hiányzik

2017. október 11. 08:55 - Chat Géza

kepernyofoto_2017-10-11_8_46_09_1.png

Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy ő felírta Szandi nevét, az nem árulás, mert nem hitte el, hogy van amulettje. És Szandra nem is tud mit kezdeni ezzel a kikezdhetetlen csubakka érveléssel. Hölgyeim és uraim, ennek itt semmi értelme. De persze emberkedjen a Ferenccel az, akinek két anyja van. Mert amíg Szandi csak annyit tett le az élet mahagóni fából készült asztalára, hogy lefogyasztatotta (nem lefagyasztotta) Győzike lányát, Evelint, aki még a régi  szép időkben a Zoli báttya által beleharapott restis hamburgert is úgy zabálta, mintha az apja zebramintás köntösének épsége függne tőle, addig Feri szarrá kommandózta magát és biztos már megevett reggelire egy-két ombrét. Másnap jön a levél, hogy a Feleségek luxuskivitelben mintájára, Csősz Apám Beájulna Bogi török milliárdosfeleség mintájára, rendezzenek fogadást, és rittyentsenek egy három fogásos ünnepi menüt. Ehhez el is mehetnek a piacra. Már, ha túlélik a tuk-tukkal való taxizást, amit Feri kamumajrét színlelve pofáz végig.

Tovább
Címkék: survivor
220 komment
süti beállítások módosítása