Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8509-8510. rész

2017. augusztus 19. 10:00 - Gillotte

A Herr nem árulja el Áginak, hogy hol van Liza, helyette játékosra veszi a figurát, és feladványokon keresztül juthat el Ági a lányához. Na, ez izgi lesz! Bosszú ez a javából, a Herr továbbra sem tudja úgy látni, hogy Liza ártatlan a kiss Herr megölése ügyében, és Ági elég szemét volt mikor a Herr bénultan ült a tolószékében. A Herr kiköti az egyetlen szabályt: Ági senkinek, még Attilának sem mondhatja el, hogy mi van Lizával, különben a lánynak kampó. A Herr el, Ági később hívja Lizát, a hívásra természetesen a férj válaszol, de azért megengedi Lizának, hogy kétségbeesve kérje az anyját, hogy segítsen neki. Ági Ruditól kéri el Flash, a hekker gyerek számát, mert folyton cserélgeti a srác, kéne az új szám, mert egy telefont kéne megtalálni. Milyen kár, hogy közben a Herr kidobja a sim kártyát egy kukába, a telefont pedig széttapossa. Korábban kell felkelned Ági, ha túl akarsz járni a volt férjed eszén…

bk_julius31_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8507-8508. rész

2017. augusztus 18. 10:00 - Gillotte

Ági ugyebár üzente Tóbiással a Herrnek, hogy visszaköltözött a villába, úgyhogy csőre töltött fegyverrel vár, ám a Herr nem érkezik, így Ági utasítására Tóbiás átmegy a Herrhez valami ürüggyel a lejárt müzliről amit véletlenül vitt a Herrnek reggelire, ugye nem fosatta meg? Szerencsére nem, a Herr elmondja, hogy sötétedés után indul, de hogy hova, ahhoz semmi köze Tóbiásnak, de ettől még mint egy jó gazda a dzsinnt, felszabadítja Tóbiást mindenfajta további kötelezettség alól. Ági nem bírja megvárni, hogy a Herr elmenjen, ha leszállt az éj, ő maga lopakodik be hozzá, és a Herr őszinte meglepetésére fegyvert fog rá. Viszont a Herr megint előrébb jár Áginál, előhúzza a zsebéből a telefonját, amin élő kapcsolásban mutatja meg Áginak, ahogy Liza egy székhez kötözve beragasztott szájjal küszködik. Hú…ez kemény lesz!

bk_julius28_3_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Twin Peaks 3x08 - Van tüzed?

2017. augusztus 17. 17:00 - Rodnay Gan

Mr. C-vel és Ray Monroe-val kezdjük a nyolcadik részt, a realitás és az épelméjűség határain még éppen belül, becsüljük meg jól, mert nem lesz ez így mindig! Abban a kocsiban ülnek, amit Murphy diritől kaptak „ajándékba”, Mr. C pedig kiszúrja, hogy három nyomkövető is van az autón, majd ezeket szépen ki is iktatja. Feszülten beszélgetnek egy sort arról, hogy nyilvánvalóan nem fogják őket csak úgy futni hagyni, a koordinátákról, amiket Mr. C akar, és hogy ezek vajon mennyi zsetont is érnének meg neki. Ez utóbbit persze már Ray kérdi, meg úgy mellékesen azt is, hogy amúgy hol is van Darya? Cé persze bolond lenne elárulni neki, hogy hát őt már a második részben kifingatta, hanem bekamuzza, hogy vár rájuk ott, ahová mennek. Tényleg, az hol is van? – akadékoskodik tovább Ray, de Mr. C nem árulja el neki, csak azt mondja, hogy azt tudom, hogy te a Farmra szeretnél menni. Remélem, nem az RTL Klubos reality sorozatra gondol, mert már csak kábé az hiányozna ebből a kavalkádból!

tp801.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
21 komment

Barátok közt 8505-8506. rész

2017. augusztus 17. 10:00 - Gillotte

Rudi a Lucának szánt virágok felével tér haza, mert Luca nem bírta az egészet, és Alíz pont abba a vázába tenné őket, amiben Rudi Félix festményét tartja. Vagyis tartotta, ugyanis rá kell jöjjön az izompacsirta, hogy Félix rájárt a vázára, és eltulajdonította a festményt - ,,hogy a medve igyon rád vizet, te rohadt szemét!” – mondja Rudi az elmés szidalmat, hiszen figyelni kell a 12-es karikára. Rudi hát találkozót beszél meg Félixszel, akitől megtudja, hogy a kép már egy múzeumnál van. Rudi agya eldurran, hát nem az volt, hogy ,,közös biznisz, társak vagyunk”, és egyebek? Hát ezek szerint nem, ahogy Koppány vezér is mondja: ,,a becsület mindennél többet ér”.

bk_julius27_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Beszéljük ki a Trónok harcát élőben!

2017. augusztus 16. 15:22 - sixx

vlcsnap-00076_1.png

Bizony, ma este 8-tól SzabóZ kollégával tartunk egy félórás Facebook Live-kibeszélőt, aminek témája a 

a dialektika elve, mint külsődleges szervezőerő, illetve mint egyik megoldási lehetőség az ellentmondások feloldására.

lesz. Frászt az, a Trónok harca hetedik évadának első öt része, az lesz a téma, felfűzve ilyesmik köré:

  • Mennyi idő telik el egy jelenet között?
  • Tényleg legyőzhetetlenek a sárkányok?
  • Az évad, amiben senki sem hal meg váratlanul?
  • Mi lehet a végjáték?
  • Mennyire hiányzik a könyv a sorozat mögül?
  • Tényleg rosszabb úgy a sorozat, hogy Martinnak már nem sok köze van hozzá?

És társai, és persze beszélünk majd arról is, hogy miért pont ez az az évad, amit így sújt a turáni átok (kiszivárgások, spoilerek, bénázások). 

Szóval 8-kor, itt, ezen a linken leszünk, addig is lehet kérdezni itt, kommentekben illetve a Facebookon, és majd az adás alatt is tessék jönni okoskodni, mert azt szeretjük, komolyan.

3 komment

Barátok közt 8503-8504. rész

2017. augusztus 16. 10:00 - Gillotte

Milán várja Lucát a KisSzékben a leszervezett bandával, de Luca Alíz tanácsára ,,bosszul” és nem megy el. Bözsi szerint ez baromság, a srác megbánta, ezért szervez Lucának valamit, tessék elmenni. Mire Luca odaér, már besötétedik, és a banda is rég elment, de ennek ellenére nagyon romantikusnak tartja, hogy Milán odaszervezte nekik őket. Rudi szerint semmi akadálya az élőzenének, úgyhogy fogja a gitárt, Milán pedig énekel. Nagyon nyomják ezt a Rudi gitározik, Milán énekel témát, pár héten belül már másodszorra. Ennek a srácnak is egyengetni kell az X faktoros karrierjét, mint annak idején Alíz tesójának, vagy mi?

bk_julius26_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Hap and Leonard 2x05 - Pie a la Mojo

2017. augusztus 15. 17:00 - Szencsike

Álmodunk egyet, a gyerek Hap és Leo a karnevál területén kódorog és a meggyilkolt srácokról beszélgetnek. Azt már sejtik, hogy a karnevál területéről rabolták el a gyerekeket, tehát egy olyan valakit kell keresni, aki a karneválhoz tartozik. Megjelenik Chester bácsi is, ő próbálta elmondani a zsaruknak az infóit, de azok oda se figyeltek rá. Most a fiúkon van a sor, hogy kiderítsék, mi történt a gyerekekkel.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
Szólj hozzá!

Barátok közt 8501-8502. rész

2017. augusztus 15. 10:00 - Gillotte

Ádám meglátogatja Gigit a szanatóriumban, hát nem mondom, hogy nem furcsa látni a nőcit smink nélkül, tréninggatyában. Sokkal zavartabbnak tűnik, mint a bevonulása előtt, nem is hagyja Ádámnak, hogy többször menjen hozzá, szerinte egyedül kell kigyógyulnia a diliből, úgyhogy Ádifiú, hiába vagy magányos Te is, nincs rád igény. Mikor Ádám hazaér, Krisztián már várja, hogy ezennel nyíltan beszéljenek Alízék házasságáról, és hogy miért is akkora titok ez és felvázolja, hogy jó lenne, ha Tóbiás és Ádám közt nem pattanna ki olyan vita, ami miatt Ádám elkezdi terjeszteni ezt a házasság dolgot. Krisztián ezután Tóbiáshoz megy, és próbálja értésére adni, hogy ideje elásni a csatabárdot Ádámmal, mert szívás lesz a vége. Tóbiás erőt vesz magán, a béke megköttetik, egészen addig, míg Ádám fel nem hozzá, hogy csak Gigit sem fair hibáztatni, mert az idegei mondták fel a szolgálatot, de már gyógyul a szanatóriumban. Tóbiásnak ennél a pontnál borul el az agya, mi az, hogy te mocsadék látogatod azt a nőt?! Kezdődik hát minden elölről…

bk_julius25_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása