Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8439-8440. rész

2017. június 29. 12:00 - Gillotte

Eldurvulnak a dolgok, Gigi az erkélyen van, és azzal fenyegetőzik, hogy kiugrik Bencével, ha Ádám nem lesz a szerető férje és a gyerek apukája. Ádám mit tud csinálni, rámondja, persze, apa leszek és férj, csak ne ugorj ki a gyerekkel! Gigi hamar lenyugszik, Bencét lefektetik aludni, úgyhogy jöhet a romantika. Míg Gigi fürdővizet enged, Ádám gyorsan küld egy sms-t Zsófinak, hogy Bence rendben van. Kár, hogy Gigi meglátja, úgyhogy újra bezárja a szobaajtót, és ráparancsol Ádámra, hogy márpedig mi egy család leszünk, ha beledöglesz, akkor is! Zsófiék dörömbölnek az ajtón, Ádám a fotelbe löki a hisztérika Gigit, beengedi Zsófiékat, Zsófi kitépi Gigi kezéből a kulcsot, és aggódó anyaként berohan Bencéhez. Kár, hogy akkor nem aggódtál, mikor utazgatni kellett.

bk_junius12_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
7 komment

Időről időre 1x12 - Múlik az idő

2017. június 29. 11:00 - Scott Pilgrim

John reggeliben betoppan egy kocsmába. Közben látjuk a tévében, hogy megtalálták Brooke holttestét Griffiné után és nyomoznak. Danielle hozzáfér a város összes megfigyelőkamerájához és hamar bemérik a kocsmánál, ahova bement John. HGW hamar ott is terem, John menekülne, de hamar elfogják, megbilincselik és elviszik. HGW a jelenben hagyja Johnt, a kormány fogja gondját viselni egy cellában, míg HGW visszamegy a saját korába. Látszólag minden lezárult, már csak a könnyes búcsú marad hátra HGW és Jane között. Jane megjegyzi, hogy nem is randiztak. HGW mondja, hogy reggelik maradhat, Jane-nek mondjuk dolgoznia kell. De elhívja a múzeum megnyitóra, onnan meg majd lelépnek, reggel meg HGW visszamegy. Jane elmegy a fogadásra és izgul, mert a múzeum támogatói is ott lesznek a megnyitón és a fogadáson. Közben John megérkezik a helyre, ahonnan helikopterrel viszik majd a szupertitkos börtönébe. Csakhogy amikor magára hagyják az egyik őrrel, kiszabadítja magát és megöli őt, majd elintézi a helikoptervezetőt, felrúgja Danielle-t és megszökik. HGW elmegy a megnyitóra, találkoznak Jane-nel. A főtámogató szeretné megnézni megnyitó előtt még utoljára a kiállítást, Jane elmegy vele. HGW magára marad, odamegy hozzá egy szőke nő dumálni, amikor látja, hogy int neki Jane kollégája. Odamegy, érdeklődni kezd Johnról, mert bejön neki, majd elejti, hogy egy perce dumált vele, kérdezte, merre van Jane és útba igazította. HGW-ben látványosan meghűl a vér. Elrohan gyorsan, látja Jane-t, de ott terem John, aki elkapja Jane-t és hasba szúrja. Jane vérzik, HGW zokog. 

vlcsnap-2017-06-22-05h13m35s503.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8437-8438. rész

2017. június 29. 10:00 - Gillotte

Zsófi méhe összehúzódik annak tudatában, hogy egykori magzatát elrabolta a kiszámíthatatlan Gigi. Zsófi a rendőrséget hívná, ám Tóbiás megtalálja Gigi levelét, amiben azt írja Zsófinak, hogy a gyerek és a pasi is az övé, és ha szólni mer a rendőrségnek, Bencének baja eshet. Felhívják Ádámot, aki abban a hitben volt, hogy Bence Tóbiással van, úgyhogy most már ő is be van tojva, rohan a hotelbe, amit Gigivel megbeszéltek, hátha ott vannak. Ahogy Ádám reméli, Gigi már a hotelszobában van, ami nem olyan, mint a szokványos szobák, ugyanis az ágyat még egy ajtó választja el a közlekedőtől, úgyhogy amint Gigi rájön, hogy Ádámnak más tervei vannak, mint neki, bezárkózik a gyerekkel az ágyas szobába.

bk_junius9_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Twin Peaks 3x01 - Huszonöt év múlva (18+)

2017. június 29. 09:00 - Rodnay Gan

2014-ben a Showtime illetékesei fogták a fejszéjüket, és belevágták a legnagyobb fába, amit csak a környéken találhattak. Mert lehet azzal jönni, hogy huszonöt év rohadt hosszú idő, és ezalatt nem csak a sorozatgyártási és -fogyasztási szokások változtak meg drasztikusan, hanem itt kopogtat egy olyan új generáció, aminek a rengeteg flúgos alakkal benépesített, misztikus amerikai kisváros - valahol a kanadai határnál - már szinte semmit sem jelent, meg egyébként is, igazán csak az első évad volt zseniális, a második már nagyon köhögött, és amúgy is, mi a büdös fene volt az a jelenet a legvégén. Szóval lehet ilyeneket emlegetni, de az igazság az, hogy a Twin Peaks akkor is a legszentebb tehenek közül való, tízből tíz „Minden idők legjobb sorozata”-szavazáson az élbolyban végez, úgyhogy rendkívül rizikós dolog a folytatásban gondolkodni - már-már produkciós orosz rulett.

tp1.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks 18+
12 komment

Barátok közt 8435-8436. rész

2017. június 28. 12:00 - Gillotte

Bandi visszatér Keszthelyről, de egyből megbánja, mert szembesül vele, hogy másnap lesz a szembesítés a bíróságon. Miki az udvaron adja át az infót Nórának, hogy Bandi nem akarja elmondani az anyjának, hogy bírósági ügy van, Vilibá persze, hogy meghallja, úgyhogy be kell avatni, nyilván. A tárgyaláson az ügyvédek talárban nyomják, tiszta Harry Potter. A bírónőt Nyírő Bea játssza, ahogy tette ezt akkor is, amikor Zsófi és Tóbiás a gyereken pereskedtek. Szerencsétlen, úgy tűnik, hozzá tartozik az egész Mátyás király tér ügyes-bajos dolga.

bk_junius8_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8433-8434. rész

2017. június 28. 10:00 - Gillotte

Emília meglepve veszi tudomásul, hogy Félix Szegedre megy, és ott is alszik. Félix vinné, de Emíliának minőségi idő kell, nem eltöltött idő, úgyhogy ugrott a sorozatnézés, amit javasolt. Hát az tényleg minőségi, főleg, ha a Barátok köztet nézed… Kompenzálásképp Félix kirándulni vinné imádottját, de Emíliának ez nincs ínyére, nem szereti, ha egy férfi ajándékokkal teszi boldoggá. Jaj szegény, sajnállak, hogy ilyen sanyarú a sorsod! Mivel Félix már nézegetni is elkezd utakat, Emília jelzi neki, hogy ő úgy nem akar kirándulni menni, hogy az anyjának lóg a lakás árával, és Irma emiatt nem tud menni Kalkuttába. Félix veszi az adást, úgyhogy felajánlja Irmának, hogy kifizeti az utat, de az anyós kedvesen visszautasítja az ajánlatot, hisz az útról álmodozni legalább olyan jó, mint maga az utazás. 

bk_junius7_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 5/2 - Journey of Radiance / Peking, March 1910

2017. június 28. 09:00 - Gabba

Ezzel a poszttal végére érünk Indy gyerekkori kalandjainak (ennek apropójából állandó kommentelőimnek kis meglepetéssel készültem), hősünket a jövő héttől már sármos fiatalemberként látjuk majd viszont. A mai rész az eredeti sugárzásban a második évad 14. epizódja volt, Princetonban kezdünk hálaadás napi családi vacsorával. Az asztal körül a család apraja-nagyja, köztük a két dédunoka, Harry és Annie. A kisfiút anyukája áfonyaöntettel kínálja, szedjen a pulyka mellé, de Harry nem kér belőle, mert nem szereti. Igaz, hogy eddig még sose próbálta, de akkor sem. Öreg Indy természetesen ezt nem hagyja szó nélkül, nyitottnak kell lenni minden újdonságra, figyelmezteti a kiscsávót, és úgy dönt, elmond egy ideillő történetet. Long time ago in a faraway land, kezdi a példabeszédet, én meg egyből vigyorogni kezdek ezen a Csillagok háborúja-féle nyitómondaton. Hej, szépséges Tatooine, ha újra ott lehetnék, hutt társaim körében!

indiana05_2_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
28 komment

Barátok közt 8431-8432. rész

2017. június 27. 12:00 - Gillotte

Novákék ledermednek Piros láttán, de Stella nyilvánvalóan nagyon örül az anyjának, így a kislány kérésére Novákék Pirost is meghívják a vacsorára, amire egyébként hármasban készültek. Megtudjuk, hogy Piros szerzett munkát és pasit is, úgyhogy teljes az élet. Mivel a börtön előtt villamosvezető volt, most takaríthatja a villamosokat. Stella nagyon lelkes, hogy látja az anyját, sőt, a villamosok is nagyon érdeklik, úgyhogy Piros megígéri neki, hogy megpróbálja elintézni, hogy villamost vezethessen. Novákék egymás közt temetik Stellát, tuti elveszi tőlük Piros – aggódnak jogosan.

bk_junius6_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Snatch 1x05 - The Smelt Down

2017. június 27. 11:00 - Scott Pilgrim

A szokásos módon 15 évvel korábban indulunk, az összevert Vic a vallatószobából hívja Lily-t és kéri, hogy adjon le „füstjelet”, üzenje meg az összes utcai bandának, hogy egy zsarunál rengeteg arany van, aki kapja, marja, nem érdekli. Bob Fink a neve, mondja Lily-nek, közben pedig látjuk, ahogy Bob éppen megtalálja ezzel párhuzamosan az aranyat. Folytatjuk a jelenben, Albert és Charlie megkapja a tisztára mosott pénzt a new yorki balhéból Chloe-tól, majd Al kifizeti az adósságát Patsy-nek. Elmennek a virágboltba, látják, hogy szét van verve, rohannak a titokszobába, és látják, hogy az aranynak lába kélt. Kiakadnak, majd ott terem Lily és kérdőre vonja Alt, hogy mikor akarta mégis beavatni őt. Al beavatja, az anyja mesél Bob látogatásáról, és hogy valószínűleg ő volt, de az aranyat nem találta meg. Al kérdi, hogy hol van, az anyja mondta, hogy leadta John atyának, Al örül és elindul visszaszerezni. Lotti közben felveti Billy-nek, hogy lépjenek le a gyémántokkal, az arany úgyis ott van Albertéknek és kezdjenek új életet valahol máshol. Billy-nek nem tetszik az ötlet, összeveszik Lottival és kidobja. Billy elviszi a gyémántokat Albertnek, Charlie bevallja, hogy jó eséllyel miatta van az egész, meg a címeres papucsa miatt. Al visszaviszi a gyémántokat Saulnak, Saul rögtön adni akar még egy hasonló melót, de nincs ideje befejezni, Al lelép. Charlie-val elmennek Chloe-hoz, aki szerzett potenciális vevőt az aranyra egy sejk révén, aki ajándékot szeretne az új feleségének. Oxfordra járt és előkelő brit kell a feladatra, úgyhogy Charlie fog menni tárgyalni.

vlcsnap-2017-06-24-04h00m21s093.png

Tovább
Címkék: blöff snatch
1 komment
süti beállítások módosítása