Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x20 - Viking utazás

2017. június 09. 13:00 - Chat Géza

Szerbusztok, drága hogyvótosok! Lassan, de biztosan véget ér erre az évre, a január 13, mondom, JANUÁR 13 (DZSÍZÖSZ!!!!!) óta tartó arnayba mártott kéjutazás Hoffmanékkal, Prakerékkel és Tonyékkal. Az aranylövés majd jövő héten jön, addig még nem fagy be Alaszka földje, tehát lehet bányászni...

kepernyofoto_2017-06-09_12_04_11.png

Kezdjük Tonyékkal. Mondjuk akármelyik brigáddal kezdhetnénk, mert lényegében sehol se történt semmi olyan, hogy egy jó hogyvoltos cliffhangert lehessen vele durrantani. Szóval Tony, aki egész szezonban szívta a harci brét, most végre leutaztathatná a folyón a kettes számú kotrójának legfőbb elemét. Mondjuk már így is tökre jeges a folyó, annyira, hogy a hajó konkrétan a kikötő menti sekély vízbe belefagyott, de mindegy. Hajókapitánya sincs, nettó 10 percig, aztán pont beugrik egy faszi, egy régi cimbi, aki elhajtotta a besárgult bajsza alatt érthetetlen akcentussal beszélő Tonyt, hogy túristaszezonban nem tud kiállni a műszakból. De már nincsenek túristák, ugye, ő meg pont ráér. Hát másnap útra is kelnek. Majdnem zátonyra futnak, és végül úgy is lesz, csak nem katasztrófaként, hanem tudatos tervezésként könyvelik el, hogy éjszakára megpihenjenek, és hajnalban frissen, kipihenten indulhassanak megint útra. Csak azt kell eldönteni, hogy melyik büdös szájú férfi aludjon hol. Másnap, 18 órával az indulás után minden gond nélkül megérkeznek. ENNYIKE.

Tovább
Szólj hozzá!

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 4/2 - Travels with Father / Greece 1910

2017. június 09. 11:00 - Gabba

Moszkvában kezdünk, a Kijevi pályaudvaron indulásra készen áll a gyorsvonat, Jones senior még elugrik egy gyors biztonsági pisilésre (Sicherheitsbrunsen, ahogy  a művelt orosz mondja), Indy idegesen toporog a peronon, mert már itt jön a palacsintás ember a fütyülőjével. Végre előkerül a fater, nem érti az izgalmat, hisz’ van még idő, ám ebben a pillanatban a vonat mozgásba lendül, apa és fia épp hogy csak fel tud ugrani. Miss Seymour továbbra is elég szarul van, ezért Anna szerint jó lenne Odesszában megállni pár napra, de a prof siet, mert időre Athénba kell érnie, és már így is késésben vannak Indy miatt, aki ugye a múltkor elszökött az orosz pusztába. Ujjé, tehát ismét van kit hibáztatni, ez úgy látszik, alapvonás a profnál. Indy természetesen jól megsértődik és az ablakon kibámulva morog maga elé: Utállak.

indiana04_2_01.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
39 komment

Snatch 1x03 - Going In Heavy

2017. június 09. 09:00 - Scott Pilgrim

Ismét 15 évvel korábbról indítunk, Bob éppen a hullákat veszi szemügyre az akció után. Elkezd kitüntetésekről dumálni, amikor a kollégái vázolják, hogy le fogják nyúlni a cuccot, Bob nélkül, éppen lelőnék, amikor egy még élő sebesült rabló leszedi mindkettőjüket. Leszedné Bobot is, de pont kifogy a tára és elszelel. Ugrunk a jelenbe, a srácok megkapják a képüzenetet a gyémántokról Lottitól. Kitalálják, hogy megpróbálják rábeszélni Lottit, bentről segítsen nekik visszarabolni. Saul közben felhívja Vic-et, jelezni, hogy eléggé kellenek neki a gyémántjai, és a börtönprivilégiumai, amiket Saul biztosított, mostantól megvonva. Lotti csak akkor egyezik bele, ha egyenlő arányban kap az aranyból, mint a srácok és partnerek lesznek, nehezen, de Al belemegy. Bob közben a posh családok címereit futja át és megtalálja Charlie rabláshoz használt mamuszán látott logót köztük, ami a Cavendish családi címer, kinyomtatja az összes Cavendish nevét, majd a főnöke érdeklődik nála az ügyet illetően. Megfenyegeti, hogy ha megtudja, hogy a háta mögött nyomozott, akkor szétrúgja a seggét. Bob elmegy Cavendish-ékhez, ahol monogrammos mamuszt keres, az inas feltratja, de végül kíszúr egy képet Charlie-ról a falon, amin pont az a mamusz van rajta. Lotti befotózza Sonny páncélszobáját, még a széf kódját is sikerül lekapnia, további szerepe, hogy lefoglalja Sonny-t. Bob felbérel egy Henry nevű verőembert. Charlie hívást kap az inastól, hogy egy rendőr a mamuszáról érdeklődött, amitől leesik neki, hogy szarban van, de eltitkolja a többiel elől a dolgot.

vlcsnap-2017-06-08-03h07m57s343.png

Tovább
Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

Grimm 5x21 – A vég kezdete 2/2 (évadzáró)

2017. június 08. 13:00 - Kapitánylány

„Az akaraterő mindenek felett…” - Friedrich Nietzsche

Nick és Hank vonul be a saját őrsükre, ahol a Grimm rögtön kiszúrja Renard-ot. Csak kicsit gondolkozik, majd bevonul a százados irodájába, ahol közli Meisner halálhírét, egy gyáva ölte meg. Renard nem akarja a holtak számát növelni, de Nick nem hagyja annyiban, bezárja az ajtót, majd rátámad a századosra. A kibontakozó, bútort ripityára törő verekedést a többiek akarják félbeszakítani, de megállítja őket a bezárt ajtó. Az átváltozott Renard végül kihajítja Nick-et az ablakon, majd utasítja az embereit, hogy csukják le. A cellánál gyors kupaktanácsot tartanak, Hank és Wu menjen a megbeszélt gyülekező helyre, nem kell, hogy ők is belekeveredjenek.

12.jpg

Tovább
Címkék: grimm
18 komment

Fekete Vitorlák 4x06 - A spanyol invázió

2017. június 07. 11:00 - Pácsó Ármándó

Az Underhill-birtokon vagyunk, ahol (a még mindig) Ruth és Silver jelenlétében rabszolgákat szabadítanak ki bilincseikből. Hamarosan meghozzák a sebesült Billyt, hogy elcseréljék a rabszolga-kalóz szövetség megerősítése fejében. Azoknak a rabszolgáknak a foglya lesz, akiknek a rokonait más birtokokon bántalmazzák. A feltételek szerint kínozhatják az izmos kalózt, de nem ölhetik meg. A néger szolgálónak az lesz a dolga, hogy rábeszélje a hezitálókat és Július seregét a szövetségre.

01.jpg

Tovább
28 komment

Rólunk szól (This Is Us) 1X14 – I Call Marriage

2017. június 07. 09:00 - Bruti

A múltban kezdünk, mégpedig Jack és Rebecca esküvőjén járunk. Legjobb barátjuk Manuel mond szívhez szóló beszédet, miközben belepillanthatunk a pár meglehetősen boldog pillanataiba. Majd ugrunk egy nagyot az időben és Pearsonék vacsorázni mennek a barátaikkal, mikor Miguellel és Shelly bejelenti, hogy elválnak. Jack teljesen lefagy és nem tudja elképzelni, hogy unhatja meg egymást két ember. De hát nem mindenki olyan, mint ő.

vlcsnap-00001_12.jpg

Tovább
Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Fear The Walking Dead 3x02 - Állj, vagy lelő a mamám!

2017. június 06. 11:00 - sixx

vlcsnap-00001_17.png

Helikopter zúgása szaggatja szét az éj csendjét, Travisék ülnek benne csendesen, és mennek bele a hajnalba, egészen addig, míg valami nyikhaj lentről el nem kezd lőni a helikopterre, mert vagy megijedt tőle, vagy rosszat akart neki, és ugye azt mindenki tudja, hogy ha lőnek egy sorozatban egy helikopterre, akkor abban valakinek baja lesz. Mire kiszámolhatnám, hogy kit fog golyó érni (a pénzem fele a szőke pilótacsajon, a másik fele az eleve szarul levő Lucianán van), megvan a halottlottó legújabb nyertese, de a nevét csak az ugrás után írom le.

Tovább
5 komment

Fear The Walking Dead 3x01 - Apád, anyád idejöjjön! (18+)

2017. június 06. 09:00 - sixx

vlcsnap-00002_16.png

Ott hagytuk abba az előző kanyart, hogy

  • Nick, a mexikói csaja és a táborból menekült bagázs egy határátkelőnél keveredett lövöldözésbe terepszínű egyenruhás nyikhajokkal,
  • ahová PONT megérkezett a szentháromság, azaz Madison, Travis és Alicia.
  • Ofeliát a Deadwood Charlie Utterja rabolta el egy kicsit,
  • Strand meg ott pocol a hotelben (ahol egyébként a forgatásra érkező sajtómunkásokat is elszállásolták, és valójában tök zombimentes övezet).

Ehhez képest azzal nyitunk, hogy a felségjelzés nélküli egyenruhás népek egy mezőn, tankcsapdák vagy miafaszomok és emberi maradványok között hurcolják a szent család három tagját egy betonkerítéssel körbevett támaszpontra, aminek kerítésére a "Katonai létesítmény - belépni tilos" táblát szegezték ki, nem mintha a zombik tudnának olvasni, ugye. Madisonék nem akarnak menni, de viszik őket, odabent meg Travist menten elválasztják a két nőtől, ha tippelnem kellene, Madison és Alicia gyerekszülő tenyészállat lesz, Travis meg rabszolga, de lehet túl sok Handmaid's Tale-t néztem mostanában. A támaszpont meglepően rendezett, zombiknak nyoma sincs, mondjuk katonáknak sem nagyon. (Kulisszatitok: a mexikói Baja Studios épületeit látjuk, ahol pl. a Titanicot is forgatták.)

Tovább
5 komment

Pumpedék 1x13 - Pumped farka nem gombás

2017. június 06. 07:00 - sixx

vlcsnap-00001_16.png 

A múlt heti, félbehagyott disznóvágást folytatjuk, immáron a zabálással, aminek több, kevésbé lényeges, inkább szórakoztató eleme is van, ott van pl. a Domán vs. Pumpedhugi szappanopera következő fejezete. Domán, a kappanhangú gyökér szeretné megtöcskölni Pumpedhugit, aki viszont ezt nem szeretné, vagy, ahogy azt a Büszkeség és balítéletben Collins tiszteletes megjegyezte akkor, amikor térden állva, az ujjai közt egy nagyon-nagyon kis virággal megkérte Lizzie kezét, aki persze nemet mondott, mert Mr. Darcyba volt már akkor is hótt szerelmes, szóval Collins Lizzie első, de határozott elutasítására aszonta, hogy

Arra merek következtetni, hogy ez egy amolyan női praktika és visszautasításával csak érzelmeim hevét próbálja növelni.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
2 komment

Időről időre 1x09 - Rám fogsz találni

2017. június 05. 09:00 - Scott Pilgrim

HGW az erdőben tér magához remegő kezekkel, rátámadnak a vadak, de extraerős lett és lazán lepofoz mindenkit, mint Bud Spencer, majd Hudson leállítja a vadakat, és mondja neki, hogy tartson velük, ők tudnak segíteni. Moreau kiadja Montgomery-nek, hogy kapja el és ölje meg a vadakat, Dr. Hollandet viszont élve kapja el. Délután jönnek a kormány emberei. Johnt és Jane-t pedig fogva tartja. Elárulja, hogy a lánya révén mindent tud mostanra, kivéve Jane-t, akiről említés sincs. Viszont kiderül John szerepe a tervben: a szervezete ellenáll mindenféle fertőzésnek és betegségnek, ha pedig látni fogják a kormány emberei az eredményeket, akkor John a kormány tulajdonává válik. Magára hagyja őket egy orvossal, aki kísérleteket akar elvégezni Jane-en, de ő elkap egy fecskendőt és nyakon szúrja vele a dokit, elveszi a kulcsát, odadobja Johnnak, majd dulakodás után leüti a dokit és John is sikeresen kiszabadul. Elindulnak megkeresni a radart. Phyllis megkérdi Moreau-t, hogy mit akar kezdeni Dr. Hollanddel, Moreau szerint végzetes hibát követett el, majd elküldi Phyllis-t Jane-hez vérvizsgálatért. Phyllis kezd rájönni, hogy Moreau nem százas. Közben Montgomery-éket félreinformálják Jane-ék, túszul ejtve a radarnál figyelő embert. Miután ráveszik, hogy téves koordinátákat mondjon, John végül leüti és elmegy, Jane meg széttöri a radar képernyőjét.

vlcsnap-2017-05-31-21h26m57s217.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása