Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8409-8410. rész

2017. június 04. 12:00 - Gillotte

Bözsi parancsára Vili bepálinkázik Krisztiánnal, hátha alkohol hatására elszólja magát a fiú arról, hogy házasodnak Alízzal. Krisztiánnak egy picit sem árt meg a pia, Vilibá ellenben teljesen eláztatja magát. Másnap irgalmatlan fejfájással ébred, és még Bözsitól is kap fájó fejére, mert semmire nem emlékszik az estéből, így a mission was not completed.

bk_majus19_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8407-8408. rész

2017. június 04. 08:43 - Gillotte

Gizi átadja az infót Kertészéknek, miszerint Alízéknak nincs pénze nagy lagzit csapni, úgyhogy így négyen kitalálják, hogy majd ők szerveznek a fiataloknak egy világra szóló lakodalmat. Persze előtte nem lenne baj, ha megeredne Alízék nyelve, és ők mondanák el, hogy helyzet van. Mivel Bözsinek nem sikerül kihúzni Alízból semmit, a megoldás Bözsi szerint az, hogy Vili és Krisztián iszogassanak egy kicsit. Benyomott Vili bácsi, de jó lesz a következő rész!

bk_majus18_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8405-8406. rész

2017. június 02. 14:00 - Gillotte

Alíz ecseteli Krisztiánnak az esküvővel kapcsolatos terveit: csipke menyasszonyi ruha, unikornisok, és hintóval begördülés a szocreál polgármesteri hivatal elé. A vőlegény próbálja visszarántani a földre: ez rohadt drága mulatság lenne, most akkor lakást akarunk venni, vagy világraszóló lakodalmat tartani? Alíz belátja, hogy kell a pénz a lakásra, elpanaszolja hát Gizinek, mert ő már úgyis tud az esküvőről. Gizi sajnálkozik, majd hívásra rohan Bözsihez, aki úgy örül annak, hogy kihallgatta amint Krisztián és Alíz a titkos házasságról beszélnek, hogy rögvest pezsgőzni akar Novákékkal.

bk_majus17_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x19 - Kotró vagy mosóüzem

2017. június 02. 13:00 - Chat Géza

Ez itten a kérdés. Már csak négy hét van hátra a szezonból. Tél tábornok már az arannyal teli befőttes üvegekkel felpolcolt spájzban van, de még lehet bányászni. Hát ezek az emberek bányásznak is. Még jól megnyomják a végét.

kepernyofoto_2017-06-01_22_05_13.png

Tony eldöntötte, hogy megmérkőzteti a kotrót és a mosót. Nagy ki-ki harc lesz, aminek pusztán annyi értelme van, hogy kiderüljön végre, az old school vagy a new school a jobb. Monica viszi a modern mosóüzemet, Kevin meg a kotrót irányítja. Két nap áll rendelkezésükre, aki több profitot termel, az nyer. Persze igazából Tony nyer, amikor a kocsmában elmondhatja az őt hülyének néző embereknek, hogy bezzeg ő megmondta, nem azért vett két kotrót, mert egy félnótás barom. Lehet sejteni a konklúziót. Tony mindig is azt hangoztatta, hogy a kotró sokkal költséghatékonyabb, mert kevesebb munkaerőt igényel, és nem zabál annyi üzemanyagot. És ez most a gyakorlatban is megmutatkozik. Kevinnek ugyan 3-4 órára le kellett állnia, mert a kotróról lerohadt valami alkatrészt, Monica meg csak logisztikai szünetet tartott, hogy megmondja az egyik markolós legénynek, hogy a mocsarat nem, a száraz földet kell csak belapátolnia. Így az jött ki, hogy a kotrócirka 10 unciával kevesebbet termelt, mint a modern mosó, de, és most jön a lényeg, a költségeket kifizetve a kotró több tiszta profitot termelt. Erre szokás azt mondani, hogy ennyikeh.

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8403-8404. rész

2017. június 02. 12:00 - Gillotte

Ismeretlen okból Alíz és Krisztián megbeszélik, hogy még egy kicsit titokban tartják azt, hogy eljegyezték egymást. Gizi számára végül világos lesz, hogy Alíz Krisztiánhoz megy hozzá, nem Kristófhoz, úgyhogy ez megoldódott. Csupa lényegtelen semmiség, de valamivel nekem is ki kell töltenem az olvasási időt… Alíz és Krisztián az udvaron tárgyalják meg, hogy de kár, hogy titkolóznak (de akkor minek?) de Bözsi meghallja, és csendben örül a fejleményeknek.

bk_majus16_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Snatch 1x02 - Badda Bling

2017. június 02. 11:00 - Scott Pilgrim

Tizenöt évvel ezelőtt indítunk újfent. Az első részben látottak előzményeit látjuk, Vic rablás után az embereivel osztják a szajrét, amikor rájuk tőrnek a rendőrök, kiderül, hogy Bob nevű tettestársuk beépült közéjük, lelőnek mindenkit, Vic-nek sikerül csak egyedül elmenekülnie. Ugrunk a jelenbe, és mivel két szállító autó is jött egyszerre, felmerül, hogy mi van, ha nem Castillo pénzét lopták el, mert ő nem aranyrögökben tartja valószínűleg a pénzét, hanem egy másikat, főleg, hogy a szajré is nagyobb mint amiről az info szólt. Na de kinek a szajréját lopták vajon el? Amíg kiderítik, addig egy titkos szobába helyezik el a rögöket, úgy döntenek. Vic látja a videót a börtönben a rablásról. Látja a videót a rablásról Bob is, aki azóta is nyomozó, bár nem túl megbecsült, nyomozni akar az ügyön, de a felettese elhajtja. Megismerkedünk egy Saul Gold nevű fickóval, meg kegyetlen jobbkezével, Windrush-sal, Vic telefonon tőle érdeklődik a rablásról. Az is kiderül, hogy az első részben látott órás lány neki dolgozik. A srácokat közben hívja Lotti, hogy kéne a része. Találkoznak vele, és közlik, hogy végül mégse rabolták ki Castillot, mondja, hogy tud róla, viszont látta a videót a rablásról, és tud róla, hogy egy másik autót viszont igen. Szóval továbbra is kéri a részét, de a másik szajréból. Közben Al hívást kap az apjától, meló van, Saul Gold a megbízó. Kiderül, hogy Bob összejátszik Castilloval, infókért cserébe segít neki, érdeklődik az aranyrablásról. Charlie közben otthon megtudja az inasuktól, hogy eltűnt az óra, amit ellopott, az inast gyanúsította az apja, és ezért kirúgta.
vlcsnap-2017-05-31-23h02m52s560.png

Tovább
Címkék: blöff snatch
1 komment

Időről időre 1x08 - Ha elvesznél

2017. június 02. 09:00 - Scott Pilgrim

HGW téblábol a szigeten, ahova érkezett. Egy épületet talál, amin azt írja, hogy Védelmi Minisztérium. Majd megjelenik két fegyveres lovon, lőni kezdenek rá, és egy hálóval elfogják. Végül megérkezik egy fickó autóval, dühösen odamegy és leüti HGW-t. Jane a sziget egy másik részén tér közben magához tele sebekkel és kétségbeesetten HGW-t keresi. HGW-t közben éppen vallatja a morcos ember, hogy ki küldte és mit keres ott, de mielőtt megkínozná, megérkezik a morcos ember felettese, aki már kedvesebb, leállítja a morcos embert, és bemutatkozik: Dr. Edward Moreau. Elcsevegnek, HGW Wellsley-ként mutatkozik be, miután kiderül, hogy tudós, Dr. Moreau azonnal izgatott lesz, beszél róla, hogy egy új utópiát teremt éppen, elereszti, körbevezeti. HGW-nek feltűnik a már korábban látott logó, ami a saját magának írt levélen volt. Az Utópia-projekt látszólag egy csendes kis hippi kommuna. Jane az erdőben téblábol közben, majd rátámad egy fura hobószerű figura, de ott terem John, és megöli a hörgő fickót. Brooke Johnt is odaküldte, mint kiderül, és már két kísérleti alanya is rá támadt. Jane megfejti, hogy a múltban vannak, és valószínűleg itt fogja Brooke apja felhasználni Johnt a kísérletéhez, azért küldte vissza őt is. John és Jane kénytelen összefogni. Közben Dr. Moreau felfedi, hogy génsebészettel foglalkoznak, és kiválogatták hozzá a legideálisabb kutatókat. Egy Dr. Holland nevű fickó jelenik meg, akitől megtudjuk, hogy az élőlények mozgását érzékelő radar meghibásodott nemrég, HGW felajánlja, hogy megjavítja. HGW elmegy Dr. Hollanddel, közben Dr. Moreau és a morcos ember pusmogásából kiderül, hogy két nap múlva jönnek a kormány emberei vizsgálni a projektet, addig meg kell találni az elszökött vadakat és megölni, nehogy megvonják a támogatást.

vlcsnap-2017-05-30-19h28m45s424.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 8401-8402. rész

2017. június 01. 14:00 - Gillotte

Miki segít elhozni Nórának a bíróságról pár doboznyi iratot, ami segíthet Bandi ügyében, és összefutnak a Bandi által megsebesített srác ügyvédjével, csak Nóra ugyebár nem tudja, hogy ez az ürge is ügyvéd. A fickó mint mindig, most is nagy mellénnyel udvarol Nórának, és a névjegykártyáját is odaadja. Nóra persze felháborodik már annak a lehetőségén is, hogy akár találkozhatnának is, de később csak felhívja az egyelőre név nélkül működő ismeretlen férfit, akit arrogánsnak tart, de azért bejön neki. Találkoznak is, Nórának látszólag bejön a fickó (egyébként a hangja tényleg kifejezetten megnyerő) és azt játsszák, hogy kitalálják egymás foglalkozását. A férfi titkárnőnek tippeli Nórát, míg Nóra brókernek a férfit. Oh, ha tudnák, hogy ugyanaz a mesterségük!

bk_majus15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Grimm 5x21 – A vég kezdete 2/1

2017. június 01. 13:00 - Kapitánylány

„Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni.” - Emiliano Zapata

A farkaslakban is a kampány eseményeit nézik, Monroe nem tudja elképzelni, hogy tehette ezt Adalind Nick-kel, és vajon mit érezhet most a férfi. A bázison közben Meisner elmondja, hogy a Fekete Karomnak azért kellenek a Grimmek, mert azok megfegyelmeznék az ellenszegülő keveréklényeket. A Karom módszeresen építkezik, megszereznek pár nagyhatalmi pozíciót, majd a saját embereiket építik be szépen lassan, alulról fölfelé. Eve is betoppan, kiszedett Zuri-ból egy nevet, még pedig Bonaparte nevét, vagyis ő a szervezet feje (az egyik alapítója). Hank telefonja csörren meg, a házához hívják őket.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
2 komment

Barátok közt 8399-8400. rész

2017. június 01. 12:00 - Gillotte

Zsófi izgatott, mert hamarosan megnyithatja a galériáját az ismert Timler Gyula képeivel, de meglepetésére a művész ezúttal a hiper-minimalizmus stílusjegyeit követve mini-képeket küld, ami egy fél falat nem fog kitölteni a galériában. Ádám javasolja, hogy ő esetleg lefényképezhetné a festményeket, és nagyban ki lehetne rakni a kis képek mellé. Zsófi olyan ideges, hogy elrohan, de nem baj, helyette ott van Gigi, aki keverheti a szart, és elhinti Ádámnak, hogy milyen fura, hogy Zsófinak eszébe sem jutott még Ádám képeit kiállítani, hanem inkább rohangál össze-vissza képekért. Igaz, hogy azok festmények, de Ádámnak is vannak kiállításra érdemes képei – mondja Gigi, és célt ér, ugyanis innentől Ádifiú hirtelen úgy gondolja, hogy érdemesek a képei egy kiállításra.

bk_majus12_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása