Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 7x17 - A legjobb fogás

2017. május 19. 13:00 - Chat Géza

Nem, nem lett hirtelen horgász magazin a milliomos alaszkai aranyásók életéről szóló dokureality, csak így utal a cím Hoffman eddigi legeredményesebb heti mérlegére.És amíg neki jó, addig mások általában szívnak, ez a forgatókönyv, de nézzük, hogy most is így van-e.

Tony, ahogy Zsófika mondta a Való VIlág 6-ban, több tüzet tart egy rakáson. Egyrészt azon mesterkedik, hogy a szekunder kotrót is leutaztassa a másik mellé. Ez csak a szezon végére lesz meg. Aztán ott van Kevin felügyelete alatt üzemelő kotró, ami szünetmentesen okádja kifelé, Tony családi trezorjába az aranyat. Egy másik fia egy másik területen túrja a földet. Most meg lányának kell bizonyítania, hogy egyedül is el tud irányítani egy egész aranyásó flottát. Szinte minden jól megy, amikor egys zer csak elkezd füstölni valami. Na, most mi legyen. Ha bajban Tony egyből színre lép, hogy őt aztán nem érdekli a kifogás, csak termelődjön serényen az az arany. Valami ékszíj szerű fityula kezdett el túlhevülni és füstölni. A megoldásért nem kellett a NASA-ba rohanni, csak nagyobb átmérőjű tengelyen kellett átvezetni, így a fordulatszám csökkent, de a sebesség megmaradt. A probléma elhárult, és mint kiderült, sikerült is cirka 70 unciát bányásznia Monicának, ami egész szép teljesítmény.

Tovább
komment

Időről időre 1x06 - Körbezárva

2017. május 19. 11:00 - Scott Pilgrim

HGW betegen fekszik, Jane ápolja, Vanessa meg beviszi neki az Utópia aktáját. 1980 szerepel rajta, meg John adatai, viszont ő nem járt abban az évben, kivéve persze, ha majd visszamegy a jövőben. Vanessa megállapítja, hogy valaki már tudhat róla a jelenben, mert neki gyanús az apja segédjének halála. Lemennek Johnhoz megkérdezni, hogy mit tud róla. HGW lemegy, John láncokban, vitáznak egy jót arról, hogy mennyire eltér a világnézetük, végül HGW felvillantja neki a papírt John nevével és adataival. John elmondja, hogy pár napja találkozott valakivel egészen véletlenül pont, aki tud az időgépről és kell neki. HGW szeretné megtudni, hogy ki volt az, de John csak akkor hajlandó elmondani, ha kiszabadul. Patthelyzet alakul ki. Ugrunk Brooke laborjába, ahol kiderül, hogy több sokszoros erejű kopasz kigyúrt csávót is csinál, most, hogy az első kísérlet sikerrel járt. Griffin megérkezik, Broke pedig nyaggatja, hogy egy házban van minden, most kell cselekedniük, mert még John és HGW összerakja a képet róla. HGW közben bevallja Vanessa-nak, hogy az apja ölt az aktákért. Viszont Jane talál az aktán szereplő nevek közt valakit, aki még él, egy nővért. Elmennek hát felkeresni, az ápolójával találkoznak, elmondja, hogy eléggé meszes már a néni, néha össze-vissza beszél, bemennek hozzá, és kiderül, hogy Chad anyja az, akit korábban már láthattunk, hoppá! Közben viszont az ápoló hívja Brooke-ot, és elmondja neki a helyzetet, Brooke kér tőle valamit, duplahoppá!

vlcsnap-2017-05-16-03h11m28s512.png

Tovább
komment

Exek az édenben 1x18 - Amikor visszanyalt az almondos fagyi

2017. május 19. 08:07 - Dzsudibí

Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy felkavaró üzenetet hagy maga után. Na lássuk.

1_6.png

Tovább
Címkék: exek az édeben
komment

Grimm 5x19 – Rendőrbe bújt farkas

2017. május 18. 15:00 - Kapitánylány

„Semmi sem annyira fájdalmas az emberi gondolkodás számára, mint a mélyreható, hirtelen változás.” – Frankenstein

Wu kórházba került a fejsérülése miatt, Nick és Hank érkezik látogatóba, kíváncsiak, hogy a szakállas csonttördelő miért őt vette célba. Wu nem emlékszik mi történt vele, miért sérült meg a feje. A fiúk hagyják is pihenni, kint a folyosón megbeszélik, hogy valami nem stimmel az őrmesterrel, figyelni kellene rá. Közben látjuk, hogy más is kíváncsi Wu-ra, le is jelenti valakinek, hogy a kórházban van.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 3/1 – The Perils of Cupid / Vienna, November 1908

2017. május 18. 11:00 - Gabba

Az eredeti sugárzás szerinti 2x09-es epizód félig-meddig hazai vizekre vezet, itt leszünk a szomszédban, Bécsben, szerelmi szálat gombolyítva. Öreg Indyvel nyitunk, aki egy Saten Island-i pszichiáterhez, Carol Schultzhoz érkezik időpontra. Az előzményekről annyit tudunk meg, hogy Indy felmászott egy fára egy ott rekedt macska után, de alig ért a közelébe, a jószág leugrott és elfutott, ő viszont egyedül nem tudott lemászni a magasból. A gyerekei ebből azt szűrték le, hogy már nem mindig tud önállóan intézkedni és idősotthonba akarják utalni. A dokihoz most azért jött, hogy vizsgálja meg és adjon igazolást, hogy semmi baj nincs az agyával. A doki nekilát feltenni a szokásos kérdéseket, volt-e elmebetegség a családban?, nem, válaszolja az öreg. Részt vett-e korábban pszichológiai analízisen?, nem, hacsak a Sigmund Freuddal való beszélgetésem nem számít annak,  mondja Indy. A doki ettől enyhén szólva paff lesz, ott volt még Carl Jung és Alfred Adler is, teszi hozzá az öreg könnyedén, majd úgy dönt, elmeséli az egész történetet, ami az 1. Nemzetközi Pszichoanalitikus Konferencia idején zajlott Bécsben, ahová apját is meghívták vendégnek.

indiana03_1_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Exek az édenben 1x17 - Amikor Milán már majdnem meghúzta Bernit

2017. május 18. 08:09 - Dzsudibí

Ma reggel Barbikától kong a villa, Csabi vekeng azon, hogy most egy kicsit meg van baszva a játéka így, hogy bármerre néz, csak foglalt bulák vannak látómezejében. Hirtelen valamilyen időcsapdába kerülünk, Tomi és Norbi beszélgetnek Diáról és Zsuzsiról, azt hittem ezen már túl vagyunk vagy két hete. Tomi bocsánatot kér a viselkedéséért, NYILVÁN őszintén, hiszen a végjáték szele őt is megcsapta, és ennek hatására minden korábbi gyökérségét megbánta. Norbi Tomi előtt megbocsátást színlel, csak a pálmás poszteres szoba magányában vallja meg nekünk, hogy Tomi hazudott neki, ami az ő értékrendje szerint súlyosabb bűnnek számít, mintha a halott öccse életére esküdözött volna, hogy aztán megszegje. 

1_5.png

Tovább
Címkék: exek az édeben
komment

Fekete Vitorlák 4x04 - Veszélyes választások

2017. május 17. 11:00 - Pácsó Ármándó

Sűrű rész lesz ez, vágjunk a közepébe. Az egyik ültetvényen rabszolganőket korbácsolnak, de nem véreset karmoló kilencfarkú macskával, hanem égő venyigével, mert tüzesek arra a népek. Az intéző fennhangon szónokol az egybegyűlteknek, mikor futár érkezik a hírrel, Nassau elesett. Ez nem úgy kell érteni, hogy a város sétált a tengerparton és megbotlott a lába egy véres kagylóban és páfff!, hanem úgy, hogy elfoglalták a kalózok. Na, nézzük mi ebből az igazság?!

01.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 8397-8398. rész

2017. május 16. 11:00 - Gillotte

Bandi jó nagy szarban van, Peti és Ottó ugyanis a rajtakapás okán rájön a turpisságra, hogy Renátával átverték őket azzal, hogy drágábban adták a külföldieknek a piát. Renáta ráadásul Bandira fogja az egészet, de Peti – nagyon helyesen – Bandinak hisz, úgyhogy kivágja Renátát a fenébe. Ennek ellenére Bandi sem ússza meg könnyen, mert tény, hogy csak azért kérte vissza magát a KisSzékbe, hogy Renátának segítsen, úgyhogy fel is út, le is út, kiscsávó.

bk_majus11_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása