Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8225-8226. rész

2017. január 15. 10:00 - Gillotte

Vili balfaszkodik egy sort a kocsiban talált drog láttán, de Bözsi magánál van, úgyhogy utasítja Kertészt, hogy vigye be a rendőrségre. Az öreg épp indulna, mikor hívja egy érdeklődő a kocsival kapcsolatban, mindenáron látni akarja a kocsit, nagyon erősködik, de Vili csak leteszi, hisz dolga van. Egyúttal gyanús is neki, biztos köze van a hívónak a kábítószerhez – állapítja meg. Elindulna a kocsijával a rendőrségre, de az ajtót felfeszítve találja. Na, biztos a drog kell valakinek. Most már Bözsi is bekullant, mert akinek drog kell, az biztos nem hagyja veszni. Hát akkor mi legyen? Újabb telefonhívás az előző részben szereplő kopasz vevőjelölttől: ,,tegye a zacskót a kocsiba, papa, mert egy kollégám megy érte délután”. Ne packázz a maffiával, Vilmos!

bk_januar5_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Sötét árvák (Orphan Black) 1X07 – Parts Developed in an Unusual Manner

2017. január 14. 20:34 - Bruti

Ma Sarah és Cosima beszélgetésével indítunk. Azon agyalnak, hogy mennyire bízhatnak meg Paulban, aki ugye már elég sokat tud róluk, viszont még mindig a Olivier nevű főnökének jelent. Mivel nem jutnak dűlőre, átkapcsolunk az emlegetett Paulra, aki éppen reporton van, de nem valami bensőséges a kapcsolatuk a főnökkel. Vissza a két csajra, Sarah úgy dönt, hogy kideríti feldobta-e Paul, mert egyelőre más veszély úgyse fenyegeti őket. Ebben viszont téved, mert ugrunk Helenára, akit még mindig ápol az ismeretlen fickó, akit ő csak Tomasnak hív. Úgy néz ki, hogy fel fog épülni, és akkor a csajok megint nem lesznek biztonságban.

vlcsnap-00001_4.jpg

Tovább
Címkék: orphan black
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 5x11 - The Last Chimera (Az utolsó kiméra)

2017. január 13. 15:00 - Smiley93

Az előző rész katasztrofális végkifejlete után (Rémdokik által kreált kimérákból álló Sztrádasrác-falka versus Scottfalka szétesése) hasonlóan az évadkezdéshez, ismét egy Lydia jelenetsor következik. A Visszhangos házban egy agykurkász doki arról faggatja, hogy vajh Theo miért ölte meg a tulajdon húgát. Hogy ezt kiderítse, Menőcsajnak gondolatban a vízben gázolva kell megközelítenie az ominózus erdei hidat, majd a csaj vízihullája ragadja meg, amiből levágja, hogy Sztrádasrácnak a tesó szíve kellett. Azaz ezt a szervet ültették bele a Dokik, így lett ő az Őskiméra, már csak azt kéne kideríteni, miért pont a kisfiú Theóra esett a Szakik választása, miközben a tökéletes gonoszt próbáltak megalkotni barkácsműhelyükben. Eközben látogatók érkeznek a Visszhangos házba, méghozzá Sztrádasrác és kis csapata mínusz Hayden, Menőcsajért jöttek. Főcím.

1.jpg

Tovább
1 komment

Barátok közt 8223-8224. rész

2017. január 13. 14:00 - Gillotte

Ádifiú ügyesen átmásolja a széfben talált pendriveról a cuccot a laptopjára úgy, hogy Gigi ne vegye észre. Siker,  rohan is Hannához amint tud, hogy megnézzék, mi van a pendriveon. Csak adás-vételi szerződéseket találnak, amin sem vevőként, sem eladóként nem szerepel ismerős név, de Ádámot nem érdekli, vinné az infókat a Zsarunak. Hanna lebeszéli, hisz már olyan közel járnak, nyomozhatnának ők. Ó, látom magam előtt, amint a kis Hanna gyerekkorában megoldotta az eltűnt tej esetét, s a nyomok a macska bajszán lógó fehér csepp alapján arra következtettek, hogy a tehén visszakérte, ami az övé, de felnőttként tán egy picit kockázatosabb a dolog… Mindenesetre Ádám belemegy az előre látható hülyeségbe, és azt mondja a Zsarunak, hogy semmit nem talált a széfben.

bk_januar4_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8221-8222. rész

2017. január 13. 11:00 - Gillotte

Rudiék elindulnak a túrára. Megvan a fedősztori: Krisztián és Alíz egy pár, az első gyereküket várják, de ha a rendőr rákérdezne, nem tudják, hogy fiú-e, vagy lány. Rudi pedig nem más, mint a meleg haver, aki tud vezetni. Egy idő után megállnak kávézni egy benzinkútnál, s észreveszik, hogy Cuki kutya veszettük kaparja a lakókocsi fürdőjének ajtaját. Kinyitják hát, és meglátják benne Milánt és Lucát. Krisztián rendesen lebarmolja Lucát, hisz nagy baj lehetett volna ebből, ha csak a határon derül ki, hogy ott vannak. Ráadásul Bözsi mama nyilván otthon aggódik. A baj csőstül jön, lerobbannak, és még egy rendőr is megtalálja őket. Faggatódzik, hogy hova a túra, meg amúgy is, átnézné a kocsit. Verejtékcseppek jelennek meg hőseink homlokán.

bk_januar3_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8219-8220. rész

2017. január 13. 10:00 - Gillotte

Szép, nappalt és éjjelt váltó képsorokkal indítjuk az új évet. Na meg egy új főcímmel, aminek kapcsán több kérdés eszembe jut, de az egyik az, hogy vajon Hannát és Petit miért Emíliáéknál helyezték el a főcímben. Narrálással kezdünk, most éppen a Herr intéz egy levelet a fiának, mialatt képsorokat látunk a szereplőkről, miközben a Herr, orrában csővel fekszik egy feltételezhetően kórházi ágyon. A Herr elmondja Robi fiának, hogy mindig ő volt számára legfontosabb, még annak ellenére is, hogy ellenségként tekintett Robi az apjára, holott számos közös dolog volt bennük (itt Mikit mutatják, utalván arra, hogy benne és a Herrben is sok közös dolog van). Sosem tetszett a Herrnek amikor látta, hogy Robi rossz irányba megy, de belátta, nem irányíthatja örökké (itt Rudi épp pakol a csempészakcióra – hát igen, őt nem figyelmezteti senki, hogy baromságot csinál) de reménykedett, hogy van esély, hogy javuljon a kapcsolatuk (itt mutatják amint Attila új  tányérokat visz Julinak). A Herr azzal zárja a szóbeli levelet, hogy elengedi Robit, búcsúzik tőle. Lehet, hogy fent (vagy lent?) beszéltek egymással, és a Herrt ,,visszaküldték”? Visszatérünk, jön a doki, és elmondja Áginak, hogy a Herrt mesterséges kómában tartják addig, míg nem csökken a nyomás az agyában. Egyelőre bármi lehet, akár teljes felépülés is.

bk_januar2_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x01 - Csoda a hegyen

2017. január 13. 09:00 - Chat Géza

Semmi visszaemlékezés, semmi "Ez vót eddig", egyből azzal indul az évad, hogy megsíratjuk és eltemetjük Parker Schnabel nagyapját. Közben ugyan megy a körbekapcsolás, hogy mi megy Hoffmanék és Tonyék portáján, de maradjunk a jól bevált módszernél, nézzük, hogy Parker mit izzadt össze ebben a nettó 40 perc játékidőben.

Egyelőre Hainnesben veri rojtosra a búbánat. Kavicsokat dobál a vízba, lógatja az órrát, sír a tesójával, meg ilyenek. Az én figyelmemet mondjuk teljesen elvonják a csudálatos drónfelvételek, amik miatt kedvem lenne Alaszkába benzinkutasként dolgozni. A gyászról meg még az is leveszi a vízkeresztet, hogy kiderül, azért nem telt olyan szarul a tél, mivel Parkernek sikerült felszednie egy ausztrál csajt, aki jelen is van a szezont beröffentő megbeszélésen. Itt prezentálja a fiú azt a szerényen is csak tökéletesnek nevezett mosót, amit maga tervezett. Na, hogy a régi területen, a tavalyi csapat felével, de egy tök új aranymosó szerkezettel mennyit akar keresni? 3000 unciát, pont annyit, mint tavaly. A jómunkásemberek sokkot kaptak. Nem ehhez vannak hozzászokva. Na nem mintha büdös lenne nekik a munka és derogálna lehajolni a milliókért, de azt hitték, hogy rendes pénzt fognak keresni. Parker elmagyarázza a matekot: ha 3000 unciánál többet termelnek ki, akkor több sápot kell fizetniük Tonynak, azaz ha több aranyat mosnak ki a földből, akkor kevesebb (vagy arányaiban nem sokkal több) pénzt vihetnek haza. Mondjuk, ha 5000 unciát, azaz cirka 6 millió dollárnyi aranyat ásnának ki, akkor abból 1,5 millió Tonynál landolna. Megéri? Nem. Erről ennyit. 

Tovább
Szólj hozzá!

Extra Sherlock – hogyvolt: Many Happy Returns

2017. január 12. 14:00 - PuffCinq

many1.jpg

Oké, az a helyzet, hogy a Special hogyvoltjával elcsúsztam, de már készül, utána pedig jön a 4. évad is. Addig is nosztalgiázzunk egy kicsit. A BBC még 2013 karácsonyán mutatott be egy hétperces, mini Sherlock epizódot, amely a várva várt 3. évadot vezette föl. Ennek a hét percnek a hogyvoltja következik most. De előtte, egyedül álló módon, lássuk magát az epizódot!

Hogyvolt a tovább mögött!

Tovább
Címkék: sherlock
10 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 3x04 - The Self-Fulfilling Prophecy

2017. január 12. 12:30 - Gabba

Valami pincében vagy barlangfélében kezdünk, de nemcsak a nézőknek nincs fogalma arról, mi ez a hely, hanem hőseinknek sem: Eve, Ezekiel és Jake úgy néznek egymásra, mint komoly piálás utáni másnapos kollégisták. Ruhájuk csurom víz, Ezekielnek homályosan rémlik valami szardellás pizza, amit nem is szeret, Jake viszont foghajmás kenyérre emlékszik, amit szeret. A zavart csak fokozza, amikor az egyik beugró mögül spanyolajkú takarítónéni lép elő, kezében az obligát felmosórúddal és némileg zavart „hola!” köszöntéssel üdvözli őket. Mi a frász történt itt, és egyáltalán, hol van Cassie?

librarians_3_4_01.JPG

Tovább
5 komment

Marco Polo 1x10 – A mennyei és az első (Évadzáró)

2017. január 12. 09:00 - Qedrák

Marco éppen a trebuchet prototípusát teszteli, és az eredménnyel nem is lehetne elégedetlenebb. A célzás pontos, dicséri meg a saját munkáját az alá beosztott erős akcentussal beszélő damaszkuszi hadmérnök, de a talján felvilágosítja arról, hogy ekkora távolságból nagyobb célpont lesznek a védők nyilainak, mint évszázadokkal későbbi szíriai leszármazottjainak Németország.

marco_hajitogep.jpg

Tovább
Címkék: marco polo
3 komment
süti beállítások módosítása