Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyerjen Éden az Exekben cuccokat a Viasattól!

2017. május 14. 10:00 - sixx

exek_ajandekcsomag.jpg

Ha nem jött össze a casting, ha nem volt elég extrovertált exe ahhoz, hogy a Viasat komolyan vegye, ne csüggedjen, itt a nagy lehetőség, hogy (kis jóindulattal) tetőtől talpig Exek Jóskának vagy Marikának öltözhessen, hiszen van három ajándékcsomagunk, benne

  • Strandtáska
  • Papucs
  • Törülköző
  • Napszemüveg
  • Strandlabda

Ahhoz, hogy ezt megnyerhesse, arra az egyszerű kérdésre kell válaszolni, hogy 

Ki esett ki elsőként az Exek az Édenben első évadából?

A nevet a hogyvolt kukac gmail pont com címre tessen elküldeni EXEX subjecttel, május 17. 13:42-ig. Aztán sorsolunk és értesítünk. 

1 komment

Barátok közt 8393-8394. rész

2017. május 12. 15:00 - Gillotte

Kristóf és Alíz hamar elbizonytalanodnak, hogy részegen kell-e ilyen döntést hozni, mint a házasságkötés, úgyhogy alszanak rá egyet. Kristóf másnap Zsófihoz fordul tanácsért, aki a legjobb ember, akihez fordulhatott, hiszen egy meleg fickóval vállalt gyereket, nyilván ő az, aki tud ebben segíteni. Alíz a nagyszülőket kérdezi ugyanerről, csak persze úgy adja elő, mintha egy barátnője akarna férjhez menni egy random fickóhoz, akivel nem járnak, csak kell a papír. Az öregek szerint ezzel semmi baj nincs, de várhatóan kiborulnak, ha megtudják, hogy a saját unokájukról van szó.

bk_majus9_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Originals 3x20 – Where Nothing Stays Buried

2017. május 12. 13:00 - A_Rézi

Kol még mindig Davina holttestét szorongatja. Teljesen össze van törve, arca és ruhája a lány vérétől mocskos. Csendes gyászában Marcel zavarja meg, aki nem hiszi el, amit lát – Davina nem lehet halott!!!! Kol zaklatottan magyarázza, miként próbált leállni, hogy még le is szúratta magát, de semmi sem használt… Marcelnél itt szakad el a cérna, bunyót kezdeményez, de az ősi nem üt vissza, a padlón fekve, zokogva bizonygatja, hogy szerette Davinát, nem akarta bántani. Hja, csakhogy a lány ettől még halott marad! Viszont a főninek támad egy ötlete: ez itt New Orleans, ahol a boszikat fel lehet támasztani – szóval, ha a fene fenét eszik is, vissza fogják hozni Davinát!

vlcsnap-2017-05-07-14h19m55s6.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x16 - Dupla baj

2017. május 12. 12:00 - Chat Géza

A címből is érződik, hogy itt valami nagy gáz lesz. De kivel, miért és vajon mikor? Ja, és mekkora lesz ez a bizonyos dupla baj? Most kiderül.

Parkerék 4000 unciás célkitűzése elég vad álomnak tűnik. Ahhoz, hogy bármi sansz legyen annak elérésére, Parker annyi földet mos át, amennyit csak lehet. Hogy minden patentul működjön, felvesz egy embert és beülteti az egyik markolóba. Ez csak a díszhiszti miatt kell. a fickó nem terepmunkás, így nem is tud egy olyan egyszerű feladatot elvégezni, hogy ásson egy vízelvezető csatornát. Ezt Rick 10 perc alatt abszolválja, addig Parker kitölti a csávó felmondási szerződését. Mivel ezt a kis közjátékot leszámítva minden a lehető legnagyobb rendben megy, ezért csak a mérlegelés van hátra, ami egy kisebb gyász szertartásba csap át. Rick 12 unciával fejelte meg a tőle elvárt 100 unciás mennyiséget. Ehhez képest a kétszer annyi földet átmozgató Parker csak 87-et tudott felmutatni. Konklúzió: ez így nem lesz jó.

Tovább
Szólj hozzá!

Időről időre 1x05 - Megkopott emlékek

2017. május 12. 11:00 - Scott Pilgrim

Az I. világháború felvételeivel indítunk, hőseink találgatják, miért akart pont oda menni John. Rákeresnek a pontos dátumra és a Wikipédia szerint a világháború vége felé jártak, a németek új tüzérségi fegyvert vetettek be, a Párizs-ágyút. Vidéken rejtették el és onnan tüzeltek random a városra. Aztán beugrik HGW-nek, hogy egy évet élt John Párizsban évekkel korábban, megismert egy lányt ott, Pauline Ayers-t. Rákeresnek a családfájára, a nő 1914-ig élt, de született korábban egy gyereke, és hopp, rájönnek, hogy John a gyerek apja. Henry Ayers volt a fiú neve, és pont Párizsban halt meg állomásozás közben orvosként, méghozzá 1918 március 30-án, és már nyomon is vannak. Ugrunk a múltba, és John éppen egy halott katona ruháit és iratait nyúlja le. HGW-ék közben kiderítették, mikor halt meg Henry, egy konvojra szált fel, amit felrobbantottak. John meg akarja akadályozni, hogy a fia felszálljon rá, HGW meg meg akarja akadályozni, hogy megmentse a fia életét, mert károkat okozhat az időben vele. Rákérdez Vanessa-nál, hogy talált-e valami az Utópia-projektről, semmit, de találkozni fog az apja volt munkatársával, aki talán tudhat róla valamit. HGW egyedül akar visszamenni, Jane ezt zokon veszi, sőt, meg is sértődik. HGW kap egy fegyvert, vonakodik elfogadni, de aztán elviszi. John közben megismeri a fia menyasszonyát, majd a fiát is, azzal mutatkozva be, hogy ismerte az anyját. Közben Brooke éppen ellátja Griffint, egy olyan őssejtet rak a sebre, ami azonnal összeforrasztja egy injekcióval. Megmutatja egy másik kísérletét is, a Johnnak korábban nekiugró kopasz az, akinek meghatszorozta az erejét a saját génjeit felhasználva. Brooke közli, meg kell akadályoznia Vanessa-t, hogy bármit is kiderítsen az Utópiáról.

vlcsnap-2017-05-07-21h55m17s305.png

Tovább
Szólj hozzá!

Exek az édenben 1x14 - Ármány, cselszövés, árulás az édenben

2017. május 12. 07:31 - Dzsudibí

Megfogadtam, hogy ma nem Sylvivel kezdek, de esküszöm, provokál minket ez a nő. Szerinte ugyanis ebben a részben egy hatalmas összeesküvés elmélet ér révbe (?), és izgi lesz. Mindezt olyan arccal, mint akit egy hét nemszarás után éppen a tesco közepén kap el az érzés, hogy megindult a rendszer: örül is, meg nem is. Tudom, egy kis geci vagyok, meg szánalmas is, hogy a saját hülyeségem tetszik ennyire, de én ezen az arcon fél órát röhögtem ezek után.

1_3.png

15_3.png

Tovább
Címkék: exek az édeben
140 komment

Házasság első látásra 1x07 – A párterápia

2017. május 11. 12:57 - Jean Moriarty

Lilian&Balázs:

Balázs elárulja, hogy mindig is arra vágyott, hogy felkeljen előbb, mint az asszony, és reggelit tudjon neki készíteni. Minden egyes nap. Hagyok időt a női olvasóknak, hogy ezt feldolgozzák, esetleg hogy jelentkezzenek a második évadba. A pár ezután duplarandira megy egy baráti párral. Nem bántátok meg a műsort? Nem. Az elején voltak nehézségek, konkrétan szerintem meg akartuk ölni egymást, vallja be Lilian, de aztán kiderül, hogy csak Lilian akarta megölni Balázst. Lilianék végig kézenfogva sétálnak, tegnaptól ez lett a default beállítás. Pistánk (most már csak így, Pistánk, 1 hét után már úgy érzem, közel kerültünk egymáshoz) nem tett volna nagyobb öszeget arra, hogy a nászút után még összejöhet valami. Ugyan Pista, ne szerénykedj, tudtad te ezt.

hel_1x07_01.jpg

Tovább
48 komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 2/2 - Passion for Life / Paris, September 1908

2017. május 11. 11:00 - Gabba

Az eredeti sugárzásban ez volt a 2x13 epizód, ezúttal az előző századforduló utáni Párizs művészvilága kerül fókuszba. Manhattanben kezdünk, aukciós házban az érdeklődők nézegetik az árverésre szánt képeket, köztük egy fürdőző nőt ábrázoló Degas festményt. Öreg Indy is ott ácsorog és szóba elegyedik egy érdeklődő szőkével, aki teljesen odavan az impresszionistákért. Indy kijelenti, ő jelen volt, amikor a kép készült, ettől a szőke szinte elalél. Remek csajozós duma ez, bár a korkülönbség eléggé jelentősnek tűnik köztük. Indy mindenesetre előadja a nőnek a festmény történetét.

indiana02_2_00.jpg

Tovább
Címkék: Indiana Jones
51 komment

Exek az édenben 1x13 - Veszítjük az energiát folyamatosan

2017. május 11. 08:12 - Dzsudibí

Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az egyik húsz centivel lejjebb csúszott, ez is egy megoldás, ha már ettől a plisszírozott zsákos csöcs megoldástól nem tud elvonatkoztatni szerencsétlen stylist.

1_2.png

Tovább
Címkék: exek az édeben
120 komment
süti beállítások módosítása