Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Affair 3x10 - Apák, lányok (évadzáró) (18+)

2017. május 05. 17:00 - AaannnaaA

Part One: Juliette
Őszintén szólva először kissé meglepett, hogy az évadzáróban Juliette saját szegmenst kap, de a sztori ismeretében a csodálkozásom végül elmúlt. Szóval.

Hosszabb idő eltelt az előző rész óta (ami rögtön látszik, hiszen hősünk sebe egészen begyógyult), Noah és Juliska immár szeretők, épp Párizsban tartózkodnak egy kis panzióban – pontosabban a férfi lakik itt, az asszony csak szobára jár. Ma nehéz napja lesz, be kell mennie az egyetemre, és megmagyaráznia, mégis hol van a férje (Etienne). Amikor ugyanis az öreg először produkálta a demencia jeleit, hamisított a nevében egy kérvényt, melyben hosszabb alkotói szabadságot kért, és az az idő most letelt. Még nem tudja hogyan fognak a melóhelyén minderre reagálni, de bízik a pozitív kimenetben.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
18 komment

The Originals 3x19 – No More Heartbreaks

2017. május 05. 15:00 - A_Rézi

Zsepiket bekészíteni! (én szóltam)

Cami lakása csatatérre emlékeztet: a lány kiütve fekszik, Lucien pedig kedélyesen nézelődik a reggeli fényben, még egy kis teavizet is feltesz forrni. Cami lassan magához tér, és halálra rémül amikor meglátja a karján a harapást, mert pontosan tudja, mit jelent. „Vendége” is megerősíti a hírt, hozzátéve, hogy a csaposlány azóta halálsoron van, mióta Klaus először meglátta. Mindenki így jár – Lucient kivéve persze! A teavíz közben felforr, és amíg 2.0 leveszi a tűzről, Cami a táskájában kezd kutatni valami fegyver után, és végülis egy ördögcsillag akad a kezébe. Remek, ez vagy ezer vágást eredményez Lucienen, és bár a sebek gyorsan gyógyulnak, a lány el tud menekülni. De 2.0 nem izgatja magát különösebben – halál nyugodtan leül teázni…

vlcsnap-2017-05-01-13h51m04s192.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 5x15 - Amplification (Felerősítés)

2017. május 05. 13:00 - Smiley93

Beacon Hills nyugodt éjszakáját a Fenevad utáni autósüldözés veri fel, amelybe a komplett város bekapcsolódik: a rendőrségtől kezdve (Hayden nővére + Zsaruapu) a Scottfalkán át (Scott-Stiles-dzsip) egyenesen Farkasanyuig, hiszen a Fenevad hová máshová is tarthatna, mint a kórházba, Beacon Hillsben minden út vagy oda vezet, vagy a suliba. Szóval, a kórházból már javában evakuálják a természetfelettiről mit sem sejtő átlagpolgárokat, mikor elmegy az áram, s a liftből a gevadani szörny morran ki, ráadásul ha a szemtanúknak hinni lehet, Kisinas is beparádézik fullos Pokolkutya style-ban.

1.jpg

Tovább
1 komment

Időről időre 1x04 - Lopott titkok

2017. május 05. 11:00 - Scott Pilgrim

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: John magához tér szép lassan a műtőasztalon, a rejtélyes nő pedig az érdeklődésére elmondja, hogy ő valaki, aki tudja, hogy John a Hasfelmetsző Jack, aki megszökött HGW időgépével, meg azt is tudja, hogy Vanessa segít HGW-nek. John megpróbálja megtámadni, de annyira be van gyógyszerezve, hogy még mozogni is alig bír, a rejtélyes nő pedig mondja, hogy segíteni akar, de ahhoz bíznia kell benne. Közben HGW megpróbálja használni az internetet, de végül átveri az összes kattintós pornó spam. Jane bejön, megdumálják a korok közti különbségeket romantika terén, majd csőröznek. De félbeszakítja őket Vanessa és a testőre, mert infójuk van a fickóról, aki megtámadta őket. Chad Hollandnek hívják, és az előéletében semmi sem indokolja a tettét. Viszont John még nem jelentkezett, új áldozat sincs, valami nekik nem stimmel, felmerül, hogy mi van, ha meglátogatta őt is Chad. Szóval úgy döntenek, hogy bejutnak Chad lakásába. A barátainak mondják magukat, a főbérlő beengedi őket, és meglátják a megszállott őrült kollázst a falon. Kutakodni kezdenek, végül találnak egy papírt ugyanolyan logóval rajta, amilyen a Vanessa-nak hagyott levelén volt, a papírra meg látszólag koordináták vannak.

vlcsnap-2017-05-02-19h56m10s514.png

Tovább
4 komment

Készhelyzet 2X07 – Céges buli és a legénybúcsú

2017. május 04. 13:00 - Bruti

Folytatódik a Comedy Central improvizációs műsora, és a mai részben végre azt is láthatjuk, hogy mi van, ha a vakon bedobott főszereplő annyira nem találja meg a hangot. Nem mondom, hogy Varga Viktor szereplése látványos bukás volt, mert arról szó nincs, de az is biztos, hogy nem ez lett a legerősebb jelenet a műsor történetében.

1_14.jpg

Tovább
Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Barátok közt 8381-8382. rész

2017. május 04. 12:00 - Gillotte

Laci még mindig durcázik amiért Vili annak idején áthelyeztette egy vidéki árvaházba, de meghallja, amint Miki arról beszél, hogy Laci mekkora lúzer a kis szaros boltjával, de Vili határozottan mondja, hogy Laci boltjának lelke van, nem csak a bevétel meg a csillogás számít. Átmegy hát Vilihez sörözni, kibékülnek, ahogy azt sejteni lehetett. A békülés alatt megható zene szól, mintha ezzel próbálnák értékelhetőbbé tenni ezt a szálat, de ez csak halottnak a csók…

bk_aprilis28_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Exek az édenben 1x09 - Nemcsak szép, de okos is (18+)

2017. május 04. 08:28 - Dzsudibí

Volt az a mese, nem tudom ki emlékszik rá, egy csáléfülű kutyáról szólt, aki mindenféle csuda dolgot művelt, csak annyit kellett mondania, hogy "egyik fülem erre, másik fülem arra". Na pont ez a tételmondat jut minden alkalommal eszembe, valahányszor Szilvi Sylvi kusza kebleit meglátom, és mintha a stylist kifejezetten élvezné, hogy kizárólag olyan ruhákat aggat rá, amelyekben ordít, hogy a mi Sylvinket kicsit jobban hátbaverte a Jóisten a jobb oldalán, mint a balon. Az asszimetriát hangsúlyozandó féloldalas fülbevalót aggattak a fülébe, így igazán izgalmas lett az összhatás.

1_1.png

Tovább
141 komment
süti beállítások módosítása