Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete Vitorlák 4x01 - Újra Nassauban

2017. április 22. 09:00 - Pácsó Ármándó

A premier után cirka 3 hónappal a méltán híres Paramount Channel nálunk is műsorára tűzte a Fekete Vitorlák sorozat negyedik, egyben záró évadát! Mindenkinek javaslom, hogy nézze meg saját privát házimozijában, PC-n, laptopon, tableten vagy okostelefonon, esetleg okosórán, fittnesz-karkötőn vagy akár minden egyszerre, mert újabb remek kalandoknak nézünk elébe! A hogyvolt a feliratos változatokról készült, ezért lehetnek apróbb eltérések a szinkronoshoz képest, de Jack Sparrow például nem fog feltűnni ebben a verzióban sem! A szokásos visszatekintéssel kezdünk, amely bemutatja a jelentős pillanatok egy részét, lehetőleg minél több színművész szereplésével. A Kedves Olvasónak könnyű dolga van, hiszen csak 28 darab remekebbnél remekebb hogyvoltot kell felelevenítenie, hogy mindennel képben legyen! Mit várhatunk ettől az évadtól? Talán mindenki mást. Kommentben írjátok meg bátran ti mire vágynátok, hagyok helyet a poszt után, az oldal alján!

01.jpg

Tovább
29 komment

The Affair 3x08 - Érzelmi zűrzavar (18+)

2017. április 21. 17:00 - AaannnaaA

Part One: Alison
Folyik per, melyben Alison azt szeretné elérni, hogy felügyelet nélkül láthassa a lányát; a tárgyaláson Luisa tesz éppen vallomást. A nő – mindenki számára teljesen váratlanul – azt nyilatkozza, hogy szerinte inkább arra lenne szükség, hogy Alison és Cole közösen felügyeljék a gyereket, ami ugye jóval több szabadságot adna az anyának, mint a szimpla láthatás. Hősnőnk padlót fog a ténytől, hogy Luisa ebben a témában kérés nélkül mellé állt és sokkal többet javasol, mint amit ő egyáltalán remélni mert.

Az exférj ügyvédje rövid szünetet kér megbeszélni a dolgokat, ami alatt a Lockhart házaspár a bíróság épülete előtt vitázik egymással a váratlan fordulat miatt, a bíró pedig a hallottakat mérlegeli. Alison ügyvédje kicsivel később jelenti, hogy az apa végül beleegyezett a közös felügyeletbe, így a bíró is eszerint döntött.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 7x13 - Mentőkötél

2017. április 21. 13:00 - Chat Géza

Az, hogy múltkor Hoffmanék színpadiasan lelakatolták az öltözőnek használt konténereket, majd kocsiba szálltak és elautóztak a naplementébe a semmire se való párunciás kis befőttes üvegcséjükkel együtt, még nem jelent semmit. Hoffman azt mondja, hogy még akad egy kis benzin a gépkeben, úgyhogy azt még kidolgoztatja belőlük, aztán csá. Kábé a könnyeivel küzdve markölőzza az aranyban éppen nem gazdag földet. Ennyi erővel egy homokozóban is lapátolhatna. Fia próbálja tartani benne a lelket, de nem nagyon megy. Akkor meg pláne nem, amikor szúrópróbaként megnézik, hogy mennyi aranyszemcse akadt fenn a szőnyegen. A válasz: semennyi. Elmegy országos barátjával a bánya másik végébe, hátha ott tonnányi arany rejlik. Hát nem. Sehol semmi. Ekkor jön Hoffmn személyes Jézus Krisztusa, a volt munkása, aki elsőként hagyta el a süllyedő hajót. Hozott magával 2000 köbméter földből kiásott 19 unciányi aranyat, és egy lehetőséget, hogy a maradékot ő kaparhassa ki a földből. Este a tábortűznél teátrálisan megszülik a döntést: elhúznak innen a vérbe, mennek a másik helyre bányászni. DE MIBŰŰŰ?

Tovább
Szólj hozzá!

Feud 1x04 - More, or Less

2017. április 21. 11:00 - Szendrey

Bette egy ügynökségen várakozik, amikor megjelenik egy tejfelesszájú vigyori fiúcska, kezét csókolom, én leszek az ügynöke, mondja. Bette eléggé elcsodálkozik a 23 éves csávón, és kicsit kiakad azon, hogy az ügynökség újoncokat oszt be hozzá, de nem tud mit tenni, mindenki azt gondolja, hogy az új filmje egy bukás lesz, ezért nem is nagyon kap ajánlatokat kövi munkákra.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Grace klinika 10x05 - Súlyos csípés

2017. április 21. 09:00 - Hoppancs

A Sheperd-házaspár úgy rohan melóba, mintha soha nem is lettek volna szülési szabin, Torresszel meg annyira összehangolódtak, hogy Mer őt is szájon csókolja elköszönéskor. Jimmy "Karev Szemét Apja" Evans illetlen poénokkal szórakoztatja Wilsont, ezért a lány tévesen azt hiszi róla, hogy jó fej. Karev erről nincs meggyőződve. Mer frissen és lendületesen nyúlja le Baileytől a Yanggel végzendő szív-máj transzplantáció májas részét. Leah vigyorogva visz kávét Arizonának, ami azt is jelenheti, hogy szexeltek a gála éjjelén. Arizona sajna arra sem emlékezne, ha összeházasodtak volna. Kétszer. Közben nem javul a helyzet közte és Callie között sem. Stephanie úgy tesz, mintha nem lenne halálra rémülve, amiért hamarosan bemutatják Catherine-nek.

bscap0000_3.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Exek az édenben 1x03 - Nem fogom rázogatni a kolbászt (18+)

2017. április 21. 07:44 - sixx

screenshot_5_6.png 

Na akkor ma lesz az első kiszavazás, mondja Sylvi, és közben mintha egyensúlyozni lenne kénytelen a fejére feltűzött (mű?)hajkorona súlya alatt, de arról nem beszél, hogy ez most akkor milyen kiszavazás is lesz, mert csak. Ha az Éden Hotelből indulunk ki, akkor még egy főnek érkeznie kell, hogy páratlanul legyenek, vagy sima kiszavazás lesz, esetleg Sylvi felkonfját kell elmondani hiba nélkül, és akinek ez nem jön össze, az mehet, fasz tudja mi lesz.

Tovább
158 komment

Barátok közt 8353-8354. rész

2017. április 20. 14:00 - Gillotte

Bözsi vívódik, nem tudja, elmenjen-e az ingyen világkörüli útra Irmával, mert ó jaj, nem látná a családját, mit enne a család, és igaz, hogy ingyen lenne az út, de azért kéne költőpénz… Itt sápítozik mióta, hogy csak Bükkszentkeresztre jutott el, most meg visszakozik. Disznók elé gyöngyöt. Bocs Bözsi, de ez az igazság. Végül úgy dönt, hogy minden amellett szól, hogy ne menjen, Alíz viszont ki van akadva, hiszen hatalmas baromság kihagyni egy ilyen lehetőséget. Nem gondoltam, hogy valaha egyet fogok érteni a szőkével.

bk_aprilis6_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
6 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 5x14 - The Sword and the Spirit (A kard és a szellem)

2017. április 20. 13:00 - Smiley93

Vadászék bevetésre indultak: Apa és fia rég nem látott egyetértésben, felfegyverkezve kóricálnak egy sötét, elhagyatott folyosórendszerben, a gevadani szörnyet kajtatva. Út közben Vadásznagypapi a fenevad sokféle, ijesztőbbnél ijesztőbb leírásával szórakoztatja a nagyérdeműt, valamint elárulja, hogy egy bizonyos gevandeni szűz dárdájával lehet kinyiffantani. Végül a két vadász kettéválik: Vadásznagypapi rögtön a Rémdokikkal fut össze, ám meg se kottyan neki a dolog: csak előkapja a frekvenciazavarót, s máris lefegyverezte a maszk alatt alighanem döbbenten tátogó szakikat. Vadászapu eközben másféle izgalmas felfedezést tesz: egy kupac gödör mélyén heverő, bogaraktól hemzsegő, oszladozó hullát. Főcím.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Grace klinika 10x04 - Kiöltözve

2017. április 20. 09:00 - Hoppancs

Avery eszméletlen puccos tarhálós bulijáról egyelőre ő maga sem tudja elképzelni, hogy nyereséges lesz, pláne, miután meglátja, hogy a szervező lángoló légtornászokat aggatott mindenhová. A mögöttes filozófia a következő: el kell terelni a gazdagok gondolatait az adakozás tárgyáról, vagyis az undi, hányás- és hullaszagú kórházról. Bezzeg ha legrosszabb cirkuszos rémálmaikat látják megtestesülni, majd csak úgy ontják magukból a zsetont. Richard nem sejti, micsoda mázlista, hogy ebből kimarad, ezért orvosi javaslatokra fittyet hányva, továbbra is aktívan haldoklik. Mer hagyná is, hadd szenvedjen, ha ez a szíve vágya, de Miranda cseppet aggódik, hogy működő tüdő nélkül nem jók a kilátásai.

bscap0007_2.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása