Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8349-8350. rész

2017. április 16. 14:00 - Gillotte

Stellának valóban vakbélgyulladása van, úgyhogy kiérnek a mentők, és viszik a kórházba. Gizi megy vele, Novák otthon marad összeszedni Stella motyóit, hogy majd bevigye. Igen ám, de Novák sörözik helyette, mert képtelen rávenni magát a cuccok bevitelére, mert a fiával is ez volt, aztán meghalt a végén. Jó, amikor előszednek többéves sztorikat, és semmi következménye nincs utána, de sajnáljuk kicsit Novákot, persze, bár a fia autóbalesete talán nem hasonlítható össze egy vakbélgyulladással. Vili megrugdalja kicsit Novák tökeit, úgyhogy sikerül bemennie a kórházba. Stella túléli a műtétet, de nem tudnak megnyugodni Giziék, mert másnap lett volna a felvételi, de így Stella nem tud elmenni. Sebaj, beszélnek az igazgatóval! – határozzák el irigyelhető magabiztossággal.

bk_aprilis4_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

Barátok közt 8345-8346. rész

2017. április 16. 11:00 - Gillotte

Liza a megbeszélthez képest később ér haza, úgyhogy Ági idegei cafatokban lógnak az aggodalomtól. Szerencséjére Rudi elvállalja a testőrködést, úgyhogy Ági felszólítására ezentúl mindig Liza seggében lesz, bárhová is megy. Attila később hírt hoz: van egy ismerőse – sosem tudjuk meg, ki – akitől megtudja, hogy Németországban volt egy vonatbaleset, és erre a vonatra vett jegyet, egy a Herr nevével megegyező személy. A kérdés már csak az, hogy a Herr is ott maradt, vagy túlélte. Személy szerint remélem, hogy az utóbbi.

bk_marcius31_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8343-8344. rész

2017. április 16. 10:00 - Gillotte

Vili kitalálja, hogy Alíz felvehetne a hitelt, és ők ketten Bözsivel lehetnének a kezesek. Ez tök jó, csak a bankos nő szerint túl idősek hozzá, nem lehetnek kezesnek. A bankos szerint akkor adhatnának hitelt, ha lenne valami ingatlan, amire jelzálogot lehet terhelni. Az öregek bedobják Bözsi házát, és a halastavat, de Alíznak ez már nem fér bele, ennyit nem ér a saját lakás. Mi, fiatalok meg csak bólogatunk ezt nézve: de jó, hogy nem csak nekünk nehéz…

bk_marcius30_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 1/1 – My First Adventure / Egypt, May 1908

2017. április 15. 17:11 - Gabba

Ezennel belecsapunk a filmtörténelem egyik legnépszerűbb hősének ifjúkori kalandjaiba, sőt felidézzük a teljes életpályát, amennyiben a sorozat után górcső alá vesszük majd a mozifilmeket is. A hogyvoltok nem az eredeti, az ABC-n 1992-93 között két évadot megért sugárzást, hanem a George Lucas által pár évvel később VHS-re újravágott sorrendet követik majd. Ennek hátránya, hogy kimaradtak az öreg Indy jelenetei, amelyekkel az epizódok kezdődtek és záródtak („bookends”), bár a hogyvoltokban természetesen megemlítjük majd őket. Cserébe viszont kaptunk jónéhány leforgatott, de adásba nem került epizódot valamint lineáris történetvonalat, ennek köszönhetően nem borult fel a tér-idő kontinuum… Mindezekből következően a blogon megszokott évadonkénti bontás helyett a fejezetek (Chapters) számát és a hozzájuk tartozó epizód(ok) címét tüntetjük fel.

A képanyagért nagy köszönet Aaannnaaa kolleginának!

indiana00.JPG

Az eredeti sorozat annak idején magyar tévén is látható volt, talán az RTL Klubon, a nyitó rész a "Young Indiana Jones and Curse of the Jackal" (A sakál átka) címen került adásba. 1992 márciusában kezdődik a történet egy meg nem nevezett New York-i múzeumban, az egyik iskolai csoportból kiválik két srác és futólépésben le akar lécelni az unalmas tárlatvezetésről. Ám nem jutnak messzire, mert egy idős félszemű fazon a botjával elgáncsolja őket. Mielőtt a srácok felháborodhatnának, az öreg mesélni kezd arról, hogy ez a múzeum egyáltalában nem unalmas, és egy csomó kiállítási tárgyat neki köszönhet.

indiana00.jpg

Tovább
Címkék: Indiana Jones
36 komment

Barátok közt 8341-8342. rész

2017. április 15. 12:00 - Gillotte

Tóbiás és Kristóf nem örülnek neki, hogy szüleik randiznak, akkor ők most testvérek lettek? – gondolkodnak hangosan. Nem tudni, mi lesz a randiból, mindenesetre Tóbiás megbeszéli az anyjával a dolgot, és végülis csak az a lényeg számára, hogy Margó boldog legyen, milyen megható. Kristóffal és az apjával viszont már nem ilyen könnyű a helyzet, odáig fajulnak, hogy Kristóf apja kimondja: fia nem férfi, kitagadja az örökségből is, ,,szarok az örökségedre!” – így Kristóf. Húú, elhangzott az sz betűs szó… Jó nagy balhé kerekedik, Kristóf azt kívánja apjának, hogy olyan magányosan haljon meg, ahogy élt, majd kipenderíti a Rózsából, hogy húzzon oda, ahonnan jött.

bk_marcius29_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8339-8340. rész

2017. április 15. 10:00 - Gillotte

Zsófi elújságolja Ádámnak, hogy Gigi 50-50 alapon beszállna a galériájába, úgyhogy neki csak 20 milliót kell állnia, juhéjj! Úgy tűnik, jól fizet a gyes, ha így munka nélkül ennyi megtakarítás van. Ráadásul még azt is kitalálja Zsófi, hogy szerez egy bébiszittert Bencének arra az esetre, ha nem érne rá vagy ő, vagy Tóbiás. Elég hamar elkezdi az interjúztatást, és ennek Gigi láthatóan nem örül, úgyhogy megvárja a bébicsőszt, és elújságolja neki, hogy Zsófi már őt választotta, úgyhogy bocs kislány, majd természetesen magát ajánlja be Zsófinál, ő szívesen vigyáz Bencére, kár lenne még egy szereplőt felvenni emiatt.

bk_marcius28_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

The Affair 3x07 - Egy lépés hátra (18+)

2017. április 14. 15:00 - AaannnaaA

Part One: Helen
Az asszony tovább játssza az irgalmas Szamaritánust exférje mellett, miután összeszedte apja házánál, jobb híján hazaviszi, és Vic egykori lakhelyén, azaz az alagsorban vet neki ágyat (ami valljuk be elég érdekes szitu, lévén anno Noah volt a „ház ura”). Közben Ninát hívja, ám hősünk testvére nem elérhető, ezért csak a rögzítőjére tud rábeszélni.

Noah a zuhany alatt felejti magát, ezért Helen bemegy hozzá; a teljesen magába roskadt férfit a kádban ülve találja, miközben ömlik rá a víz. Nagy nehezen összevakarja, de ő inkább egyedül intézné a dolgait, ezért magára hagyja. Vic is hazatért, már tud hősünk állapotáról, arról azonban csak most értesül, hogy jobb híján itt fog héderezni. Maradjunk annyiban, hogy nem csápol az ötlet hallatán. Az asszony kínjában megígéri, hogy még ma talál valami megoldást, amivel kiebrudalhatja exét.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
1 komment

Barátok közt 8337-8338. rész

2017. április 14. 14:00 - Gillotte

Ugyan Zsófi még nem tudja, hogy felveszik-e ahhoz a galériához, ahol interjún volt, nemet szándékozik mondani egy estleges ajánlatra. Ádám azt javasolja neki, hogy ha annyira saját galéria után ácsingózik, jobb először tanulni, és más kárán hibákat elkövetni. Zsófi ezt belátja, de azért elkezd galériákat nézni, talál is egyet potom 40 millió forintért, mert neki ez az egész gyakorlás nélkül is menni fog. Elpanaszolja Giginek, hogy Ádám nem támogatja, s naná, hogy Gigi azt mondja, hogy márpedig jobb, ha Zsófi megvalósítja az álmát, különben egy életen át bánni fogja. Hát igen-igen, de 40 milliója akkor sem lesz, ha kiáll a sarokra. Nem baj, ott van Gigi, hogy a férjétől örökölt pénzét befektesse, mondjuk egy galériába.

bk_marcius27_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8335-8336. rész

2017. április 14. 13:00 - Gillotte

Ottónak nem tetszik, hogy Peti kérdés nélkül felvette Bandit a KisSzékbe, így is sokan vannak, és ők sem keresnek túl jól, mert pang a biznisz rendesen. Peti ígéri, hogy legközelebb nem csinál ilyet, most viszont komolyabb gonddal kell szembenézni: a pincéből felcipelt fotelből kimászott egy egér, és felzabálta a chipseket, úgyhogy lehet takarítani az anyagmaradványait. Az új munkaerőből így lesz hát Kandúr Bandi, hisz ő kapja a feladatot, hogy elkapja az egeret. Főnöke parancsára humánus egérfogóval dolgozik, de elengedés helyett véget vet az egérke életének.
bk_marcius24_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása