Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Affair 3x05 - Elválunk? (18+)

2017. március 31. 13:00 - AaannnaaA

Part One: Alison
Ott folytatjuk a történetet, ahol az előző rész végén abbahagytuk: Alison és Noah találkoznak. A férfi fékez, kipattan az autóból és feleségéhez lép, aki nem látszik túl boldognak a viszontlátástól. Főleg azért morcos, mert fél, hogy meglátják őket együtt, így kénytelen férjét a lakásához irányítani azzal, hogy 15 perc múlva ott találkoznak.

A konyhában beszélgetnek némileg feszengve, Noah elmeséli leszúrásának történetét, aztán ledől a kanapéra. Alison szeretne pár dolgot tisztázni, de erre nem most fog sor kerülni, mert férje szó nélkül kidől, ülve elalszik.

1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
Szólj hozzá!

Feud 1x03 – Mommie Dearest

2017. március 30. 11:00 - Szendrey

B.D. a forgatási szünetben jampizik, és Joan ikerlányainak tart Hogyan fújjuk ki a füstöt szexisen? c. különórát. Az ikerlányok egyébként tök egyformán néznek ki, mármint nem arra akarok utalni, hogy most jöttem rá arra, mi az egypetéjűség lényege, hanem, hogy ugyanolyan ruhába is öltöztette őket az anyjuk. Ők is kipróbálják a cigit, de abban a pillanatban megérkezik Joan, és szétcsap közöttük, B. D.-nek meg azt mondja, beszámol az anyjának a kis manőveréről.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Lucifer 2x12 - Love Handles

2017. március 30. 11:00 - Szencsike

A múlt rész végi kis csókunk most Lucifer lakásán folytatódik, nem aprózzák el a fiatalok, mennek is az ágyba heves csókcsata közepette. Chloe szó szerint a szarvánál fogva irányíthatja Lucifert, ugyanis a fején két ördögszarv bújt elő. A szex és az ördögi coming out egyszerre lesz letudva… Vagy legalábbis jó lenne, ha mindez megtörténne, ugyanis se csókok, se vetkőzés, se szarvak nincsenek, Chloe mindezt csak álmodta. Mellette Mézi eszegeti a popcornt, meghallotta Chloe sikolyát, de látta, hogy csak mocskos dolgokról álmodik a lakótárs, hát maradt mozizni. Haladásként értékeli, hogy legalább álmában kefél, mert a valóságban biztos nem történik meg, amíg ilyen karót nyelt marad. Chloe visszafekszik, és csak reméli, hogy ezúttal minden más lesz.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
Szólj hozzá!

Készhelyzet 2X02 – Zűrös albérlet és a rock sztár

2017. március 30. 09:00 - Bruti

A nyitó epizód után egyből egy olyan művésszel kezd a Készhelyzet, aki a múlt évadban már bizonyította, hogy nem áll a földbe, ha egy kis improvizációról van szó. A mai adás első vendége Horváth Kristóf Színész Bob, aki színészet mellett slam poetry előadó és valószínűleg még sok más is. Hajós kedélyesen eldumálgat vele az öltözőben, a késekről, baltákról, meg hogy mire számít a műsorban.

1_10.jpg

Tovább
Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Grace klinika 10x01 - Megpecsételődött a sorsunk

2017. március 29. 11:00 - Hoppancs

Richard sötét tónusú narrációja alatt megfáradt rezidenseket, frissen lebabázott Meredith-t, szerelmet valló Aprilt, Jacksonra ragadó Stephet látunk, majd magát,a  beszélőt, aki pihentető eszméletlenségben hever az alagsor nedves, szikrázó padlóján. Közben keresik a sürgősségiről, de ettől sem kel fel, szóval komoly a szitu. Ahogy a csalfa Arizona és a villámló tekintetű Torres között is, de az ő privát drámájuk most senkit sem érdekel, mert Mrs. Shep csak majdnem halt bele a császárba, Jackson egy hős, a vihar tombol, Mirandáról meg fiúgyermeket neveztek el. Bailey-nek.

bscap0000.jpg

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Csak színház 2x05 - Lila bársonypárna

2017. március 29. 09:00 - Dzsudibí

Ökör iszik magába' - tudja ezt Sasi is, mégis egyedül áll neki meginni 3 kétcentes mentes vizet a sarki krimóban, hiszen nagy bánat érte az előző részben. Természetesen a legjobbkor bukkan fel a kocsmában kedvenc kritikusa, Sasa barátkozós hangulatban van, ezért megjegyzi, hogy egész csinos egyébként. Má hogy egy kritikushoz képest. Majd ezzel a lendülettel elvágódik, a kritikus kéjesen vigyorog. Másnap reggel persze a kritikus ágyában ébred, pánikroham, szokásos pofára esés nadrághúzás közben, menekülés. 

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

8.png

Tovább
6 komment

Rólunk szól (This Is Us) 1X06 – Career Days

2017. március 28. 13:00 - Bruti

Jack és családja életébe cseppenünk az epizód kezdőjelenetében. Amíg apu munkába indul, anyu gyereket nevel, zongorázik, énekel, majd apa otthon is dolgozik, később irodista lesz, és így telnek az évek. Megszabadul bozontos szakállától és már konszolidált építésvezető. Ekkor toppan be Manuel, hogy elújságolja a jó hírt, előléptették és vinné magával Jacket is. De ő nem akar menni, mert már saját cégét tervezgeti.

vlcsnap-00007_2.jpg

Tovább
Címkék: This Is Us
1 komment

Időről időre 1x01 - Penge villan, fogaskerék fordul

2017. március 28. 11:00 - Scott Pilgrim

A Sikoly-filmek írójának, Kevin Williamsonnak az új szériája a 19. század Angliájában kezdődik, egy este, amikor az utcákat vészjósló köd borítja, mintha csak egy Smashing Pumpkins videóban lennénk, ahol egy sötét sikátorban egy snájdig, John nevű úriember szólít le egy fiatal hölgyet, akit szex után jól meg is foszt a belső szerveitől egy szikével, mert ő - villámlás hang - Hasfelmetsző Jack. Kicsit később a fiatal H.G.Wells-t látjuk (mostantól csak HGW), akiről megtudjuk, hogy elvált, barátai meg úgy győzködik az újraházasodásról, mint KDNP-s a szingli nőt. Szerintük kevesebb tudományt kellene olvasnia és több verset. HGW bebizonyítja, hogy ő valójában romantikusabb náluk, de jól kinevetik szerencsétlent. Aztán betoppan hozzájuk a John nevű hasfelmetsző úr, akiről kiderül, hogy a haverja. Kiderül, hogy HGW éppen egy időutazós könyvön dolgozik, de előtte anyagot gyűjt, épített is egy időgépet hozzá. Meg is mutatja, de bolondnak nézik, kivéve Johnt, aki érdeklődni kezd. HGW a jövőbe akar menni, amit utópiaként képzel el egy tökéletes társadalommal. John kételkedik benne, szerinte az emberek mindig is állatok lesznek, meg szörnyetegek. Ki akarja próbálni, de HGW óvatos duhaj, meg is kapja Johntól, hogy ezért nem jó író, mert fél belevágni kalandokba. Betoppan aztán a rendőrség, újabb halott nőt találtak, minden házat átkutatnak. Kinyitják John orvosi táskáját és megtalálják a hentespengét, ami nem éppen orvosi, viszont ő maga nincs sehol. A pincében volt, ahol az időgép, de ott most nincs. HGW lemegy megnézni, és üres a pince, sőt, az időgépe is eltűnt. Aztán visszatér az időgép üresen, HGW hüledezik, John után megy némi habozás után, és megérkezik a mi jelenünkbe.

vlcsnap-2017-03-20-20h48m01s148.png

Tovább
Szólj hozzá!

Pumpedék 1x03 - Pumped máris félredugna (18+)

2017. március 28. 09:50 - sixx

Pumped és a kanapé

Van pár székeléssel kapcsolatos legendás bejelentés az egyetemes film- és tévétörténelemben, nekem a mai napig a Brad Pitt féle "Need to have a shite!" a kedvencem, de nem sokkal marad le mögötte Pumped "kurvára kel szarnom"-ja sem, amivel indul az epizód hajnal 11:55-kor, amikor hősünk végre kiszabadul az álommanó karmai közül. Mivel van kamerája, így a szarást, legalábbis bizonyos tekintetben dokumentálja is, ott ül a budin, erőlködik kicsit, van valami gyanús hang is, amibe nem merek belegondolni, mert ha ez Pumpedből jött, akkor el köll menni az orvoshoz, de menten, az nem normális ugyanis,ha az ember szarás közben sípol, csak mondom. Innen is üdvözlöm a klán olvasni közepes magabiztossággal bíró tagjait, lehet kommentelni nyugodtan. Pumped multitaskol és a budin ülve a lábkörmeit is lerendezi, ahogy elnézem, ideje volt.

page_1_11.jpg

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
11 komment
süti beállítások módosítása