Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8217-8218. rész

2017. január 08. 12:00 - Gillotte

Emília elmegy dolgozni, de hagy négy telefonszámot Lizának, hogy hívja nyugodtan őt, Irmát, vagy Natasát, ha gáz van. A kiscsaj értetlenkedik, nem érti, mi a baj, Emília nem igazán tudja megnyugtatni. Míg Liza a Mátyás király tér óvó falai közt várja anyját, Ági is pakol, hogy elhúzzon. Pechére köntösben kitántorog a Herr, és ki szeretné elégíteni reggeli vágyait, de Ági nem fürdött, és le kell dolgoznia a Fittlaborban a tegnapi kajálást, de majd ha hazajön számon kérheti a Herr, bármit is akar. Ági elmegy, a Herr türelmesen vár, de felesége később sem tér vissza, úgyhogy maga megy el a Fittlaborba érdeklődni, ahol a recepcióstól megtudja, hogy Ági aznap nem járt ott. Ezután az az ismeretlen Klára hívja Herrt, elmondja, hogy a rendőrség házkutatást tartott nála, így oda kellett adnia a kódot ami Gigi széfjéhez van. Hát elég kényelmesen számol be a nőci, ez már vagy két hete volt, hogy a Zsaru odaadta Ádámnak a kódot. Beszámolót kap a Herr arról is, hogy betörtek a vadászházba, de nem vittek el semmit, továbbá arról, hogy legutóbb Ági vette fel a Herr telefonját. Nem tudom, ez fontos-e, de legyünk pontosak, ugyebár.

bk_december23_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8215-8216. rész

2017. január 08. 10:00 - Gillotte

Miki még egyszer meg akar próbálkozni Giginél, így ajánlatot tesz: megvenné a vizes céget, és adna Giginek 10% részesedést. Gigi elküldi Mikit az előnyös ajánlatával a fenébe. Miután Miki elmegy, Gigi Nórát hívja át, az egyik legjobb és legokosabb barinőjét, hisz nem tudja, mit tegyen, mert a férje nem azért hagyta rá a vizet, hogy ő elrontsa, és most nem tudja, kinek adja, a Herrnek, vagy Mikinek. Nóra azt javasolja, hogy Mikié legyen a cég, mert kivételesen jó ajánlatot adott. Gigi végül a sorsra bízza a döntést, mivel hiszi, hogy minden okkal történik, majd a sors eldönti, hogy kié legyen a víz. Sors… ennyi erővel várhatnád, hogy kire esik rá előbb egy tégla, és akire nem, azé a cég.

bk_december22_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8213-8214. rész

2017. január 07. 11:00 - Gillotte

Ági meglátja a Herr telefonjának kijelzőjén, hogy egy Ducsai Klára nevű nő volt az, aki hívta a Herrt, csak Ági hangját hallva letette a telefont. Herrné megnézi az üzeneteket, amik közt szintén megtalálja a nő nevét, s az üzenetben egy képet egy házról, és a kérdést, hogy jó-e az úgy, és meglesznek majd a rácsok is. Ági átrohan az infóval Mikihez: a Herrt egy olyan telefonon hívták, aminek a létezéséről nem is tudott Ági, és egy Ducsai Klára nevű nő kereste. A képek is megvannak neki, amit a nő küldött, és Miki beazonosítja, hogy ez az a ház ahol Szomszédok János fogva tartotta őt. A ház belsejéről is van kép, aminek fala tele van tapétázva Robi képeivel. Mit akar a Herr, talán egy szentély ez, ahol elmélkedhet? Hamar kiderül, ugyanis Ági elmegy az elhagyatott házhoz, és szerencséjére megtalálja a kulcsot a nem túl nagy fantáziára valló rejtekhelyen, egy virágcserép mögött az ablakban. Betér a házba, és sokkoló látvány fogadja: a ház falai Robi arcképével vannak kiposzterezve, az asztalon a gyilkos gyertyatartó, ami miatt Robi meghalt, a bevetett ágyban pedig újabb fényképre talál: Liza képére.

bk_december21_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8211-8212. rész

2017. január 07. 10:00 - Gillotte

Gondban a Novák ABC, nincs pénz kifizetni a bírságot. Gizi nagyon gondterhelt, de Zsófi említi neki, amin Tóbiás filózott, hogy mennyi ötlete lenne felfuttatni a kisboltot, és még jót is tenne neki, mert mióta szakított Kristóffal, csak szenved a magánytól. Laci és Gizi úgy dönt, hogy elfogadják Tóbiástól az egy millió forintot, hogy kifizessék a büntetést, és cserébe egy évre odaadják neki a kisboltot, hogy törlesszenek. Hm, és ebben Tóbiásnak mi a jó? Hogy a Fittlabor mellett még egy üzlet a nyakába szakad? Mindenesetre öröm és bódottá, nagyon odáig van a lehetőségtől. Emlékeim szerint, amikor Tóbiás bekerült a sorozatba, kicsinálta Giziéket a kisbolt főnökeként, de hajrá!

bk_december20_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Quantico 1x20 - Drive

2017. január 07. 09:00 - Scott Pilgrim

A jelenben kezdünk, Alex lakásán rajtaütnek, de csak Calebet találják ott. Alex éppen rejtőzködik, telefonon tartja a kapcsolatot Shelby-vel, és nyomoznak. A bomba jó eséllyel hordozható. Will az intenzíven van. Rákeresnek az adatbázisban, hogy akad-e még valaki, akit hasonló tünetekkel utaltak be. Találnak is egyet, Alex megy utána járni. Ugrunk a múltba. Caleb visszatért Quanticoba, Alex és Ryan közt pedig megint alakulni kezd valami. Shelby meg még csak most adja le a jelentkezését, és a kanadai határhoz közeli helyeket jelölt meg csak. Két hét múlva végeznek a sulival, Alex és Ryan meg is beszélnek egy randit két hét múlva. Újabb gyakorlat jön, ami megpróbálja felkészíteni őket az első munkanapjukra. Az Amin ikrek, Iris, Shelby, Alex, Fletcher, meg Caleb megy Ryannel helyszínre csapatként gyakorlatozni. Iris elmondja Calebnek, hogy Shelby hova akar menni, és megfenyegeti őt, mert azt hiszi, hogy Caleb miatt. Az Amin ikrek meg külön feladatot kapnak, terepen kell felismerniük, ki a kapcsolattartójuk, anélkül, hogy lelepleznék az álcájukat. Ugrunk a jelenbe, Alexék bemennek a kórházba, és a másik fertőzött Drew az, aki azt kérdezi, hogy vége van-e és elkapták-e. Nem értik, megkérdik, hogy kit, mire Drew azt mondja: Ryant. BOOM, fordulat, bele az arcunkba!

vlcsnap-2016-12-21-16h48m02s806.png

Tovább
Címkék: quantico
Szólj hozzá!

The Originals 3x04 – A Walk on the Wild Side

2017. január 06. 13:00 - A_Rézi

New Orleans kora reggel. Nincs tömeg, nincs zaj, kellemesen süt a nap. Marcel pedig zenehallgatás közben épp a napi futókörét teljesíti a város utcáin. Hazatérve viszont egy használt poharat és egy piásüveget talál, ami két baglyos mandzsettagombot leszámítva teljesen üres – illetve még egy fekete álarccal megspékelt szmoking is ki van neki készítve. Már rezeg is a telefonja, ám Aya helyett ezúttal maga Tristan csörög rá. A gróf meghívja egy nagyobbacska Strix bulira, és kilátásba helyezi, hogy talán Marcelt is felvehetik majd a soraikba. Plusz még hízeleg is egy sort, és belógatja a mézesmadzagot: amit a főni itt helyben véghez vitt, azt akár globális szintre is emelheti, mert született vezető – ők pedig szívesen adnák hozzá az erőforrásokat… Szóval, ha érdekli a dolog, jöjjön el este, és ne késsen el!

vlcsnap-2016-12-31-17h02m53s59.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

Barátok közt 8209-8210. rész

2017. január 06. 12:00 - Gillotte

Krisztián nem tér magához annak hallatán, hogy Rudi képes elvinni Alízt és Lucát azért, hogy ártatlan család látszatát keltve át tudja csempészni Félix festményeit a határon. Meglepő mód, Alíz nagyon lelkesedik az ötletért, még párnát is képes lenne betenni a ruhája alá, hogy kismama látszatát keltse. Krisztián ezt nem hagyja, úgyhogy ő is csatlakozni szándékozik, mint nagybácsi, aki nem fogta fel, hogy a család egyedül akar lenni. Lucát viszont nem akarják vinni, nehogy bajba keveredjen, ellenben Cuki kutyát igen, hisz az ártatlan idillhez kell egy kutya is.

bk_december19_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Barátok közt 8207-8208. rész

2017. január 06. 10:00 - Gillotte

Eltelt a karácsony, és a sorozat készítői figyeltek arra, hogy két ünnep között pihenhessek, így is tettem, ezért folytatom ott, ahol félbehagytuk. A Zsaru felvértezi Ádámot a szükséges infókkal: Giginek van egy széfje, és ki kellene nyitni. Ők megtudták a kódot, Ádifiúnak csak annyi a dolga, hogy használja, és nézzen bele a széfbe. Sima ügy. Persze Ádám először ódzkodik a dologtól, de nincs más választása, ugyanis a rendőrség tények híján nem kapna házkutatási parancsot, így Ádám az egyetlen esély, és a Zsaru szerint van annyira jófej, hogy megmentse a szerencsétlen lányokat, akiket feketén a szexiparba kényszerítettek. A Zsarut Hanna váltja, Ádám elmondja neki a történteket. Hanna szerint ideje lenne beavatni Zsófit, hogy pasija hivatalból jár egy másik csajhoz, de Ádám nem akarja elmondani. Midőn átmegy Gigihez, és míg szerencsétlen nő kávét csinál neki, ő az egyik kép mögött megtalálja a széfet. Remek, lokalizálva, már csak arra kéne idő, hogy ki lehessen nyitni, viszont idő az nincs, Gigi érkezik a kávékkal, úgyhogy Ádámnak épp van ideje lehuppanni a kanapéra. Gigi felajánlja, hogy egy galériatulajdonos ismerősének megmutatná Ádám fotóit hátha lenne belőle valami. Neki, Giginek ugyanis van egy álma, nagyon szeretne gyereket, de belátható időn belül ez nem jön össze, úgyhogy örülne, ha legalább Ádám vágya valóra válna, és ismert fotós lenne. Nem tudom, Ádám mikor kezdi el szégyellni magát, amiért ezt a kis szerencsétlen naiv nőt átveri. Giginek dolga van, így lemennek a ház elé, ahol Ádám búcsúcsókot ad neki, és ki látja meg ezt a takarításból? Zsófi!

bk_december16_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Válótársak 2x07 - Tripla húsz (18+)

2017. január 06. 08:36 - Dzsudibí

A nyitójelenetben dr Patti nyögdécsel az ágyban, ezzel jelezvén Dávidnak, hogy milyen jól csinálja, amit éppen csinál. Mivel csak dr Patti lepedőt markolászó kezeit láthatjuk, ezért ide a rozsdás bökőt, hogy csak el akarják velünk hitetni, hogy szex van, valójában azonban szarvasperkeltet esznek ezek galuskával, oszt ennyire nagyon jó. Főcím.

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
8 komment

A visszatérők 1x06 - His Sister's Keeper

2017. január 04. 11:00 - Mani_feszt

Ez a rész Bellamy Bé múltjának részleteivel átitatva mutatja be a 10/B túlélésért folytatott harcát. A kis ötéves forma Bé beszélget a szülési fájdalmakkal küzdő édesanyjával arról, hogy miért is nem lehet legálisan testvére a Bárkán, és aki megszegi a népességszabályozásra vonatkozó klauzulát a helyi polgári törvénykönyvből, annak bizony kiröptetés a büntetése. Édesanyja így kicsiBé segítségével hozza világra Bé kishúgát, akit kicsiBé Augustus római császár testvéréről, Octavia-ról nevez el. Octavia 1.6 TDI magához tér egy sötét barlang közepén, mindenféle használati tárgyaktól körülvéve, és realizálja az igen csúnya nyílt törést a jobb lábán. Sötétbőrű barátunk megjelenik egy óriási piszkavassal, és szegény O 1.6 TDI menten elájul.

1x06_01.JPG

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása