Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x25 - A tolerancia jegyében

2017. szeptember 30. 12:33 - Dzsudibí

A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a beteljesületlennel, Klau pityereg a kamerának, hogy ő itten 30 napja főzmostakarít, meg vonalkódos alsógatyát fehérít Beni után, és ez a kis g.ci ezek után nem viszonozza a szerelmét. Áéjntjómámá, bassza fel magát a monológ végére Klau, jól is teszi, mert Beni máris új elfoglaltságot talált magának, Ferivel gyíkot vadásznak. Feri 50% esélyt lát rá, hogy el tudják kapni, azaz mindenfajta alaposabb utánaszámolás után is nagy biztossággal ki lehet jelenteni, hogy vagy igen, vagy nem. 

1_7.png

1a.png

2_8.png

3_8.png

4_8.png

Tovább
Címkék: rtl klub survivor
komment

Twin Peaks 3x13 - A kislány, aki az utcánkban lakik

2017. szeptember 29. 13:00 - Rodnay Gan

Egy vidám kis jelenettel kezdünk: a Mitchum tesók, Cooper és a három Barbie-baba éppen azt ünnepli, hogy ők a legjobb barátok a világon, így aztán „bevonatoznak” a Lucky 7 Biztosítóhoz, konkrétan a főnök, Bushnell irodájába, hogy átadják neki ajándékaikat – többek között egy új BMW sportkocsi kulcsát, amilyet egyébként Dougie is kapott. Anthony Sinclair megrökönyödve látja az események ilyen – rá nézve tragikus – alakulását, és kínjában az íróasztala mögé bújik el. Ahonnan felhívja Duncan Toddot, aki pedig szintén nem lesz boldogabb a hír hallatán, olyannyira nem, hogy mindössze egy napot ad Tonynak arra, hogy eltegye láb alól „Dougie Jones”-t. A Jones családnál ugyanakkor nagy a boldogság, Sonny Jim megkapja az új kerti játszóteret, a szülők az új autót, Janey-E pedig majd kiugrik a bugyijából örömében. Szép az élet.

1301.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Survivor 3x24 - Benedeknek sem a kaja, sem Klau nem kell

2017. szeptember 29. 08:07 - Hoppancs

A tűzfény szomcsi zenére szomcsin vibrál a mandirigmák szomcsi arcán, de a legnagyobb tragédia Barbit sújtja, aki azt hitte, magas szintű intrikái mostanra megteremtik a boldog, klaumentes szigetet. Miközben a többiek a párbajozók ügyességével, meg a felépített tornyok esztétikai és technikai analízisével foglalkoznak, Miss Benéztemataktikámat kijelenti, hogy ő erre szarik. Itten elefánt van a szobában, ahogy a művelt angol mondja, és ő határozottan rá is fog mutatni. Ott van ni, a SZERELMET eláruló Klau gonosz tekintetében! Hisz’ ez a lelketlen fel akarta áldozni Benit, akit már 29 napja ismer és ki tudja, hány napja (nem) szeret, és miért? Rongyos húszmillióért, amiért eleve idejött?

„Ha az atyaég is bármire kért volna, rád rakok. Mert tisztelem a családomat és tisztelem a szerelmet.”

Egy pillanatra gondolkodjunk el, hogy Barbi családjának ehhez vajon mi köze.

bscap0000_1.jpg

Tovább
Címkék: survivor
komment

The Leftovers 2x05 - No Room at the Inn

2017. szeptember 28. 13:00 - Szencsike

Matt atya része lesz a mai, vele kezdünk, épp reggelizik, közben az éjjeli felvételeket nézi, ugyanis egy kamera van ráállítva az alvó feleségére, Maryre. A nő az éjszaka folyamán többször felébredt, majd visszaaludt, de semmi egyéb nem történt vele. A reggeli után indul a napi rutinjuk, Matt atya mosdatja őt, öltözteti, sminkeli, minden mozdulata a felesége iránti szeretetről árulkodik. Mennek a templomba, majd vásárolni, Matt atya hozza-viszi őt. Este vacsora, Maryt csövön keresztül kell táplálni, Matt atya mikrós kaját eszik. Jön a lefekvés, be kell állítani a kamerát, majd Matt atya is lefekszik. Másnap reggel ugyanezek ismétlődnek, Matt atya a templomban az eltűnt lányokról osztogat szórólapokat, no, nem olyanokat, amelyeket korábban készített, semmi provokáció, ez segítséget kér a lányok keresésében. Következő nap ismét lejátszódik a napi rutin, de este Matt kiönti a szívét katatón feleségének. Minden nap ugyanaz a rutin, mert a legelső nap is ugyanezek történtek, amikor ideérkeztek és magához tért. Mindent ugyanúgy csinál, de Mary ismét kómában van. Miért? Mit csinál rosszul, miért nem reagál semmire? Miért, miért, miért?! Az téríti magához, hogy meglátja a felvételt, a kamera rögzítette a kétségbeesett-dühös kirohanását, Matt gyorsan lecsapja a laptop fedelét.

 1.png

Tovább
komment

Birmingham bandája 1x06

2017. szeptember 28. 11:00 - lopezalapazi

Na, végül a nyári szünet és a sárkányláz is véget ért, így legfőbb ideje visszatérni kedvenc beretvás bűnözőimhez. Ahol évadzáróhoz érkeztünk, méghozzá ha jól emlékszem olyanhoz, ami nekem nagyon bejött.

McIzé a kínai mosodást fogmosás közben zargatja, de nem rendőri minőségében, inkább mint leendő kuncsaft érdeklődik. És nem mosatni akar. Mindezt a háttérvilágítástól is vörösebb fejjel sikerül előadnia.

t1.png

kinai1.png

Aztán bevonul Cillian, főcímzene, ej, de rég láttam már! (Viszont kicsit össze kell szednem magam hogyvoltilag, mert lassan itt van az új (4.) évad is.) Arthurt ébresztgeti, akit pont elnyomott a buzgóság és a whiskey a főkönyvek tetején. Biztatja, h húzzon már haza igazítani kicsit a toalettjén, csekkolja le a gyerekeit (több is van?) és a fegyvereit, mert ma van a nagy nap. Ezt még elismételgeti párszor Birmingham-szerte mindenkinek, (közben örömmel nyugtázhatjuk, h Johnnak milyen jól sikerült a házassága) az előzetesből pedig sejthető, h Tom valószínűleg Billy K. kiiktatásának napjára gondol.

jo_hazassag.png

Tovább
komment

Survivor 3x23 - Ananász-gate

2017. szeptember 28. 09:41 - Dzsudibí

Bencus és Barbi randiznak egy random vendéglátóipari egységben, háttérben tengerpart és kapirgáló csirke, előtérben "Food trip" feliratú, nyugai aluljárós gyrososhoz mérten sem túl bizalomgerjesztő kajapult, nem tudom ki hogy van vele, de nekem rögtön elragadta a fantáziámat, hogy hova és hogyan utaztat az itt kapható kaja. No de, Bencus az évszaknak és éghajlatnak megfelelő bundás bakancsban ecseteli Barbinak, hogy mi a pálya: az, hogy ő esett ki elsőként, kivételesen nem szopással jár, hanem jutalmat kap, értsd, az RTL nem bízza a véletlenre a dolgot, és igyekszenek ily módon kedvezni annak a játékosnak, aki a legtöbb szart keverheti még. Normál esetben eléggé felbaszna a dolog, pláne, hogy Barbi nem (sem) túl szimpatikus, viszont ő az egyetlen, aki tényleg játszik és eddig be is jött neki, úgyhogy habár a körítés, miszerint a szar teljesítményt jutalmazzák, iszonyatosan erőltetett és izzadtságszagú, de ugyanakkor meg ő az egyetlen, aki egy ilyen fegyvert tényleg használni tud ebből az elcseszett brigádból. 

1_6.png

giphy_4.gif

Két dolog közül választhat: vagy kap egy térképet, ami elvezeti kajával és egy rakat hasznos cuccal megtömött kincses ládikóhoz, vagy egy amulettet, amit a következő törzsi tanácson használhat fel, mégpedig oly módon, hogy a leadott szavazata duplán fog számítani. Visszatérve a szigetre aztán kicsit máshogy adja elő a történteket, és a többieknek azt kamuzza, hogy az amulett személyre szóló védettséget ad neki a következő törzsi tanácson, nem rossz, nem rossz. Klau biggyeszti a száját, change of plans, csak ugye van még egy amulett, és nem tudják kinél, mivel BFF Szandi  lapít, mint nyúlszar a magas fűben, hogy ő találta meg. Barbi Iliásznak és Zolinak persze elárulja a csalafintaságot, úgyhogy Klaunak ezzel van 4 szavazata, a kérdés, hogy a többiek mennyire fognak egységesen Zolira tenni.

2_7.png

4_7.png

5_7.png

6_7.png

Holtak, avagy kiesett lófaszjóskák. Doktoranita, kinek neve mától Lyukasvállú, nagyon szenved. De nem, ne egy olyan szimpla, fogösszeszorítós, arctorzulós szenvedést tessék itten elképzelni. Nem, Doktoranita hangosan, a többieket bevonva szenved, látványos összecsuklásokkal, elhaló majd újra erősödő nyögésekkel, és nagy kirohanásokkal jezli a külvilágnak, hogy bibis a válla. Nem akarok gecibb lenni, mint amilyennek az anyatermészet megálmodott 30 éve, és elhiszem, hogy fáj, de azért basszameg, ha nem tudnánk miről van szó, reakciója alapján azt is hihetnénk hogy valaki a lábát amputálja épp rozsdás vajazókéssel, miközben a másik kezével sóval és pálinka ízesítésű szeszesitallal önti fel a friss sebet.  Az aláfestő zenét Lilla csámcsogása szolgáltatja, ahogy szenvtelen arccal szemléli a jelenetet, valószínűleg neki is hasonló gondolatok járhattak a fejében, mint most nekem.

"Amita meg előadja a hattyú halálát, de nem csak a fehér hattyú halálát, hanem a fekete is meghal." (Lilla)

7_7.png

8_7.png

9_7.png

12_7.png

13_7.png

14_7.png

giphy_1_1.gif

Ezzel el is érkeztünk az adás legfontosabb részéhez, Mandirigmán ugyanis kibontakozóban az Ananász-gate, Feri felakasztotta este a fára, reggelre nyoma veszett, és mindenki gyanúsított. Feri megint 3 másodperc alatt gyorsul fel nulláról százra természetesen, de szerencsére minket nem hagynak lógva (habár a személyes interjúk alapján amúgyis ki lehet találni), az elkövetők Szandi és Klau, jajj csak a Feri meg ne tudja. A botrány hamar elülne egyébként, de Feri tajtékzó dühe még sokáig kitart, és éppen Klaunak és Szandinak ecseteli még jóval később is részletesen, hogy mekkora senkiházi tolvaj csicskának kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyet tegyen, ezalatt a két lány meg jókat kuncog magában, és olyan megjegyzéseket tesznek, mint "éhes maradtam, egy ananász még pont beférne". Feri tesz rá, hogy ki tesz rá, ő akkor is kiönti a szívében lakozó gyászt és bánatot, melyet az ananász eltűnése csíráztatott ki nagymagyar szívében. 

15_7.png

16_7.png

17_7.png

18_7.png

Holtaknál zsákmányszerzés, a jutalom egy levél az otthoniaktól, Bencus még végig sem tudja mondani, Gergő már huppan is le, hogy ő köszöni szépen, neki ez nem jutalom, inkább nem erőlteti magát, szerintem nagyon nem érdemes törni a buksinkat, hogy mi vezetett nála idáig, jövő héten a Best vagy a Story úgyis címlapon fogja hozni a családi drámáról szóló vezércikkét. Doktoranitának hiányzik a családja, de még jobban a kutyája, reméljük ezek után a kutya tud írni, mert különben nagy lesz a csalódás. A feladat egy torony építése, mondanám, hogy izgultam, de nem, Doktoranita nyer, így megkaphatja a levelet, amit nem Fifike, hanem anyukája írt, és amit hangosan olvas fel a kameráknak dzsunginak. Megható zene, csakhogy azok is tudják mit kell érezni, akik ilyen elszenesedett kődarabbal kell hogy beérjék érző szív helyett, mint jómagam is. 

19_7.png

20_7.png

21_7.png

22_7.png

Mandirigmán törzsi tanács, izé, CETLIZÉS. Bencus lelövi a poént, hogy csak Iliász érezheti magát biztonságban, de láthatóan senkinek nem tűnik fel, pedig még rátesz egy lapáttal, és kuncogva konstatálja, hogy senki, még Barbi sem érzi magát veszélyben ma, nahát. Bencus tovább feszíti ama bizonyos húrt, és Ferit kérdezi az eltűnt ananászról, aki szerint egy gennyes gerinctelen féreg a tolvaj, Szandi arca priceless, ezek után már nem is olyan meglepő, hoyg a Bencusba költözött kisördög Szandinál érdeklődik, hogy mi a véleménye az elrejtett amulett sorsáról. A szavazás után Bencus lelövi Barbi duplaszavazatos poénját, Beninek hagynak pár percet, míg ő is megérti a dolgot, majd számlálás után 4 szavazat Klaunak és 4 Zolinak, így párbajoznak.

23_6.png

24_6.png

26_5.png

25_6.png

27_5.png

Kockákból kell tornyot építeni, persze nem szabályos kockákról van szó, éppen ezért az adás maradék 10 perce el is telik azzal, hogy mindketten legalább negyvenszer állnak neki a nulláról újra felépíteni a tornyot. Drámai pillanatok a végére, mindketten végeznek a toronnyal, de nem merik elengedni, végül Klau addig addig igazgatja az övét, hogy sikerül megállítani 3 másodpercig. Az estét kedves férjem érdeklődő és cseppet sem irritáló kérdéscunamija - Miért sír? Az a faszija? Akkor ő most végleg kiesett? Milyen másik szigetre? A csaj? De akkor miért puszilta meg? - illetve Bencus érzelmes kommentárja zárja:

"Barbara öleli Zolit és sír."

Zoli megy a holtakhoz, mondom én, hogy lesz itt még Ibon reunion a végére.

Címkék: rtl klub survivor
komment

Elfeledve (Absentia) 1x01 - Emily előkerült

2017. szeptember 27. 13:00 - Scott Pilgrim

Családi videónak tűnő emlékfoszlányokat látunk hősünkről, ahogy cukiskodik a kutyával, a családdal, a gyerekkel, aztán egy csapásra a jelenben találjuk magunkat, ahol őt kikötözve pofozzák egy sötét helyen. Aztán egy üvegkalitkában fekszik eszméletlenül, de hamar felébred, amikor elkezdik teleengedni azt vízzel. Próbálkozik a levegővétellel, amolyan fordított traumaként a kínzás triggerel nála kellemes emlékeket arról, hogyan tanította úszni a gyerekét a férjével. Majd egy tárgyalóban találjuk magunkat, ahol halálra ítélnek egy ijesztő külsejű férfit egy Emily Byrne nevű nő meggyilkolásáért. Az ítélet után egy elég borostás férfi elkezdi gyorsan követni az elítéltet és az őt elvezető rendőröket. Közben egy híradós bejátszásból megtudjuk, hogy Emily Byrne az a nő, akit az akváriumban kínoztak, és amúgy FBI ügynök. A borostás férfi közben beéri a rendőröket, kiderül róla, hogy ő Emily férje, amikor le kell fogják, mert ordítva próbálja megtudakolni az elítélttől, hogy hol van a felesége. Ugrunk az időben hat évet, egy evezőcsapat talál egy vízihullát. Egy Tommy nevű nyomozó érkezik ki, a vizsgálatok kimutatják, hogy gyilkosság áldozata lett, és a gyilkos védjegye megegyezik Emily gyilkosáéval, aki éppen sitten ül, szóval lehet, hogy nem az igazi tettest fogták el, vagy csak valaki másolja őt. Közben kiderül, hogy Emily férjének már új felesége van, látjuk a gyereke úszóversenyén. Utána a temetőbe mennek virágot vinni Emily sírjára halálának évfordulója miatt és ott találják a karakteres arcú Ralph Inesont (aki a Trónok harcából és a The Witch-ből lehet ismerős). Később Emily férje, akiről kiderül, hogy Nicknek hívják, a telefonjára ébred, valaki az éjszaka közepén hívja. Egy ismeretlen az, aki közli, hogy Emily még él, ad egy pontos címet is, hogy hova menjen.

abs001.jpg

Tovább
komment

Megvannak a The Last Ship- és a Telenor-játékok nyertesei

2017. szeptember 27. 12:52 - sixx

A Last Ship DVD-ket ők kapják majd postán (a Viasat veszi fel velük a kapcsolatot):

  • Bánik Mihály
  • Orbán Lászlóné
  • Ménesi Nikoletta

Gratula innen is.

A Telenor játékban féléves Telenor MyTV és HBO GO előfizetést nyerték:

  • Zsigrai Anita
  • Stohl Attila
  • Prepok Emese

Nekik is gratula, a belépőkódokat emailben kapják majd meg.

Következő játékunk a Fear The Walking Deadhez kapcsolódik, tessék olvasni a hogyvoltokat, a kérdés is onnan lesz!

Címkék: homo ludens
komment

Pumpedék 2x07 - Pumped farka saját életet él (18+)

2017. szeptember 27. 09:21 - sixx

inkedvlcsnap-00016_li.jpg

Az van, hogy ezt a hogyvoltot éppen Pumpás legnemesebb szerve szemszögéből (höhö) is meg lehetett volna írni, mert a farka, petyhüdt, lanka állapotban ugyan, de uralta az epizódot, hiszen a lehető legváratlanabb pillanatokban került elő, például a nyitójelenetben, amiben Pumpás meg a két megmaradt alkalmazott bige a Balatonon vízibiciklinek. Ez, mármint a vízibiciklizés számomra mindig is egy megfoghatatlan tevékenység volt a Balatonon, nekik sem megy egyszerűen az eleje, amikor Pumped még nem kapja elő a brét, mert a bokáig érő, gyerekekkel és öregasszonyokkal súlyosbított pocsolya sok mindenre alkalmas, csak sportokra nem. Mindegy, megpróbálják, és mivel Pumpás sérült, így nem is hajthatja a gépet, legalábbis erre hivatkozik, pedig olyat már láttam, hogy valaki sérült karral biciklizzen, pl. magamat.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
komment
süti beállítások módosítása