Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Leftovers 2x01 - Axis Mundi

2017. augusztus 31. 11:00 - Szencsike

Folytatjuk a történetünket, az előzményeket  itt lehet olvasgatni. A sorozat egy vidámabb főcímmel indít, fotósorozatot látunk, ahol az eltűnt embereket árnyékokkal helyettesítik. A stáblista szerint a főszereplők maradtak ugyanazok, csak az új arcokat kell majd megismerni. Tom Perrotta azonos című regénye már nem nyújt kapaszkodót, azt csak az első évad dolgozta fel, a készítők immár saját kútfőből dolgoznak, Perrotta segítségével egészen a sorozat 3. évados lezárásáig. Vágjunk bele, fogalmam sincsen, hogy hol és mikor vagyunk, de egy rakás meztelen és koszos embert látunk egymás mellett aludni valahol egy barlang mélyén, lehet valami ősközösség. Egy terhes hölgy felébred és kisétál a barlangból pisilni. Bámulja az éjszakai teliholdat, egy sas vijjog az égen, majd egy hatalmas földrengés rázza meg a vidéket. Ősanyánk barlangja beomlott, próbálja ugyan arrébb pakolni a törmelékeket, de ez ugye egyedül elég nehéz meló, ráadásul elfolyt a magzatvize is, és hamarosan megszüli a kisbabáját.

1.png

Tovább
komment

Barátok közt 8513-8514. rész

2017. augusztus 31. 10:00 - Gillotte

Miután Attila meghallja a híreket Lizáról, átmegy Tóbiáshoz megkérdezni, hogy nem talált-e valamit a lakásban miután a Herr elment. Csak egy fából készült ládikát – és meg is mutatja Attilának. Attila, a mindenhez értő félisten rögtön rámondja, hogy ebben pisztolyt szoktak tartani. Ezután elmegy a régi vadászházba, ahol még tavaly rendezett be a Herr Lizának egy kamrát, de nincsenek ott, ami várható volt, azért ennyire ne becsüljük alá a Herrt, annál is inkább mert érdekes sms-eket küld Áginak olyan kérdésekkel, hogy bizonyos dolgok mikor történtek, hányadik kerületben, milyen korban. Attila, a magánnyomozó hamar rájön, hogy ezek kódok lesznek, úgyhogy hazasiet, hogy együtt találják ki, mi a teendő. Attila nyomozó rájön, hogy a dátumokból és egyéb számokból kijön egy telefonszám. Felhívják, és Liza hangját hallják: ,,Mama, a Herr azt üzeni, hogy ha látni akarsz még élve, 200 millió forintot akar készpénzben”. Hú, nem szarral gurít…

bk_augusztus2_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Survivor 3x03 - Almost happy camp

2017. augusztus 31. 09:00 - Dzsudibí

Előrebocsájtanám, én az a típusú ember vagyok, akinek az arcmemóriájánál csak a a névmemóriája szarabb, vagy fordítva, mert még ezt sem tudom megjegyezni soha. Ebből a szempontból én itten igencsak megvagyok baszva, hogy finoman szemléltessem mit érzek, amikor most hajnali fél ötkor nekiállok Survivort nézni, oszt egy rakat ugyanúgy kinéző, a tengerparton bizonytalanul tébláboló paraszt taktikázik itten a felkelő nap első sugaraiban fürösztve. A VV-nél legalább egyenként vagy kiscsoportosan engedték be a jónépet, időt hagyva az ilyen genetikailag selejtes egyedeknek is a történénések processzálására, mint jómagam. Jó, meg van a FERI, a Ferit azt tudom. Szóval így indulunk neki, Őzikeszemű sutyorog a kerületi Moby hasonmásverseny harmadik helyezettjével, hogy tegnap kicsit elöntötték az agyát a hormonok, emiatt nehogy őt küldjék mán haza. Itt jegyezném meg, hogy a lakatlan szigeten való túléléshez elengedhetetlen, hogy ki legyen festve az embernek a körme. 

1.png

Tovább
Címkék: rtl klub survivor
komment

Pumpedék 2x03 - Pumpedné híres, nem mezei lófaszjóska (18+)

2017. augusztus 30. 13:00 - sixx

vlcsnap-00001_29.png

Az van, hogy Pumped és Pumpedné hiába nincs együtt, azza nem járnak, mármint el, közösen, de dugni dugnak, legalábbis Pumped ezt szeretné, de nagyon, mert 21 éves és tulajdonképpen a nap 24 órájában csak a dugásra gondol. Pumpedné egy fokkal összetettebb szerkezet, neki ez így nem pálya, mondja is Pumednek, akit Gábornak hív folyamatosan (én meg a hajnali félkómámban elsőre mindig azt hiszem, hogy valami harmadik emberről van szó), hogy az nem működik, hogy amikor Pumped dugni akar, ő álljon készen, egyébként meg a közértbe nem viszi le magával. Pumped láthatóan rutinos és edzett fülekkel hallgatja a nyígást csak alszunk, jó?), majd egy ponton csak felkönyörgi magát Pumpednéhez, ahol először kapunk egy farokvillantást és az abból levont következtetést:

- Megint meg van borotválva a farkad.
- Nem is, tiszta borosta.
- Ez azt jelenti, nemrég szexeltél.

Tovább
Címkék: 18+ pumpedék
komment

Barátok közt 8511-8512. rész

2017. augusztus 30. 12:00 - Gillotte

Sajnos a Barátok közt nem ment el nyári szünetre, én viszont igen, de visszatértem, úgyhogy folytatódjanak a Mátyás király tér kalandjai! Miki, Nóra és Laci összejönnek, és persze továbbra is vitáznak, de szeretnék kiengesztelni Vilit. Azt a zseniális ötletet találják ki, hogy vesznek egy rekesz sört Vilinek. Igen ám, csak ki viszi át? Dönt a gyufa, aki a rövidebbet húzza, az viszi át a sört. ,,Hogy én hogy utálom az ilyet” – mondja Miki a húzás előtt, és jók a megérzései, mert ő az, akinek át kell vonulnia Vilihez. Hiába a sör, az öreg nem bocsát meg. A küldött visszatér hát a bázisra, úgyhogy új ötletet találnak ki: tollaslabda-versenyt rendeznek pont úgy, mint rég, hadd örüljön Vili. Miki nincs elragadtatva az ötlettől, de mit van mit tenni. Az ötlet egyből meglágyítja az öreg szívét, mindenki tollasozik, még a statiszták is szerencsétlenkednek, jól fog kinézni az életrajzukban, hogy a nagy Berényi Miklóssal tollasoztak. A végére persze kiderül, hogy Vili csak eljátszotta ezt az egész haragszom rádot, hogy összefogjanak érte a ,,gyerekek”.

bk_augusztus1_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Survivor 3x02 - Ez itt nem hímzőszakkör vagy valami sakktábor

2017. augusztus 30. 09:00 - Chat Géza

Harmadik napnál járunk. Ezzel jobban beindult a műsor, mint a szereplők hasmenése az ananászos rizstől. Bence szóban, vizuális aláfestéssel hogyvoltozza az előző részt, de nekünk itt van Sixx könyvtárba illő írása. A második részben már nincs extra hosszú felszopó, hisz már tudjuk, hogy ki kicsoda. Vagyis azt, hogy van Feri, akinek minden szavát az alaptörvénybe kellene iktatni, meg vannak a többiek.  A sárga csapattal nyitunk, ahol Pöttöm Panka már beokádik az ananásztól, ezért inkább csak kókusztejet kér reggelire. Hadd ne mondjam, hogy mikor ettem utoljára ananászt vagy ittam kókusztejet, erre azt kell néznem, hogy a szenvedéspornó egyik főszereplője a Fülöp-szigetek paradicsomi könryezetében finnyáskodik. Jó, ez nem móka, leesett a vércukra vagy mi, nem evett rendesen már mióta, aztán a pillanatnyi szédölgése kitartott egész délelőttig, amit a parton való meditálás se hozott rendbe. Meglepő módon. Nu, máris kapcsolunk a Mufasza, mármint a Buwaya törzsre, mert ott épp az egyik noname csajszi igyekszik tüzet kovácsolni. Feri nem szívesen adja ki a kezéből a tűzgyújtó eszközt, de azért meglágyul a szíve. Biztos jót tett neki, hogy a többi hülyével ellentétben ő nem a dzsindzsában aludt, hanem a part mentén, mert ott ad egy, jobb a klíma, ad kettő, nincsenek bogarak, amik megkeseríthetik az édes szunyókálást, ugye. Ferkó nem ma jött le a falvédőről, merthogy ő varrta azt a bizonyos közmondásos falvédőt.  Ránéz, hogy a leány mit szerencsétlenkedik a tűzzel. Már füstölög valami, mire a szerencsétlen tovább nyeszetüli a szikrapattintót. Hát hova akarsz még szikrát, amikor parázslik az a lófasz? Feri ennél kedvesebben próbálja terelgetni a lányt, de nem sikerül, inkább cselesen átveszi a lehetőséget és megoldja ő maga egy szempillantás alatt. Eközben a piros társaság másik fele a vízben áztatva magát beszéli meg, hogy Feri azért fasza gyerek, de amikor a böszmeséget mérték neki, akkor pont úgy voltak vele, mint a viccben, hogy "kettő lett, maradhat?"

Tovább
Címkék: rtl klub survivor
komment

Trónok harca 7x07 - A sárkány és a farkas (18+)

2017. augusztus 29. 15:00 - sixx

Királyvár

Pöcsméregetéssel indulunk, már ha ez a Makulátlanok (vagy hogy a picsába is hívják az Unsullied hadsereget itten magyarul) esetében bármilyen formában is releváns, állnak a várfal előtt, sokan, odafent meg Bronn irányítja a védőket, egy kis szurkot ide, öntsél még a forró ólomból a vödörbe, ne sajnáld, Lajos. Mert hát mit lehet tudni, mi lesz ennek a vége. Megjönnek a barbárok is, kismillió lovas dothraki, ami azért vicces, mert ló < kőfal, de Jaime, aki közben csatlakozik Bronnhoz, kis híján összefossa magát tőlük. A Makulátlanokat Bronn nem érti, nincs fasz, nincs kúrás, akkor meg minek harcolni? A tengeren már fordul a létszámfölényes kocka, a vár alá érő Tyrionékat Euron flottája fogadja, 5 csoffadt bárka ellen vagy ezer rendes hajó, csúnya vége lenne a dolognak. Oszt hányan laknak itt, kérdezi az ikeagalléros Havas Tyriontól, egymillióan, mondja az, és érthetően komor, hiszen 999 999 999 le van szarva, de az az egy az Cersei. A hajófenékben a Véreb lecsekkolja a zombit, kösz, jól van, hörög rendesen.

vlcsnap-00003_30.png

Tovább
Címkék: 18+ trónok harca
komment

Survivor 3x01 - Kikiáltották az I. Rambó köztársaságot

2017. augusztus 29. 07:09 - sixx

 vlcsnap-00002_24.png

Drámai drónfelvételekben látjuk a Fülöp-szigetek egy részét, város, hegy, felhő, utca, zoom, lemegyünk a betonig, tuk-tuk, dzsipni, taknyos orrú kisgyerek, és négy, a környezetből kilógó fehérember, akik elszántan és láthatóan a szerkesztők utasításának megfelelő tempóban és testtartásban közelítenek a kamera felé, amibe nagyon bele akarnak nézni, de nem néznek. Az első játékos Gergő, a tetovált, szakállas nyikhaj, aki legyőzte a leukémiát és máris túlélő, ráadásul szerepelt már a rossz emlékű Éden hotel 3-ban, mint vízimentő. Klaudia szőke, és alapjáraton nyugodt, DE van az a pont, ahol elszabadul a pokol, és felgyújtja a szigetet, vagy mittudomén. Adri mosolygós barna, nyitott és megbízik mindenkiben, ettől nagyon fél. Ugrunk egy templomra, ahová Iliász, a félig arab szereplő megy be éppen, neki a származása miatti zárkózottság lesz a legnagyobb ellenfele, és pozitív szereplő lesz.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Ray Donovan 5x03 - Dogwalker

2017. augusztus 28. 09:43 - AaannnaaA

Az évad harmadik részére végre nagyjából képbe kerülünk, hogy mi is történhetett hősünk feleségével. Az infók szép fokozatosan csepegtek, időbe telt, míg összeállt a kép.

Kezdésnek a jelenben indítunk, közvetlenül az előző rész zárása után: Natalie Ray konyhaasztalánál ülve, ölében az ebbel meséli el mit művelt a férjével, Robbal, és miért. Hát, ha választanom kellene, hogy milyen háziállat felett vívott küzdelemért menjek börtönbe, akkor az legyen inkább olyan gyönyörűség, mint Erzsébet Fenevadova, mintsem Pepper, az AIDS-es őz. De haladjunk.

1.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

Poldark 1x01 - Otthon, rémes otthon

2017. augusztus 25. 09:00 - Ancsinszka

Az angol period drámákat kedvelők szűk rétegének kedvezünk a Poldark sorozat hogyvoltjával, melyet PuffCinq bloggerinával közösen prezentálunk. Az évadok első fele lesz mindig az én reszortom, a második fele a pedig Puffcinqé. A történet Anglia dél nyugati vidékén, Cornwallban játszódik, és a nemesi Poldark család történetét meséli el, akik a bányászatból tartották fent kutyabőrt. A sorozat Winston Graham 12 kötetes regénye nyomán készült, melyet az író kábé egész életében írt (1945-2002), és elég komoly ismeretanyag áll mögötte, ugyanis 34 évig Cornwallban élt. A sorozat jelenleg hatalmas népszerűségnek örvend Angliában, és biztos nem vagyok egyedül a gondolattal, ha a főszereplő Ross Poldarkot alakító Aiden Turnernek tulajdonítom a siker elég nagy hányadát. De mit is lepődünk meg ezen, hiszen A Hobbitban törpként is majdnem sikerült egy tündét elcsábítania. Plusz, ha már Tolkien párhuzamot elővettük, a törpök harciasságukról, bányászatukról, kő és fémmegmunkáló képességükről ismertek, pont, mint a Poldarkok. A sorozatban lesz bőven intrika, csalódás, megtorlás, bajusz-összeakasztás, szerelem, hűtlenség, vegyítve a cornwalli bányavidék történelmével.

vlcsnap-00001.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása