Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szolgálólány meséje 1x05 - Hűséges

2017. július 28. 09:00 - hektor_

Félidőnél járunk, cserébe a rész mind az 53 perce időhúzás – de ne telhetetlenkedjünk, egy 366 oldalas műből ~500 perces műsoridőt kihozni nem könnyű feladat. Na lássuk, miből élünk. A nyitásban robban a flörtbomba a parancsnoki fészekben: Offredék 34.randiján láthatóan mindennemű hivatalosság megszűnőben van, a ház ura egy laza ingpólóban, kezében scotch-ot szorongatva ajándokkal kedveskedik a szeretőjének. A meglepetés egy oldschool Beautify magazin, a lány el is tátja a száját: ezeket mind betiltották és felégették, hogyvanez?Hát, néhányan szeretjük a régi dolgokat - nyalogatja tovább a Parancsnok a whiskeyt, és úgy méregeti Offredet mint a macska az egeret.

h1.jpg

Tovább
komment

Lucifer 2x18 - The Good, the Bad and the Crispy (Évadzáró)

2017. július 27. 13:00 - Szencsike

Kezdjünk Anyussal, Chet szénné égett hullája mellett  épp saját magát foltozza meg: a tűzőgéppel húzza össze a késszúrás helyét. Miután összeszedte magát, felhív valakit, szívesség kéne neki. Ugyanezekben a percekben Ámenka örül annak, hogy nála van a kulcs, ő Apu kedvenc fia, de Luci hamar elrontja a hangulatot. Szerinte ez is csak manipuláció, de legalább a kard megvan.  Ámenka csak azért sem fogja átadni neki, ha már végre ő is alakíthatja az eseményeket és persze, ő a kedvenc, mert ez a legfontosabb. Luci nem tudja elvenni a kulcsot, Ámenka viszont sokkal magabiztosabbnak érzi magát, a kedvencség miatt, ügyesen meglép Luci elől is. Doktor Linda ismét dolgozik, bármit is csinált Mézi, működött. Az irodájában viszont már Anyus ott van, a frászt hozza a megérkező Dokinénire. Anyusnak orvosi ellátás kell és egy normális kórházban nem biztos, hogy megbirkóznának a sérülésével, Dokinéni meg tudja, hogy kicsoda-micsoda ő, segítsen, amíg szépen mondja! A burkolt fenyegetés megteszi a hatását, Anyus megmutatja a sebét, ami lyukat éget a falba. Dokinéni azon kattog, hogy vajon Lucifer tett-e bármit is, akárcsak véletlenül is, de lehet ezt nem kellett volna, mert Anyus felfigyel az infóra. Mindegy, a sérülés el kell látni, eü.csomag vagy szigszalag, a szigszalag lesz a nyertes.

1.png

Tovább
Címkék: lucifer
komment

Barátok közt 8471-8472. rész

2017. július 27. 10:00 - Gillotte

Peti Esztergomban forgat, s habár már Pál találkozott élete régi szerelmével, Peti mégis megkéri őket, hogy játsszák el, hogy most találkoznak. Hát ingyé’ tényleg nem jutnak színészek végülis. Már nekem kínos a dolog, úgyhogy még jó, hogy megérkezik Natasa, hogy még kínosabbá tegye ezt az egészet. Persze először elkezd hadoválni arról, hogy a KisSzék miatt jött, de aztán csak kinyögi, hogy szerelmes Petibe.

bk_julius4_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Hap and Leonard 2x02 - Tickling Mojo

2017. július 27. 09:00 - Szencsike

Ivánnal kezdünk, a srác egyedül ébred fel az üres házban, szerintem azt se tudja, hol van. Fog egy nagyobb darab játék cowboyt és elkezdi körbejárni a házat. Viszont a házban már van valaki, az öreg kémünk, Iván leüti vele a tagot, majd kimenekül a házból. Az öregnek nem lett semmi baja, és biztos, hogy nem véletlenül jött a házba, ugyanis tudta, hogy hol kell megtalálnia egy dobozt. Iván kint sincsen biztonságban, a házból ugyan kijutott, de valaki egy zsákot húz a fejére.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
komment

Twin Peaks 3x05 - A tehén átugrotta a Holdat

2017. július 26. 13:00 - Rodnay Gan

Las Vegas-külső, Rancho Rosa Lakópark. A két fazon, akik kettő résszel ezelőtt megpróbálták megölni Dougie Jonest, beszámolnak a megbízójuknak arról, hogy nem igazán jártak sikerrel, a delikvens kocsija ugyanis még mindig a lakóház előtt parkol, és nem is nagyon látták kijönni onnan, csak a prostit. Mi persze tudjuk, hogy Cooper már jó ideje nincs odabent (Dougie meg aztán pláne). A kontakt egy összevert képű nő, aki szemmel láthatóan jobban pánikba esik a hír hallatán, mint egy romkocsma tulaja a bulinegyedben, mikor a közelgő NAV-ellenőrzésről értesül. Azért nagy nehezen csak rászánja magát az üzenetre, amit meg kell ejtenie, ami pedig nem más, mint: „2”, egy „Argent” fedőnevű valakinek, és az üzenetet egy pókhálós pince mélyén, egy tálba helyezett fekete kütyü két csippantással nyugtázza is. Ez a pár perces jelenet pedig kábé már önmagában izgalmasabb volt, mint az előző rész egésze.

tp501.jpg

Tovább
Címkék: twin peaks
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 7/1 - Love’s Sweet Song / Ireland, April 1916

2017. július 26. 09:00 - Gabba

Az eredeti sugárzásban ez volt a 2x12 epizód, Staten Islandben kezdünk öreg Indy lakásán, félszemű nyuggerünk porszívózás örve alatt inkább kedvenc szappanoperáját nézi. Belép a lánya és sürgeti, hogy induljanak az unoka, Lucy iskolájába, mert nemsokára kezdődik a Nagyszülők Teadélutánja fedőnevű sütizés. Kikapcsolja a tévét, az öreg viszont kapásból újra bekapcsolja, mert pont most érnek valami komoly fordulóponthoz. Lánya pattog, de hát ez csak egy műsor, színház, és nem a valóság!, az öreg ezzel nem ért egyet, szerinte az élet igenis olyan, mint egy jó színházi előadás. Ennek alátámasztására bele is kezd egy régi történetbe.

indiana07_1_00.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Barátok közt 8467-8468. rész

2017. július 25. 10:00 - Gillotte

Kristóf és Alíz győzködi Tóbiást, hogy márpedig nekik kell Zsófi lakása, hogy Kristóf húga elhiggye, hogy csak ketten élnek szerelemben. Tóbiás ugyebár a Herr miatt nem tudja odaadni a lakást, úgyhogy csak azt tudja mondani, hogy az egy lakás, nem színház, oldják meg máshogy. Laci előtt is magyarázkodhat, ugyanis a Herr bevásárló listája alapján nézelődik a kisboltban, így vesz whiskeyt, szalonnát, és mindenféle olyat, amiről Laci jól tudja, hogy nem Tóbiás ízlése. Tóbikám, azért lehetett volna annyi eszed, hogy egy sarokkal arrébb mész vásárolni a Herrnek. Tóbiás annyira nem bírja a nyomást, hogy végül elmondja Kristófnak, hogy valójában a Herr miatt nem tudja odaadni nekik a lakást. Eközben a Herr rendíthetetlenül tervez, s sakkbábukkal üzen nekünk: a királyé s a királynő hamarosan újra együtt lesznek!

bk_junius30_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Trónok harca 7x02 - Viharbanszületett (18+)

2017. július 25. 07:15 - sixx

Sárkánykő

Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét Királyságot annak idején innen elindulva legyakó ősének, most akkor őt egyfajta Messiásként várják, várják-e egyáltalán, vagy csak fosnak a sárkányoktól, és ő eleve a kisebbik rossz Cerseivel szemben, aki egy pszichopata, a testvérével háló ribanc, ugye. És az sem világos, hogy az északi fodrászatok tudnak-e pont úgy bodorítani, mint az essosiak.

vlcsnap-00001_25.png

Tovább
Címkék: 18+ trónok harca
komment

Barátok közt 8465-8466. rész

2017. július 21. 11:47 - Gillotte

A Herr nagyon be van pöccenve Tóbiásra, amiért hamisan tanúzott Ági javára, úgyhogy Tóbiásnak most szépen át kell mennie csicskába, és teljesíteni a Herr összes óhaját, különben hamar a börtönben találhatja magát hamis tanúzás miatt. S hogy mi a teendő? A Herr Zsófi lakásában szándékozik lakni, és egyáltalán nem érdekli, hogy Kristóf és Alíz oda akar költözni, hogy egy párnak tűnjön, Tóbiás így találhat ki mindenféle kamut nekik.

bk_junius29_1_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása