Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Finding Escobar's Millions 1x04 - The Jungle

2017. december 19. 11:00 - Scott Pilgrim

Folytatjuk tovább az éjszakai akcióval, találnak is egy szomszéd teleken valamit a műszerek, de felbukkan a szomszéd és visszavonulót kell fújniuk. Úgy döntenek, megpróbálnak majd engedélyt szerezni a szomszédok telkeihez, de addig is lépnek. Úgy döntenek, hogy visszamennek Popeye-hez infókért. Meg is beszélnek egy találkozót, újfent Popeye dönt, méghozzá egy garázsba szervezi a találkozót. Popeye pedig dob is egy csontot, miután Doug azt mondja, nem volt semmi az egykori börtönben: Escobar főhadiszállásának szomszédsága, ami akkora titkos rejtekhely volt, hogy Pablo saját maga ásott ott el dolgokat, többek között pénzt is. Egy ideig nagyon veszélyes volt a környék, ezért jó eséllyel kevesen merészkedtek arra, de mostanra békés a hely, így jó eséllyel fognak ott találni pénzt. Napoles a hely neve, ahova Pablo szórakozni járt főleg, egy paradicsom volt. Mellette van egy kvázi közeli rész egy folyóval, egy elég nehéz megközelíteni, El Oro a neve, a srácoknak logikus, hogy kellett egy hely Napoles közelébe, ha esetleg el kellett rejtőznie, vagy éppen elrejtenie nekik, bár elég pesszimisták azt illetően, hogy találnak-e itt majd pénzt.

vlcsnap-error558.png

Első lépésként megkeresik Mickey Munday-t, az egyik utolsó „kokain cowboy-t”, a pilótát, aki repülőn egy halom dolgot csempészett át a határon Pablonak fénykorában. Doug egy idiótának tartja a fickót, akinek kész szerencséje, hogy még él, szerinte egészen biztosan nem a ravaszsága miatt van még életben. Megdumálnak vele egy találkozót, a fickót pedig le se lehet állítani az anekdotázásban, ami Dougéknak hasznos, mivel a fickó egy halom információt mondhat el úgy, hogy fel sem tűnik neki, és nagyon kihúzni se kell belőle a dolgokat, vagy akár beszéltetni. Persze azért annyira értékes infói nincsenek, de úgy döntenek, elviszik Napoles-ba repülővel, hátha beugranak neki emlékek, ami alapján megbizonyosodhatnak, hogy El Oronál jó helyen kutakodnak. Munday sztorijai alapján azt is fel tudják mérni, hogy egy csempész kábé milyen helyeket választott a környéken, ahol ledobhatta az árut. Mindezzel párhuzamosan Ben egyébként egy Ramon nevű helyi fickó révén már megtudott a környékről ezt-azt. Valószínűleg a hajókon szállítottak drogot, mivel pont ott a folyó, és Escobarnak jól jöhetett, hogy El Oro egy kvázi dzsungel, így ha kellett volna, simán el tudott volna bújni, vagy csak kevésbé nyílt célpont lehetett volna, jobban fedezve lett volna.

vlcsnap-error281.png

Escobar egyébként az erdőt tényleg menekülőhelynek használta, mint Ramontól megtudják, többször próbáltak lecsapni rá Napoles-ban, embereit ölték és tartóztatták is le a hatóságok, de mindig megszökött, háta a járatainak és El Oronak, mint ideális menekülőhelynek. Bennek ez alapján biztossá válik, hogy nem hülyeség ott kutakodni, hisz Escobar annyit keresett fénykorában, hogy 50 millió gyakorlatilag semmiség volt neki, így nem is tűnhetett kockázatosnak elrejteni El Oro-nál, vagyis nem volt akkora tétje annak, hogy megtalálják. Így hiába volt közel a főhadiszállásához, simán eláshatott pénzt a környéken. Ki is érkezik a techcsapat, hogy felmérje a környéket, ugyanis Ben biztos benne már, hogy abszolút jó helyen kutakodnak. Az eszközökkel pedig sikerül is bemérni valamit, amit talán érdemes lesz kiásni. De persze azt, hogy tényleg rábukkantak-e végre némi pénzre, csak a következő epizódban derül ki, ugyanakkor valószínűleg most már tényleg találtak is pénzt, ennyi kudarc után muszáj. Az meg mégsem lehet, hogy a rengeteg elrejtett pénzből ne találnának meg a srácok valamennyit. Jövő héten kiderül!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása