Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X23 - SZERDA, SÁNDOR (5)

2017. december 14. 17:00 - Zsoofka

                                                                            "Ez most nem a maga-azt-gondolja helyzet...."

Csütörtök van, erősen kezdünk ma. Sándor vén balfasznak aposztrofálja magát, majd hosszú fejtegetésbe kezd a női fiókok és bugyik viszonyrendszeréről. Lassan kiderül, mi az apropó: sajnos nem sikerült a fogamzásgátlót a megfelelő fiókba visszacsempésznie, lebukott szegény. Júlia nem szólt egy szót sem, viszont Áron leszedte a tíz körméről. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, a a fiú lelépett Németországba, képzésre... Ő meg egyedül maradt a menyével meg a kölykökkel "ebben a lakodalmas hangulatban."

3.png 

Mióta a fia elment, Sándor még magányosabb. Dargay felveti, talán el kellene költözni másik lakásba, ahol legalább a maga ura lehetne a férfi... De Sándor szerint ez nem megoldás: ő csak a szülőfaluja után vágyakozik... még egy öregek otthonát is bevállalná, csak szabaduljon a pesti bérházból. De Áron ebből nem enged - hiába lenne jobb talán mindenkinek. Ő ígéretet tett a haldokló anyjának, és meg fogja tartani, ha mindenki bele döglik is.

Júlia tart az Öregtől, sőt, egyenes fél tőle. Kiszámíthatatlannak és talán beszámíthatatlannak tartja. Dargay szemei kerekednek és nagyokat nyel, látszik, hogy nagyon megérinti a téma: neki most el kell döntenie, hogy vajon tényleg valós veszélyt jelent az Öreg vagy csak a nő paranoiás, mert vaj van a fején.... Áron megvédte az apját, és apuka igyekszik megfelelni a képnek, ami a fia szemében él: Sándor egy sziklaszilárd ember, aki bár kemény, de nem kell tőle félni.

1.png

Sándorból azonban tovább dől a panasz és Júlia szidalmazása... Most, hogy Áron elutazott, szabad a pálya, rendszeresen találkozgat Mártonnal. Néha otthon is, az Öreg szeme láttára. A múltkor még vicceskedtek is vele, amin persze Sándornak nem volt kedve nevetni. Sőt: megfordult a fejében, hogy Júliába is bele kellene fojtani azt a kacajt... A pszichológusok rémálma lehet egy ilyen ember, aki akár még komolyan is gondolhatja....  Kikacagtak, megaláztak - mennydörgi. 

Míg Júlia Mártonnal vacsizott, ő otthon ápolta a lázas gyereket... Felelőtlen az a nő, mondja. Meg kurva is, hisz Márton még arcon is csókolta, ő meg megsimogatta a férfit. Intim kapcsolat ez, ráadásul még csak nem is próbálják titkolni. Mit fognak gondolni így a családról a népek? Legalább ne hivalkodna vele, mert a látszat nagyon fontos.

Dargay igyekszik csitítani: próbálja meg elengedni a feltételezéseit és az indulatait, adjon esélyt Júliának. De Sándor hajthatatlan: nem rendes ember az, mondja. Szégyent hoz a családra. András egy picit kioktató stílusban visszadobja a labdát: Miért? Hogyan viselkedik egy rendes ember?  Mindent magába fojt és úgy tesz, mintha elégedett lenne a világgal? Alinát idézi, akinek a szerelmét a büdös nagy látszat miatt fel kellett adnia a férfinak és talán most azért frusztrálja Júlia szabadsága, mert önnön megalkuvásaira világít rá. Vajon e miatt keres Sándor mindenféle ürügyet, hogy haragudhasson a menyére? Mert nagyon úgy tűnik, szegény csajnak esélye sincs, hogy ne legyen kurvaszerepben.

4.png

Akár a gyász is okozhatja a haragot, amit most ennyire dédelget Júliával szemben. Megszűnt létezni a csodált felesége és most e csodálatot cseréli fel Sándor a haragra. A harag tárgya meg szegény menye. Sándor érti is meg nem is ezt az érzelmi hullámvasutat, de hinni nemigen hisz benne. Tovább erőlteti a régi lemezt: Júlia egy kurva, Mártonnal dug, jobb lenne, ha lelépne vele, mert baj lesz. Baj? Milyen baj? A férfi idegből fojtogatást és bicskát emleget, ami méltó büntetése lenne a céda nőnek. Jaj. Ugye ebben az évadban nem lesz hulla? Mindenki túléli a terápiát?

Sándor lassan már tényleg ijesztő: most épp azon durrog, hogy Júlia zárt ajtó mögött alszik... Miért kell azt bezárni? Talán azért, hogy senki illetéktelen ne nézegesse a nagyfarkú gyíkot és/vagy a bugyikat a fiókban...

5.png

Dargayn látszik: egyrészt szimpatizál a vele szemben ülő idős férfival, mélyen átérzi sorsát, másrészt megdöbbentik a hallottak. Azon kattog az agya, vajon tényleg veszélyes-e és olyan kiszámíthatatlan, amilyennek Júlia érzi. Egyelőre nincs erről ítélet, van viszont egy álom, melyet az Öreg a napokban látott és amit most elénk tár... Az álom is erőszakról szól, egy ismeretlen nő az elkövető. Hogy ez a nő Júlia e, vagy esetleg Alina, azon nem sikerül megegyezniük. Sándor mindenesetre meg akarja az álombéli nőtől védeni a fiát. Megvédeni, akár erőszak árán is. Hááát ez nem az a mondat, amit Dargay remélt.

Viszont Sándornak most lett elege. Úgy döntött, véget ért a mai ülés, elindul haza. A pszichológus azonban aggódik: Júliáért, Sándorért, a jövő hétért. Jöjjön a jövő héten kétszer, mondja az idős férfinak. Az persze ezen is háborog: hát annyira zakkantnak tűnik ő, hogy gyorsítani kell a terápiát? Dargay igyekszik árnyalni a képet: ő csak segíteni akar... Arra is megkéri Sándort, ha legközelebb kacajtfojtogatni vagy bicskátnyitogatni támad kedve, azonnal hívja fel őt telefonon. Igen, akár hajnal 2-kor is.

Címkék: terápia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása