Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8637-8644. rész

2017. december 14. 10:00 - Gillotte

Bandi bocsánatot kér Julitól, amiért eltörte a kezében a poharat, de azért világossá teszi, hogy vele senki nem kiabálhat, és bánhat lekezelően. Juli megretten picit, úgyhogy amikor Attila rákérdez, hogy mi történt a kezével, úgy adja elő a történteket, mintha semmiség lenne. Attila átmasírozik Mikihez, elmondja a történteket, s úgy döntenek, hogy itt az ideje megakadályozni Bandi további ámokfutását. Attila átnevelő-táborba vinné a kis gyökeret, de Miki szerint elég ráijeszteni is. Bandit így egy szó nélkül megragadják, hogy irány a nevelőtábor. A srác majdhogynem könnyek közt könyörög az életéért, de a nagybácsikák könyörtelenül ráncigálják az autó felé. Már épp szállítanák be Bandit, mikor Miki fog egy slagot, és ráereszti a tartalmát Bandira. Annyira gyorsan történt minden, hogy nem is lehetett állóképet készíteni. Miki tehát biztosítja róla unokaöccsét, hogy nem kell nevelőtáborba mennie, de a Miklós-féle átnevelés közben inkább választaná a tábort. Bandi rendesen összecsinálta magát ettől az egésztől, úgyhogy hatott a dolog, de Juli nem ért egyet a módszerrel, szerinte egy gyereket, akit eddig is folyton megaláztak nem megalázással kéne nevelni. Nevelési tanács egy olyantól, aki elől a lánya másik országba menekült, szép.

bk_oktober30_november3_1.jpg

Gizinek lelkiismeret-furdalása van, amiért Natasa előtt letagadta, hogy megtalálta a kabátjában a gyémánt fülbevalót, úgyhogy Gizi odaadja az udvaron Emíliának, kérvén, továbbítsa Natasának, hiszen az övé. Az átadásra egyelőre nem kerül sor, hiszen Emília pont meglátja, amint Natasa parókában indul el a ház elől, úgyhogy rögtön nekiáll követni egyszem gyermekét. Mivel Rudi nem látott más megoldást, elfogadta Natasa ajánlatát, hogy eljátssza Glóriát, az ékszerek eladásához kitalált parókatulajdonost. Natasa és Rudi egy padon várják Nikolt, ám a nő helyett egy rendőrautó érkezik, úgyhogy Natasa a leveszi a parókát, a padon hagyja, és elhúznak. Emília a padhoz megy, kezébe fogja a parókát, és naná, hogy ekkor érkezik Nikol! ,,Tehát maga Glória!” – szólítja meg Nikol Emíliát. Emília sodródik az árral, Nikol mondataiból rájön, hogy Krisztián el van rabolva, és a fülbevalóba kerül a szabadsága. Nikol elviszi hát a bordélyba ,,Glóriát” tárgyalni.

bk_oktober30_november3_2.jpg

Ádám nem bírja tovább magában tartani, hogy Lucán nem múlt volna, hogy összejöjjenek, úgyhogy lesz, ami lesz alapon elmondja Alíznak. Ahogy várható, Alíz nagyon kiborul, és elküldi Ádámot a fenébe. Ezután előveszi Lucát, hogy ezt mégis hogy, de Luca Ádámot védi – jogosan – hiszen Ádám tényleg mindent megtett, hogy Luca ne nyomuljon. Gigi, a lakótárs próbálja jobb kedvre deríteni a fotóst, aminek nyilán lesz következménye a későbbiekben…

bk_oktober30_november3_3.jpg

Gigi aggódik amiatt, hogy a Barna nevű sógora a szomszéd néni szerint ki-be járkál Gigi lakásába. Az agytröszt Hanna kitalálja, hogy hagyjanak Barna telefonján üzenetet, hogy a megrendelt széf másnap 10 órakor kiszállítják. Mivel az ürge Gigi pénzére megy, tuti ráugrik – ujjong mindenki. Ádám és Peti szaki-style mennek Gigi lakásához, és hiába csöngetnek és várnak, Barna nincs ott. Peti hazaautózik, Ádám inkább gyalogol, mikor egyszercsak hátulról az ereszcsatornához nyomódik a fotogén feje. Barna az, és utasítja Ádifiút, hogy ne nyomozgasson utána, mert nagy baj lesz.

bk_oktober30_november3_4.jpg

Ezek után az átalakult irodával rendelkező Berényi céghez egy bizonyos Budai Valentin érkezik egy fantasztikus lehetőséggel, de Juli elhajtja. Valentin azért a biztonság kedvéért ott hagyja a névjegyét Tóbiásnak, és jelzi, hogy akár magánügyben is hívhatja. Amúgy semmi izgalmas nem lenne benne, de mivel gytudjuk, hogy ez a Valentin nem más, mint az álnéven bemutatkozott Barna. Ezért szeretjük ezt a sorozatot, mindig meg tud lepni…

bk_oktober30_november3_5.jpg

Gizi és Laci szülői értekezletre mennek, és csatlakoznak a Szülői Munkaközösséghez. Mivel Stella elit suliba jár, nem lehet akárhol tartani a szülői gyűlést, úgyhogy a Rózsába hívják a sznob anyukákat. Az osztálykirándulás a téma, amit külföldre terveznek rohadt drágán, és Gizi utal rá, hogy nem mindenkinek telik ilyenre. Lesajnáló pillantásokat kap, de a gyűlés után a vezetőnő (Aranka) odamegy hozzá, és jelzi, hogy az iskolai büfés be fog zárni, és pályázatot írnak ki a büfé üzemeltetési jogára. Javasolja Giziéknek, hogy mivel úgyis vendéglátásban meg boltozásban nyomulnak, akár jelentkezhetnének is, és mivel többek közt ez az Aranka dönt, előrébb is lehetnének valamivel a pályázat elbírálásánál. Laci nagyon rápörög a dologra, de abba nem gondol bele, hogy ketten hogyan lennének három helyen. Gizi tehát aggódik, Laci viszont Vilivel beszélget, aki szerint a nő finoman utalt rá, hogy ez már le van zsírozva – persze némi juttatás fejében, és így tutira Laciék nyernék a pályázatot. Laci elhívja hát a nőt a parkba, és megkérdezi, hogy mennyi az annyi. A nő teljesen kiakad, hogy Novákék mégis hogy képzelik azt, hogy ő megvesztegethető. Én sem értem, egy ilyen sznob nőnek, akinek mindene megvan, nem hinném, hogy Laciék pénzére lenne szüksége. Lacinak ég a pofájáról a bőr, és pechére, mire hazamegy már Gizi is lelkes büfé-ügyben. Naná, hogy nem meri elmondani neki, mekkora baromságot csinált…

bk_oktober30_november3_6.jpg

Ottó nagyon szenved Liza miatt, idegesíti, hogy nem kap válaszokat a lánytól, így Attilához megy, aki elhajtja. Ottó jobb híján minden létező műszakot bevállal a KisSzékben, hogy elterelje a gondolatait. Míg ezt az udvaron megbeszélik Petivel, ott ül Ábel ügyvéd lánya, aki rá is Googlézik a KisSzék kifejezésre, és mivel első látásra szimpatikus neki Ottó, tudja, hogy hova menjen. Tervei szerint összefut Ottóval a KisSzékben, eldumálgatnak, és Ottó rögtön elfelejti Lizát. De izgalmas szál lesz ez is, Istenem!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása